| | #136 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri ' aLLah’ım SéN ßni DoStLaRmDaN KoRu ßn düŞmAnLarıMın iCaßıNa ßaqaRımM . ! ' ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм ' BnDEn YeNİ Bİr BEn BEkLiYOrSan HaTaLıSın . ! ' né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?! ' YaRınıMı bRaqTm .. düN'm ***** çIkıNca.. !! ' ßnM iÇiN s€niN n€ oLduĞuN ön€mLi d€iL SoNuçTa qÖzL€riMinN ßaqTıĞı kAdArSınN..: ' HaYaTıMDa v€rDiĞiM d€ğ€ri hAk€Tm€y€n h€rK€S AkSiNi iSpaT €d€n€ kAdAr Ş€r€fSizZdiRr..!! ' öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor . ! ' kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT, yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı . . ' dιLѕιzdıя ßєиιм ѕєνмєLєяιм...özLєує¢єğιмι ßιLѕємdє ѕєѕѕιzdıя gιdιşLєяιм...υмυdυм ιѕуαиdα ιѕуαиıм кαяαиLıктα.. ' oLmaSı q3r3k3nL3r zat3n YanıMda.. oLmaSı q3r3kiPt3 oLmaYanLar kiMin uMuRunDa..!! ' DünYaYı d3ğiŞtirm3k ist3diM soNunDa fark3ttimKi deĞişTirm3y3 qüCümüN y3ttiĞi t3k ş3y k3ndiMdimM..!! ' KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî.. ' ||......... уắй..göηüL уắắй.. кắLρd℮й düѕтü уắѕắмắ ѕ℮νiiйciiм iiйắй ..........||: ' √ ayRıLık öLüm gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere öLünmez.. ' GüLüşLer yaLan artık SevdaLar DµmÀn aLtı sigaramıñ uCuñda YakıCam Bu aŞkı ! Çak KİBRİTİ Gör DUMANI .! ' NéRéYé SüRükLénDğiNi ßiLmYéN YaPraq qißiYm SıĞıNDımM $aNa .. eĞr RüZqR ßiTné DéK TuTmaYı BaŞrAßiLrSn ßni,, KuRuYaNa DeK eLinDyM . ! ' HaDi VuR ßni İnTiHaRa eN YaqıN YéRmDn iNfaZıNı YyokLuĞuNa ßıRaqMa YyokSa Dü$LéRin YaŞaTmZ ßni . ! ' bИy yaИLı$ áИLá¥áИ heR$e¥dЭИ ИèfRèt èđioRuМ . ! ' кคשยş๓คк ๓ı..? ๒єlкเ. ! ๔คђค öl๓є๔เ๓ . . . ' Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!! ' ŞşşşTTttt!!! HayaT Seni Her ŞekiLde Yaşarım FaRK eTMez.. ![]() ' ///^AşIk oLmAk DeİL BiR öMüR BoYu SeVe BiLmEkTiR MaRiFeT^ . . ! /// ' Né zMn DuRaCaq qaFaMın DönMé DoLapLaRı İnéCéK vAr DuRduRuN DünYaYı . ! ' ιηѕαηℓαяι тαηι∂ιк¢α нαуναηℓαяι ∂αнα ¢σк ѕєνιуσяυм... " Felaketin bir iyiligi varsa oda hakiki dostlarimizi tanitmasidir..! " ' KALBİM SÖZ VERDİ BANA GURURLU OLUCAK,HAKETMEYENİN G*TÜNÜ KALDIRMICAK !!! ![]() ' kArAnLıKtA oLmAyı $éVéRiM ÇünKi kArAnLıKtA pİ$LiKLéR qöRüNm€zZ.! ' zatn heß söLErm hiÇ ßana qöRe diiL ßu dünYa . ! ' Bir bavuL doLusu cümLe var defterimde... Yara bandı tutmayacak kadar derin tümceLerim... ' Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa Yara değiLde Yar diyebiLir misin.. ? ' saßRetmeye deqeRsin .. seN ßenDe ßitaneSinN !! ' Okµdµğµm h£r Rømanda ßî Kahraman Oldµm, Ama £n Çøk K£ndî Hîkay£md£ yørµLdµm.. ' Sevipte Sevdigini Söyliyemiyeni Sevilen Affetsin!! Sevmeyipte Sevdigini Söyliyeni Allah Kahretsin..!! ' ßaq ßüyüdüm Hiç Hesapta Yokken...ßüyümek Canımı Yaktı...GüzeL Sanarken ..! ' ßeNi dE aLıp qiT.. MuhTaCım SenLe YaŞaMaYa .. ! ' HüZüNLerDen boZmA muTLuLukLa YaŞıYoRumM . . ! ' 1 kuLaÇ daHa aTSamM KaRaDaYıM BeN hİç BöYLe 1 DeNiZe DaLmAdıM üZeRiMde PanToLoNuM arTı aYaKKaBıLaRıM hA qaYreT . ! ' zorMu qeLdi aDam qiBi SeVméK .. ! ' KaLpTe YaRa,, GöZde YaŞ,, HaYaT BuDuR aRkAdAşŞ .. ! ' FaZLa MenDiLiNiz vAr Mı AşıK oLmuŞuMDa.. =)) | |
|
| | #137 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri bHen bu Nickleri kuLlanıYoRum benen beeNir beenMeyen beeNmez ![]() ![]() En aZınDn yOrum YazIn Da BEEnMedİk yuHhh SaNa YorUmunA biLem RazıYım ![]() | |
|
| | #138 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
(_)> Nick Name (_)> º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Nick Name ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© .•´¯(_.•´¯(_.•´¯(_ Nick Name_)¯`•._)¯`•._)¯`•. ,-*'^'~*-.,_,.-*~ Nick Name ~*-.,_,.-*~'^'*-, (¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.-> Nick NAME <-.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯) ?•?•?/?\?•?•? Nick Name ?•?•?/?\?•?•? _\|/_-=<><>||[] Nick Name[]||<><>=-_\|/_ ¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Nick Name »¬=椺²°`¯ ¯`°º (¯`•._(¯`•._(¯`•._( Nick Name)_.•´¯)_.•´¯)_.•´¯) *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Nick Name*´¯`*.¸¸.*´¯`* ~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Nick Name |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~ (¯`•._.•[ Nick Name ]•._.•´¯) ¨°o.ONick Name O.o° ×÷•.•´¯`•» Nick Name «(•´¯`•.•÷× • ••^v´¯`×)Nick Name (×´¯`v^•• • ,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸-(_ Nick Name _)-,.-~*'¨¯¨'*•~-.¸ - - --^[Nick Name ]^-- - - ••.•´¯`•.••Nick Name ••.•´¯`•.•• `•.¸¸.•´´¯`••._.• Nick Name `•.¸¸.•´´¯`••._.• (¯`•._)Nick Name (¯`•._) ¯¨'*•~-.¸¸,.-~*'Nick Name ¯¨'*•~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ Nick Name ¨‘°ºO ׺°”˜`”°º×Nick Name ׺°”˜`”°º× .•´¯`•->Nick Name <-•´¯`•. <º))))><.•´¯`•. Nick Name ¸.•´¯`•.¸><((((º> - -¤--^]Nick Name [^--¤- - ~²ºº²~ Nick Name ~²ºº³~ ._|.<(+_+)>.|_.Nick Name ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_Nick Name _+>..|.. -•=»‡«=•-Nick Name -•=»‡«=•- •°o.ONick Name O.o°• ––––•(-• Nick Name •-)•–––– (¯`•¸•´¯) Nick Name (¯`•¸•´¯) ••¤(`×[¤ Nick Name ¤]×´)¤•• —(••÷[ Nick Name ]÷••— •ï¡÷¡ï• Nick Name •ï¡÷¡ï• •!¦[• Nick Name •]¦!• °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ Nick Name °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ °¨¨°º"°¨¨°(*)(_.•´¯`•«¤° Nick Name °¤»•´¯`•._)(*)°¨¨°º"°¨¨° »-(¯`v´¯)-» Nick Name »-(¯`v´¯)-» °l||l° Nick Name °l||l° •°¤*(¯`° ( Nick Name ) °´¯)*¤°• —¤÷(`[¤* Nick Name *¤]´)÷¤— ¸.´)(`•[ Nick Name ]•´)(` .¸ •÷±‡± Nick Name ±‡±÷ +*¨^¨*+ Nick Name +*¨^¨*+ ,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸-(_Nick Name_)-,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸ •°l¯l_l¯l*Nick Name*l¯l_l¯l•° ~~(())~~_¯¯\_/¯¯_Nick Name_¯¯\_/¯¯_~~(())~~ _-'('-_°_-'('-_Nick Name_-')'-_°_-')'-_ .o0×X×0o. Nick Name.o0×X×0o. *-._.-* *-._.-* Nick Name *-._.-* *-._.-* ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Nick Name) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ <(*_*)>...:...Nick Name...:...<(*_*)> [.. Nick Name..]..[..Nick Name..] /\/\/\/[. Nick Name .]\/\/\/\ ²ºº6 xXx_Nick Name_xXx ²ºº6 [̲̅N̲̅][̲̅İ̲̅][̲̅C̲̅][K̲̅][̅̅K̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅][̲̅̅M][̲̅E̲̅] ๑۩۞ Nick Name ۞۩๑ >-N-<>-I-<>-C-<>-K-<>-N-<>-A-<>-M-<>-E-< (_____/\NICK NAME/\_______) Nick Name _:-_:-Nick Name_:-_:- $£$£Nick Name $£$£ I_I_I_I_Nick Name_ı_ı_ı_ı - Msn Messenger No Nick Name - | |
|
| | #139 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri | |
|
| | #140 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
emegınıze saglık dostlar guzel paylasımlar
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| dehşet nick, en dehset nick, en dehşet nick, en sevilen nick, güzel nick nameler, güzel nickname, nick nameler, nick namer, nick yab, nıck yab, |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | Tiglon | Spor ww | 1 | 20-08-2008 20:01 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 08:21 |
| Nick Cave (Nick Cave Kimdir? - Nick Cave Hakkında) | Asi-BeL | Yabancı Rock | 1 | 20-05-2007 20:43 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 07:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||