| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri ιf уσυ σиℓу києw.. тнє wαу ι fєєℓ αвσυт уσυ.. 2. ::;» (naam) «;:: .ιllιlı.ıl.lılılι. 3. *«•´¤”. Smart-ass .“ ¤`•»* 4. ஜஆல♀♂ (je naam) ஜஆல♀♂ 5. να¢αтισи ιѕ ιи тσωи, ℓєтѕ ρℓαу тнє ¢ℓσ¢к яσυи∂ 6. [»] (*) ιм gση ѕнιηє υηтιℓ му нєαят ѕтσρ 7. *#*(je naam)*#*.»Je dEnKt dAt jE HeEl wAt bEnT MaAr, KiJk gOeD In dE SpIeGeL JiJ LeLiJkE VeNt!!« 8. ~~*»(je naam)«*~~ ~~*»(je lover)«*~~ lOvE MyN cHicKS. ![]() . × «~~× 9. ๑۩۞۩๑?$49๑۩۞۩๑?$41๑۩۞۩๑?$37๑۩۞۩๑?$2๑۩۞۩๑?$13๑۩۞۩๑?$21๑۩۞۩๑?$29๑۩۞۩๑?$26๑۩۞۩ ๑?$5๑۩۞۩๑ 10. ι wєит fяσм иσтнιиg тσ sσмєтнιиg иσw тнєу αℓℓ wαииα sєє мє fαℓℓ αи∂ тнє ρℓαуєя нαтєяs нαтє тσ sєє α тнυg иιggα вαℓℓ 11. !@#$%^&*()???????????(naam)???????????)(*&^%$#@!) 12. !@#$%^&*()_+|(jouw naam)<_>-> ( je naam )<1705>love----->کmart 20. ?`?._.?[ ? ??t w???? k??w if ?? ????? M€ k€€? ?t ?? t?€ ??w ]?._.???) 21. ??o.O ?o.O ? K?$$ ?$ ??,,??? = ???,,?? I W??t ? k?,, ? k? ???m ??? O.o? O.o?? 22. {{..??*ﺕ*( ?..gєєf му иυ נє αиgѕт..?( *ﺕ*??..}} 23. ღ ♥♡♂ ♀ ↔ ↕ ▪ ๑ ▄ █ ????∙ ▒ ◊ ◦ ♠ ♣ ♪ の →?■♀ Ψ №← ∑ ξ ζ ω ∏ √ ∩ ? ∞≡ ▄ ≠ ^_^ ─ = ≈≌ ﺴ۩๑ ๑۩۞۩๑ ▓ ▲ γ ō ╦ ╩ ε ┘ ┌ ╬ ω ? Θ I ? ۣ۞ ? ● ۩ 24. ๑۩۞۩๑ (je naam) ๑۩۞۩๑ houd ๑۩۞۩๑ van ๑۩۞۩๑(naam vriend/in) 25. мєиѕи zιנи ѕσмѕ zσσσσσσ ѕααι .. ∂αт zє zσмααя ιи ѕℓααρ ναℓℓєи ....... zzzzzzzzzzzzzzzzzz.......... 26. ![]() K??b?l? H?gg?b?? ??v?b?? ??b????v??b??![]() 27. (?`v??)*T?UcH M?* *T???? M?* *c?mE ?? B?BY * p????? M?*(?`v??) 28. ??-(?`?.???)->(naam)--> <--(naam)<-(?`?.???)-? ?*?..My L?ve 4 (naam) W!ll Never 3nd..?*? ?? I need (naam)!! ?? 29. _ (je naam) _![]() УФц јцѕт đФή?т ѕεε ΛŁŁ тђε ŁФνε тђΛт?ѕ ϊήѕϊđε Фf мε![]() 30. -=[(je naam)]=-...* *...-=[(naam lover)]=- ---{you make me feel so sweet, you make my life complete}-- | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
two-ton-come-on kirada oturan boğa evli ama gözü dışarda kafa hariç 17 aileden kumarbaz hot-a-siz-coll-olmaz altın yumurtlatan horoz zekeriya beyaz ötesi bir klonu çok sevdim pipisipis karizmatör topal solucan yuving petrol vurucu tim yamuk prenses tefal niye beni düşünmüyo nicktir git aman tırtıl verde kurtul manik depresif chamyarması alp er tanga kımızkolik +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz. Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I ** Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür. Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor.. Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez. Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR ηι¢кιηιzιη вöуℓє σℓмαѕıηı ıѕтєямѕıηız msnletters.nl! De beste weirdmaker ter wereld! ¯`·._.·[ (Msn nİCkLeri) ]·._.·´¯) (¯`·._.·[ (Buraya msn Ismi) ]·._.·´¯) ¨°o.O (Buraya msn Ismi) O.o° ×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn Ismi) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) (Buraya msn Ismi) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn Ismi) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ Oº°¨ (Buraya msn Ismi) ¨°ºO - - --^[ (Buraya msn Ismi) ]^-- - - "·.·´¯`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·´¯`·.·" `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Ismi) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) (Buraya msn Ismi) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Ismi) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' ·´): (Buraya msn Ismi) 9(`· .-~·*'ܨ¯`·¸ (Buraya msn Ismi) ¸·`¯¨Ü'*·~-. ¸.-·~¹°ÆÜ¨ (Buraya msn Ismi) ¨Üư¹~·-.¸ ׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) "._.·´¯) ¤ıE`[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]´)÷¤ ··¤(`×[¤ (Buraya msn Ismi) ¤]×´)¤·· ·´¯`·*» (Buraya msn Ismi) «*·´¯`· ]¦"¦[ (Buraya msn Ismi) ]¦"¦[ `·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Ismi) ¯`·.,¸¸,.·´ [`·.] (Buraya msn Ismi) [.·´] (`·.·" (Buraya msn Ismi) "·.·') "´¯¥¯`" (Buraya msn Ismi) "´¯¥¯`" "^v^[ (Buraya msn Ismi) ]^v^" "·´¯°· (Buraya msn Ismi) ·°¯`·" ·°¯`·" (Buraya msn Ismi) "·´¯°· §.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Ismi) ×,.·´¨'°÷·..§ ]|I{"------» (Buraya msn Ismi) «------"}I| "]"·´º´·» (Buraya msn Ismi) «·´º´·"[" ğº°Ü¨ (Buraya msn Ismi) ¨Ü°ºıE ׺°Ü`°º× (Buraya msn Ismi) ׺°Ü`°º× .·´¯`·-> (Buraya msn Ismi) <-·´¯`· <º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Ismi) ¸.·´¯`·.¸><((((º> - -¤--^] (Buraya msn Ismi) [^--¤- - ~²ºº²~ (Buraya msn Ismi) ~²ºº³~ ._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Ismi) ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_ (Buraya msn Ismi) _+>..|.. -·=»ıE=·- (Buraya msn Ismi) -·=»ıE=·- "°o.O (Buraya msn Ismi) O.o°ıE º°¨¨°º©©º°¨¨°º© Buraya msn Ismi ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© .·´¯(_.·´¯(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·. ,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-, (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯) ?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•? _\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_ ¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º (¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯) *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`* ~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~ ¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯ (¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) ¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸ (¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯) (`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´) °·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·° |!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!| ,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._., .,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,. »»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-«« (¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨) .·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·. .°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°. °º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º (_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_) (°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°) (^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^) ||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯| ²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³ ¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥ MSN nick icin farklı şekiller ... ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ •°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•° ~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~ _-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-')'-_°_-')'-_ .o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o. *-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-* ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Buraya msn Ismi) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ <(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)> [.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..] /\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\ «[Cã§ãÑøvã]»° /\¯ ®øMëø ¯ /\ { §@Ñ@L ßø¥ } ¯`° ¢åPkIѰ `¯ { D£vÎL } [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë °±° Lµ¢K& °±° {{{ Gë¢ë Kµ§µ }}} ± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ± ¯°¯ `§T@® W@®§` _°_ ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯ { PL⥠± ߨ& } [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]] RøÑ@LDø ° 9 ° ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯ L@Cø§Të___® ÑîKë___® {{{ €ÑtëL }}} Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥ ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯ °-_-WøLF-_-° ±± M€®¢ëDë§ ±± °°°Fø®€v€R LøVë°°° ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯ [[[ MëMøLî ]]] ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤ °°° §îRîÑë °°° ¤¤DîåB£Ø¤¤ °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°° ~~߀§îKTâ§~~ ««Gå£åTå§åR奻» «W€bM@§Të®» ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ ]-[øø£îGåÑ M€T壣îCå :::]-[µñTë®::: °°§]-[åDøW°° «««DåMî€Ñ»»» Pø££îC€ ²°°¹ ¯`°D®åCµ£Ã°`¯ «±°::R€î§::°±» §åVåG€°Gå®DëÑ §Cø®PîØñ§ *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* ««£ôV€®»» -¬=©ÄÑåVã®=¬- ¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦ ±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±± ´¯`§µPë®M€ñ´¯` ´¯`§µPë®G´¯` ¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯ ¦~° Pî§KøpÂT °~¦ *´¯`*©Ä§µ§*´¯`* 椺{Gµ€§T}°²ºæ ¯`*Gµë§§*´¯ *=¤º°GëZgîѰº¤=* ~^~[ßô©ëK]~^~ (¯`'·.«P£å&€®».·'´¯) ¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯ ¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯ ®~~ßµ®§â²ººº~~® «»Mµ®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$ *´¯`*ÂpØ££ø*´¯`* ~}-{âîM ®ëVîVø~ «U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ» ']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR DøÑñà Kå®ÃÑ ®ÃLp}-{...LâµRëÑ «{ÑîghT Rîdë®» «···ºFI2èéDøMº···» !!^\!!@Liéñ!!/^!! #^^prøÚd³GÏ®£° ''DéVi£ of ¥Oú® héå®'' {{ UncONscıOUS }} ~W¥¢£€ff~ v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~ 7']['h }-{øµ§ë ']['â®Kã]\[ Mµ§']['@Fâ §â]\[å£ Dا'][' GôK}-{å]\[ Â}-{m€'][' €ß®µ Få']['m ¥$€ °M€£']['ëM° °²¤PîÑâR¤²° ±Di)_ëK± ç)_ı ««GíZëM»» [[[µZÄ&£ı]]] C£µBbë® ¬=椺²°`JíGø£ô`°²º¤æ=¬- Díë§È)_ ']['®íBµ]\[ ¢Ø©µgµ Dâ£Gı¢ D®âgØÑ G£âd¥â']['ö® ']['ë®Mi]\[ª']['ôR §âVâ$¢ı §ëMpÃ']['îK ®ØmÃñ']['ík Ù']['âÑgé Kâ®íZmÃ']['íK §ø§&ë']['íK *´¯`*KôKô]\[å*´¯`* +*¨^¨*+ (Buraya msn Ismi) +*¨^¨*+ ˙·٠٠•●|●||||●● ●● ●● (nickiniz) ●● ●● ●● |||||●|●•٠٠·˙ Kurtlar vadisi sozlerini nick oLarak kullanin Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız Dostum olmaz, hasmım yaşamaz. Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin. Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur. Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir. Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım. Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım.. Kaç ölüm adını değiştirir usta? Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir. Sonunu düşünenler kahraman olamaz. Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler. Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır. Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır. Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir. Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile.. Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır. Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır! Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir. Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz... Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez. Dünya bir gündür, o da bugündür! Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk. Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin. Büyük güç, büyük sorumluluk ister. Sen, sen ol! Asla biz olma. Atasını tanımayan, it peşinde gezer! İki kişinin bildiği sır değildir. Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimleri götürücez onu düşünüyoruz. Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur. Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir. Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır. Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir... Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk. Kurtlukta kanun, düşeni yemektir. Azdan az, çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir. Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin... Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır. Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır. Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer. Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez. Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir. Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür. Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir. Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.. msn de espri yapmak SELAM ARKADAŞLAR... MSNDE KONUŞURKEN BELLİ BİR SÜRE SONRA ARTIK MUHABBET SIKIYO SONRA YOK İŞİM VAR.YOK ŞU YOK BU MAZARETLERLE MSNDE ÇIKIYORUZ BENDE KONUŞURKEN ARAYA BİKAÇ ESPRİ YAZIYORUM OLAY DAHA DA EĞLENCELİ HALE DÖNÜŞÜYO..SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.. BELKİ BU NE DİYCEKSİNİZ. AMA BENDEN TAVSİYE KOPYALAYIP Bİ NOT DEFTERİ YADA WORDE DURSUN..LAZIM OLUR BİRGÜN...BAZILARI İĞRENÇ AMA BAZILARI SÜPERR GÜLE GÜLE KULLANIN... BİR REPİN KIRK YIL HATIRI VARDIR... İŞTE BOMBA ESPRİLER Geyik otesi))) Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için Evlenmeden olmaz Erhan ! O zaman evlenince ara beni... Soru : Metroseksuel nedir? Cevap : İ.enin yer altından gideni... Soru : Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap : Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş. Temelde ilk hafta giymemiş. Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş Soru : Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden? Cevap : Çünki adamın yaşgünüymüş Soru : Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur. Adam 7 gün boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. cem'in sana selamı var hangi cem in sivilcemin edison elektirigi bulmamış olsaydı televizyonu mum ışıgında seyrediyo olacaktık. dogru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar o da gitmiş şehre yerleşmiş Soru : Adamın biri hindistanda yürüyomuş.Kafasına BUDA heykeli düşmüş ne demiş? Cevap : -Başıma buda mı gelecekti? Dün cd'ciden Marlon Brando'nun filmini istedim,Babayı verdiler size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya.... Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh olm sen suda batmazsın ha Niyekine lan? Olm suratın kayık be senin Soru : hisbullahın kız kardesının adı nedır? Cevap : herbullah Soru : -Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap :Çünkü Windows açıkmış. Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? Hayır! Demek ki iyi saklanmış. Soru : Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden Cevap : çünkü anti-patikmiş Kopyalayıp msn e yapıştırabilirsiniz : two-ton-come-on kirada oturan boğa evli ama gözü dışarda kafa hariç 17 aileden kumarbaz hot-a-siz-coll-olmaz altın yumurtlatan horoz zekeriya beyaz ötesi bir klonu çok sevdim pipisipis karizmatör topal solucan yuving petrol vurucu tim yamuk prenses tefal niye beni düşünmüyo nicktir git aman tırtıl verde kurtul manik depresif chamyarması alp er tanga kımızkolik ஐ◄███▓▒░░ (Nickinizi Buraya Yazınız)░░▒▓███►ஐ ortaya nickinizi yapıstırın ve bu güzel MSN ismini kullanmaya baslayın !!! a ğ å Å Â ª Ä Á À ã à A b ß (3 B c Ç ç © ¢ C d ğ Ğ D e ë é ê è í € £ Ë É Ê È E f ƒ F g G h µ H i | | ï í î ì ¡ ¦ Ï Í Î Ì I j ¿ J k |{ |< K l £ ¿ L m (v) M n ñ Ñ N o ø Ø º ° ¤ Õ () O p ş Ş P q ¶ Q r ® R s § $ S ş Ş ¤ § t ~|~ ¯|¯ T u ü ú û ù µ |_| Ü Ú Û Ù U v V w W x × X y ÿ ¥ Y z Z æ Æ Œ ® © ™ ¿ ? ½ ¼ ¾ ¬ ¨ ¯ · « » ¹ ² ³ ‡ † ± ÷ ¦ (¯`·._.·[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·._.·´¯) ¨°o.O (Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o° ×÷·.·´¯`·)» (Kutucuğa Isminizi Yazın) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) (Kutucuğa Isminizi Yazın) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Kutucuğa Isminizi Yazın) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ - - --^[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]^-- - - •·.·´¯`·.·• (Kutucuğa Isminizi Yazın) •·.·´¯`·.·• `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Kutucuğa Isminizi Yazın) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) (Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¨‘°ºO ׺°”˜`”°º× (Kutucuğa Isminizi Yazın) ׺°”˜`”°º× .·´¯`·-> (Kutucuğa Isminizi Yazın) <-·´¯`·. <º))))><.·´¯`·. (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¸.·´¯`·.¸><((((º> - -¤--^] (Kutucuğa Isminizi Yazın) [^--¤- - ~2ºº5~ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ~2ºº5~ ._|.<(+_+)>.|_. (Kutucuğa Isminizi Yazın) ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_ (Kutucuğa Isminizi Yazın) _+>..|.. -·=»‡«=·- (Kutucuğa Isminizi Yazın) -·=»‡«=·- •°o.O (Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o°• ––––•(-• (Kutucuğa Isminizi Yazın) •-)•–––– (¯`•¸·´¯) ( Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·¸•´¯) ··¤(`×[¤ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ¤]×´)¤·· —(•·÷[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]÷·•— ·ï¡÷¡ï· (Kutucuğa Isminizi Yazın) ·ï¡÷¡ï· ·!¦[· (Kutucuğa Isminizi Yazın) ·]¦!· °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ( Kutucuğa Isminizi Yazın) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ »-(¯`v´¯)-» (Kutucuğa Isminizi Yazın) »-(¯`v´¯)-» °l||l° (Kutucuğa Isminizi Yazın) °l||l° •°¤*(¯`° ( (Kutucuğa Isminizi Yazın) ) °´¯)*¤°• —¤÷(`[¤* ( Kutucuğa Isminizi Yazın) *¤]´)÷¤— ¸.´)(`·[ (Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·´)(` .¸ ·÷±‡± (Kutucuğa Isminizi Yazın) ±‡±÷ +*¨^¨*+ (Kutucuğa Isminizi Yazın) +*¨^¨*+ KURTLAR VADİSİ SÖZLERİ Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız Dostum olmaz, hasmım yaşamaz. Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin. Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur. Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir. Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım. Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım.. Kaç ölüm adını değiştirir usta? Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir. Sonunu düşünenler kahraman olamaz. Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler. Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır. Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır. Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir. Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile.. Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır. Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır! Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir. Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz... Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez. Dünya bir gündür, o da bugündür! Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk. Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin. Büyük güç, büyük sorumluluk ister. Sen, sen ol! Asla biz olma. Atasını tanımayan, it peşinde gezer! hepsine bedelsin İki kişinin bildiği sır değildir. Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz. Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! İnsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur. Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir. Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır. Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir... Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk. Kurtlukta kanun, düşeni yemektir. Azdan az, çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir. Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin... Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır. Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır. Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer. Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez. Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir. Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür. Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir. Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz. Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.. NİCKLER °l||l° (Adınız) °l||l° ] [ »-(¯`v´¯)-»(Adınız)»-(¯`v´¯)-» ] [ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸(adınız)°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ] [ ·!¦[·(Adınız)·]¦!· ] [ ·ï¡÷¡ï·(Adınız)·ï¡÷¡ï· ] [ —(•·÷[(Adınız)]÷·•— ] [ ··¤(`×[¤(Adınız)¤]×´)¤·· ] [ (¯`•¸·´¯)(Adınız)(¯`·¸•´¯) ] [ ––––•(-•(Adınız)•-)•–––– ] [ •°o.O(Adınız)O.o°• ] [ -·=»‡«=·-(Adınız)-·=»‡«=·- ] [ ..|..<(+_(Adınız)_+>..|.. ] [ .|.<(+_+)>.|/.(Adınız).|.<(+_+)>.|/. ] [ ~²ºº²~(Adınız)~²ºº³~ ] [ -¤--^](Adınız)[^--¤- - ] [ <º))))><.·´¯`·.(Adınız)¸.·´¯`·.¸><((((º> ] [ .·´¯`·->(Adınız)<-·´¯`·. ] [ ׺°”˜`”°º×(Adınız)׺°”˜`”°º× ] [ Oº°‘¨(Adınız)¨‘°ºO ] [ ¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨(Adınız)¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨ ] [ (¯`·._)(Adınız)(¯`·._) ] [ `·.¸¸.·´´¯`··._.·(Adınız)`·.¸¸.·´´¯`··._.· ] [ •·.·´¯`·.·•(Adınız)•·.·´¯`·.·• ] [ --^[(Adınız)]^-- - - ] [ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Adınız ere) _)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ] [ ··^v´¯`×)(urname ere)(×´¯`v^· ·· ] [ ×÷·.·´¯`·)»(Adınız ere) «(·´¯`·.·÷× ] [ (Adınız ere) O.o° ] [ (¯`•¸·´¯)«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.(«::: Adınız :::» .«:: oyadınız :::»).¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·»(¯`•¸·´ ] [ °*+.,.+*°[\ Hello ¿?/]°*+.,.+*° ] [ Adınız)]*~° ] [ ¸/ą¹Ħ٩ڃ٧ۖ۞(Adınız)——Ỏ♂☻☻▪= ] [ aðåÅÂÅåða,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(¯`·._)(Adınız)(_.·`¯)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸aðåÅÂÅåða ] [ +*¨^¨*+·´¯`·*»×º°”˜`”°º×(Adınız)׺°”˜`”°º×«·´¯`·+* ¨^¨*+ ] [ ¸ø×÷'`T´'÷×ø¸«º~º»¸ø×÷'`T´'÷×ø¸](Adınız)[¸ø×÷'`T´'÷×ø¸«º~º»¸ø×÷'`T´'÷×ø¸ ] [ <><~~~…:::…(Adınız)…:::…~~~> ] [ = (X) – = ] [ ![]() ![]() (Adınız)![]() ![]() ] [ <~~>(Adınız)<~~> ] [ _==_-(Adınız)-_==_ ] [ <-[]D-[]-[]V[]-[]D-> (Adınız) <-[]D-[]-[]V[]-[]D-> ] [ ..,,;;''''--{_[Your_msn_name_here]_}--'''';;,,.. ] [ ~ Ü ©ªñ ßé M¥ HøTßø¥ & Ï ©ªñ ßé Ü® Hüññ¥, Ü ©ªñ ßé M¥ §é× Tø¥ & Ï'££ ßé Ü® Þ£ª¥ßø¥ ßüññ¥~ ] [ []-=-()-=-(name)-=-()-=-[] ] [ <=========)xxxo (Adınız) oxxx(========> ] [ -·=»‡«=·- (Adınız) -·=»‡«=·- ] [ `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Adınız) `·.¸¸.·´´¯`··._.· ] [ (¯`•¸·´¯) (Adınız) (¯`·¸•´¯) ] [ ×÷·.·´¯`·)» (Adınız) «(·´¯`·.·÷× ] [ (¯`·._.·[ (Adınız) ]·._.·´¯) ] [ °`»**-¤ò×°`º«-[W]hat[D]o[Y]ou[E]xpect-»º´*°×ó¤-«´° ] [ °`»**-¤ò×°`º«-[Adınız]-»º´*°×ó¤-«´° ] [ (\/)(Adınız)(\/) ] [ +*¨^¨*+ (Adınız) +*¨^¨*+ ] [ (Adınız) ±‡±÷ ] [ ¸.´)(`·[ (Adınız) ]·´)(` .¸ ] [ —¤÷(`[¤* (Adınız) *¤]´)÷¤— ] [ •°¤*(¯`° ( (Adınız) ) °´¯)*¤°• ] [ ****~~~~**** (Adınız) ....mesajınız...........! ****~~~~**** ] [ |_()R|) Of ThE |3|_ | |\|G ] [ |{*&%$#@SEXxxy BABEeee|{*&%$#@ ] [ »-(¯`v´¯)-»Ð宣ïÑg ßò¥ »-(¯`v´¯)-» ] [ ĎąЯК-Àέδи ] [ Ďέ§£®†€ď §ǾцĽ ] [ ஐ๑»-(¯`v´¯)-»(adınız)»-(¯`v´¯)-»ஐ๑ ] [ (`·.¸ ¸.·´)Mesajınız*AÇIKLAMANIZ* ] [ «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.Mesajınız!.¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·» ] [ ![]() (![]() ![]() ![]() ] [ §úѧhîñ£ ] [ ׺°× Høøð Thåñg ×°º× ] [ «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.(Adınız).¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·» ] [ «::: L :::» .«::: O:::» .«::: V:::» .«::: E :::» ] (¸.·´) ·´)› ‹(`· ‹v^• •^v› ¸‚·ª˜ ¨˜ª· , ¸ ¨˜ª· , ¸, ·ª˜¨ -·~¹'°¨°'¹i|¡ ¡|i¹'°¨°'¹~·- .-~·*'˜¨¯`·¸ ¸·`¯¨˜'*·~-. ¨˜ˆ”°¹~·-.„¸ ¸„.-·~¹°”ˆ˜¨ (¯`·._.• •._.·´¯) —÷[(` ´)]÷— —(•·÷[ ]÷·•— —¤÷(`[¤ ¤]´)÷¤— ··¤(`×[¤ ¤]×´)¤·· ·´¯`·*» «*·´¯`· ·!¦[· ·]¦!· ]!¡![ ]!¡![ •–([ ])–• ]l·´¨º?O O?º¨`·l[ ¸.´)(`·•||[ ]||•·´)(`.¸ ×÷·´¯`·.·•[ ]•·.·´¯`·÷× •´`·.·´`• •´`·.·´`• [`‘‚‘°•.•°‘‚‘´] [`‘‚‘°•.•°‘‚‘´] .·´`·.·´¯`·.› ‹.·´¯`·.·´`·. [`·.] [.·´] ·]¦÷¦[· ·]¦÷¦[· •´¯¥¯`• •´¯¥¯`• •^v^–[ ]–^v^• ×,.·´¨'°÷·..§ §.·´¨'°÷·..× «------•}I|[ ]|I{•------» «·´º´·•[• •]•·´º´·» _(¯`·._ _.·´¯)_ []?º°˜ ¨˜°º?[] (¯`v^÷• •÷^v´¯) (¯`•¸·´¯) (¯`·¸•´¯) (`·–• •–·´) ÀÂÅÁÄÆàáâãåæª ßÇ碩ÈÉÊËèéêë€ ƒµÌÎÏìíî¡?‡±£ñÑ£ÒÓ ÔÖÕØòôóõø°º¤œŒ ®Š§š†ÚÙÙÛÜúùûüŸ ×Y¥yÿ„…‰‹’‘“”•–— ˜›™¨«*¬¯²³´¶·¹º»¼½¾¿ .·´`·.·×·•( · ·•(`·-·° °·-·'•· · •[¦]•.··• «–+†‡†+–·•(¤ ¤)•·-+†‡†+–» (¯`·._.·´¯) ..·::{-(··°²³·¤ ¨˜°²·°¯`• .·´¯`·-[¦=--- ^v^ ‹¬v› •‹l›• •º• · ··÷ .·´`·. £›– —€› ‹f› -^v´)-]-› ‹-[-(`v^- °º°˜¨¯`• •´¯¨˜°º° ·•×:·. .·:ו (¯`·._.×..·´¯`·..//> Hazır isimler Kendi Nickinizi kendiniz Yaratın... .·´¯(_.·´(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·. ,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-, (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯) ?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•? _\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_ ¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º (¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯) *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`* ~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~ ¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯ (¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) ¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸ (¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯) (`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´) °·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·° |!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!| ,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._., .,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,. »»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-«« (¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨) .·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·. .°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°. °º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º (_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_) (°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°) (^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^) ||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯| ²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³ ¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ •°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•° ~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~ _-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-''-_°_-''-_ .o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o. Gökyüzündeki bütün yildizlari toplasan birtek sen etmez, fakat birtek sen *-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-* ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (metallica) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ <(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)> [.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..] /\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\ Kendi Nickinizi kendiniz Yaratın... .·´¯(_.·´(_.·´¯(_ Buraya msn Ismi _)¯`·._)¯`·._)¯`·. ,-*'^'~*-.,_,.-*~ Buraya msn Ismi ~*-.,_,.-*~'^'*-, (¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.-> Buraya msn Ismi <-.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯) ?•?•?/?\?•?•? Buraya msn Ismi ?•?•?/?\?•?•? _\|/_-=<><>||[] Buraya msn Ismi []||<><>=-_\|/_ ¤º°`¯ ¯`°²º¤æ=¬« Buraya msn Ismi »¬=椺²°`¯ ¯`°º (¯`·._(¯`·._(¯`·._( Buraya msn Ismi )_.·´¯)_.·´¯)_.·´¯) *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Buraya msn Ismi*´¯`*.¸¸.*´¯`* ~^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^| Buraya msn Ismi |^°'\,.;:,/'°^~^°'\,.;:,/'°^~ ¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯Buraya msn Ismi¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯ (¯`·.(¯`·.(¯`·.(¯`·.Buraya msn Ismi.·´¯).·´¯).·´¯).·´¯) ¸.·`¯`·.¸¸.·`¯`·Buraya msn Ismi·`¯`·.¸¸.·`¯`·.¸ (¯`·.¸¸.-> °º Buraya msn Ismi º° <-.¸¸.·´¯) (`¨\§/¨´)---»--@-} Buraya msn Ismi {-@--«---(`¨\§/¨´) °·.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.->Buraya msn Ismi<-.¸.·°¯°·.¸.·°¯°·.¸.·° |!¤*'~``~'*¤!||Buraya msn Ismi||!¤*'~``~'*¤!| ,._.,-*^~*-,._.,-~>Buraya msn Ismi<~-,._.,-*~^~*-,._., .,;`';_,_;`';_._;`';_.Buraya msn Ismi._;'`;_._.'`;_._.'`;,. »»-(¯`·.·´¯)-> Buraya msn Ismi <-(¯`·.·´¯)-«« (¨:::"""\×_×/""":::*)----} Buraya msn Ismi {----(+:::"""\×_×/""":::¨) .·`?exy`·..·> Buraya msn Ismi <·..·´?mart`·. .°•. °•. °•. °•. Buraya msn Ismi .•° .•° .•° .•°. °º"°¨¨°(_.·´¯`·«¤° Buraya msn Ismi °¤»·´¯`·._)°¨¨°º (_*/\Sweet/\*_)(_*/\Buraya msn Ismi/\*_)(_/\*Mylover*/\_) (°¨¨°\/°¨¨°» Buraya msn Ismi «°¨¨°\/°¨¨°) (^^(-_-)^^) Buraya msn Ismi (^^(-_-)^^) ||¯|_|¯|_.°•. °•. -> Buraya msn Ismi <-.•° .•°._|¯|_|¯| ²ºº³ xXx_Buraya msn Ismi_xXx ²ºº³ ¥-×xXx×-¥~Buraya msn Ismi~¥-×xXx×-¥ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Buraya msn Ismi_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ •°l¯l_l¯l*Buraya msn Ismi*l¯l_l¯l•° ~~((-_-))~~_¯¯\_/¯¯_Buraya msn Ismi_¯¯\_/¯¯_~~((-_-))~~ _-'('-_°_-'('-_Buraya msn Ismi_-''-_°_-''-_ .o0×X×0o. Buraya msn Ismi .o0×X×0o. *-._.-* *-._.-* Buraya msn Ismi *-._.-* *-._.-* ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (metallica) ¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ <(*_*)>...:...Buraya msn Ismi...:...<(*_*)> [.. Buraya msn Ismi..]..[..Buraya msn Ismi..] /\/\/\/[. Buraya msn Ismi .]\/\/\/\ Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! - Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum, Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM. - Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim... - O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim... - Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak için neler vermezdim, Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda çile çekmezdim.. - Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... - Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, Sıcak günlere inat, Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile... - Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim... - Kimine göre ateştim cayır cayır yanan, Kimine göre bir yıldız hep parlayan, Kimi çiçeğe benzetirdi hiç solmayan, Ama ben senin için su olmak isterdim hep muhtaç olunan. - Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gün gelir güneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona çık, gözlerini kapat, Rüzgar benim yerime öpecek seni... - Sana Binlerce Gül Vermek Isterdim Ama Güller Solar, Sana ömrümü Vermek Isterdim Ama Bir Gün ölecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Süreceği Için... - Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez - Gökyüzünden Bir Yıldız Seç Bu Gece. Gözlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun. Benim Içinde Bir Yıldız Seç. Parlak Olmasına Gerek Yok. Sana Yakın Olsun Yeter... - Dost deniz kenarindaki ta$lara benzer, önce birer birer toplarsin. Sonra birer birer atmaya ba$larsin. Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin. I$te sen onlardansin.. - ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı.. - Seni tanıdığım gün,Hiç ihtimal vermemiştim aşk'a,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul suskun, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yüreğim, Zaman seni tanıdığım her güne, Alışkanlıktı bildiğim,Hep araya girerlerdi oysa, İlk görüşte değil, İlk öpüşte öldü bütün duygularım.. - Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi - Sesin Değdiğinde Yüreğime Yüreğim Titriyorsa Avuçlarında ve Her Kapayışta Gözlerimi Üşüyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Çarem Fısıldamaksa Eğer Avazım Çıktığı Kadar Fısıldayacağım...Seni seviyorum. - Çilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi. Kader degil sevgilim, Diller ayirdi bizi... - İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim... - aLaca KaranLıkta oLsun öLümüm Kısın LambaLarı Kısın aLın GötüRün BüTün umutLarımı Kaderim DünYada KaLsın...okuSun öLüm FeRmanımı SaVcı TopLansın üÇ BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcı...BeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın. - Ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum Gelmiş dayanmışım demir kapısına sevdanın Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum.. - Deprem gibi girdin içime, fay hattı çizdin kalbime, enkazlar bIraktın üstümde, artçılar hala devam etmekte yüreğimde... Özlenmektesin bir tanem 8,4 şiddetinde.... - Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, masum ve abartısız.. Ayrılıktır bu! Yaşanmadıkça bilinmez amansız.. Acı çekiyor bedenim, dönmek istiyor sana, Ama ruhum kararsız - Hani Gözler Vardır ya Sözleri Anlatır Hani Sözler Vadır ya Gözleri Ağlatır Hani Anılar Vardır ya Değeri Geç Anlaşılır Birde Aşk Vardır Sseni Anlatır..!! Dostluk Kura Bİlmek İçin Zorlukları AŞmaya Gerek Yok. Dost Olabilmek İçin Tatlı Bİr Tebessüm Bİle Yeter İnan - Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz. - ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM.. Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen... Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen... Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı... Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı... Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır... Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin... Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın... İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar... Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"... Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir... Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim... Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin... Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım... Allah'ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın... İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim... Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun... Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur... Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak... Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var... Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi... Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana... Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin... DÜN CICEKCININ ÖNÜNDE BIR GÜL GÖRDÜM, DÜNYANIN EN GÜZEL GÜLÜ BENIM DIYE HAYKIRIYORDU... O GÜLÜ ALDIM, AMA EN GÜZEL GÜL OLDUGU ICIN DEGIL...SENI GÖRÜP UTANSIN DIYE! ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA. seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kyskansyn. Gözya?laryn yana?ynda nem de?il dadaklarynda kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun. Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin... .. Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun... Seni Seviyorum" derken asla yalan söylemedim. Yalan söylerken de asla "Seni Seviyorum " demedim Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN. ELIMDE DENIZDEN ÇIKARDIĞIM BIR MIDYE KABUĞU VAR.DENIZDEN O KADAR UZAKKI.TIBKI BENIM SANA UZAK KALDIĞIM GIBI. INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI... Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın Askin ilk solugu mantigin son solugudur.( Bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalyn, okyanus kadar derin, kelimelere sygmayacak kadar büyük bir sevgymyz oldugunu sakyn unutma ! Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var ASK:GÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER. ELLERIN KAN IÇINDE KALIR AMA DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN..... Ne seni unutmak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. Askin ilk solugu mantigin son solugudur.( Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır... Gel, bir bestem de sen ol Sevda şiirim, aşk erim Ben seni güftesiz de söylerim Çünkü ben Güftelenmemiş aşkların talibiyim Gel, bir martı da sen ol omzumda NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA! aci ve hüzün bir yildiz kadar uzak,mutluluk gozbebegin kadar yakin olsub.umutlarin gercek,gerÇeklerin mutluluk,mutluluklarin sonsuz olsun.. INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI... Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim... Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana... Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana... YAGMURU SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA YAGMUR YAGINCA SEMSIYENI ACIYORSUN, GUNESI SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA GUNES ACINCA GOLGEYE KACIYORSUN, RUZGARI SEVDIGINI SOYLUYORSUN RUZGAR CIKINCA PENCERENI ORTUYORSUN.ISTE BUNDAN KORKUYORUM CUNKU BENI DE SEVDIGINI SOYLUYORSUN... En surekli ask karsiligi olmayan asktir.( Yok, derdin üstüne derdi yığma yok Gökte güneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben köle, öyle yağma yok Gözüme görünme, yıkıl karşımdan Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR... alaca karanligi sevmem ben ya gündüz olmaliyim yada gece,kursun ya derinden vurmali yada namluda kalmali sevgili dedigin:ya tam sevmeli yada birakip gitmeli Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır. Rüzgarı keman çaldığı ve damlaların Pencereye vurduğu soğuk bir gecede Uzanıp, hayalini kurduğun ve keşke Dediğin bütün güzellikler senin olsun ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM,KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR,UNUTULMAYACAK KADAR DERIN,UMULMAYACAK KADAR YAKIN,TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR... bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücügün seni delirtmesine izin verme Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Kılavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim dedim Sözüme barınma Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil... BEN SENI SEÇTIM SEN BENIM IÇIN YALAN DÜNYADAKI TEK GERÇEKSIN DUSUNUYORUMDA, DUSUNCELERIN EN GUZELI, SENIN BENI DUSUNUP DUSUNMEDIGINI DUSUNURKEN, DUSUNDUGUNU DUSUNMEK OLSA GEREK DIYE DUSUNUYORUM... alip kirsalar kalemimi kanimla yazarim seni sevdigimi Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın... Aşk:bir eskiyanin hayata itirazidir susarsa catisma,konusursa savas, yazarsa destan, severse devrim olur..!!tutki ben bir eskiyayim ve seni seviyorum...!!! ASKIMIZ KARA BULUTLARLA KAPLIYSA EGER..YAGMURUN YAGMASINI BEKLE CUNKU HER YAGMURDAN SONRA GOKKUSAGI CIKAR Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın... İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar... Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"... Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir... Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim... Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin... Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım... Allah'ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın... İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim... Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun... Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur... Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak... Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var... Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi... Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana... Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin... DÜN CICEKCININ ÖNÜNDE BIR GÜL GÖRDÜM, DÜNYANIN EN GÜZEL GÜLÜ BENIM DIYE HAYKIRIYORDU... O GÜLÜ ALDIM, AMA EN GÜZEL GÜL OLDUGU ICIN DEGIL...SENI GÖRÜP UTANSIN DIYE! ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA. seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kyskansyn. Gözya?laryn yana?ynda nem de?il dadaklarynda kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun. Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin... .. Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun... Seni Seviyorum" derken asla yalan söylemedim. Yalan söylerken de asla "Seni Seviyorum " demedim Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN. ELIMDE DENIZDEN ÇIKARDIĞIM BIR MIDYE KABUĞU VAR.DENIZDEN O KADAR UZAKKI.TIBKI BENIM SANA UZAK KALDIĞIM GIBI. INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI... Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın Askin ilk solugu mantigin son solugudur.( Bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalyn, okyanus kadar derin, kelimelere sygmayacak kadar büyük bir sevgymyz oldugunu sakyn unutma ! Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var ASK:GÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER. ELLERIN KAN IÇINDE KALIR AMA DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN..... Ne seni unutmak için bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne de seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm,ne de seni görmeye dayanacak bir kalbim var Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. Askin ilk solugu mantigin son solugudur.( Acımak sevgi değildir,üstünlüğün kabulüdür. Hoşgörü sevgi değidir, istemediğine katlanmaktır. Bağımlılık sevgi değildir, gereksinimin karşılanmasıdır. Sevgi değer vermesini bilmektir. Sevgi yaşama hakkını kabul etmektir. Sevgi varolmaktan kıvanç duymaktır. Sevgi eşitliğin duyumsanmasıdır... Gel, bir bestem de sen ol Sevda şiirim, aşk erim Ben seni güftesiz de söylerim Çünkü ben Güftelenmemiş aşkların talibiyim Gel, bir martı da sen ol omzumda NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA! aci ve hüzün bir yildiz kadar uzak,mutluluk gozbebegin kadar yakin olsub.umutlarin gercek,gerÇeklerin mutluluk,mutluluklarin sonsuz olsun.. INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI... Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim... Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana... Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana... YAGMURU SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA YAGMUR YAGINCA SEMSIYENI ACIYORSUN, GUNESI SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA GUNES ACINCA GOLGEYE KACIYORSUN, RUZGARI SEVDIGINI SOYLUYORSUN RUZGAR CIKINCA PENCERENI ORTUYORSUN.ISTE BUNDAN KORKUYORUM CUNKU BENI DE SEVDIGINI SOYLUYORSUN... En surekli ask karsiligi olmayan asktir.( Yok, derdin üstüne derdi yığma yok Gökte güneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben köle, öyle yağma yok Gözüme görünme, yıkıl karşımdan Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR... alaca karanligi sevmem ben ya gündüz olmaliyim yada gece,kursun ya derinden vurmali yada namluda kalmali sevgili dedigin:ya tam sevmeli yada birakip gitmeli Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır. Rüzgarı keman çaldığı ve damlaların Pencereye vurduğu soğuk bir gecede Uzanıp, hayalini kurduğun ve keşke Dediğin bütün güzellikler senin olsun ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM,KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR,UNUTULMAYACAK KADAR DERIN,UMULMAYACAK KADAR YAKIN,TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR... bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücügün seni delirtmesine izin verme Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Kılavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim dedim Sözüme barınma Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil... BEN SENI SEÇTIM SEN BENIM IÇIN YALAN DÜNYADAKI TEK GERÇEKSIN DUSUNUYORUMDA, DUSUNCELERIN EN GUZELI, SENIN BENI DUSUNUP DUSUNMEDIGINI DUSUNURKEN, DUSUNDUGUNU DUSUNMEK OLSA GEREK DIYE DUSUNUYORUM... alip kirsalar kalemimi kanimla yazarim seni sevdigimi Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar begendi. Sen benim degil onlarınsın gittiysen bana ne onlar aglasın... Aşk:bir eskiyanin hayata itirazidir susarsa catisma,konusursa savas, yazarsa destan, severse devrim olur..!!tutki ben bir eskiyayim ve seni seviyorum...!!! ASKIMIZ KARA BULUTLARLA KAPLIYSA EGER..YAGMURUN YAGMASINI BEKLE CUNKU HER YAGMURDAN SONRA GOKKUSAGI CIKAR Son Düzenleyen Blue Blood; 03-09-2006 @ 13:59. Sebep: mevcut ekler kaldırılmıştır... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
ARKADAŞLAR BUDA BENDEN!! çııÖÖçş[ °l||l° (Adınız) °l||l° ] [ »-(¯`v´¯)-»(Adınız)»-(¯`v´¯)-» ] [ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸DURAN°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ] [ ·!¦[·(Adınız)·]¦!· ] [ ·ï¡÷¡ï·(Adınız)·ï¡÷¡ï· ] [ —(•·÷[(Adınız)]÷·•)— ] [ ··¤(`×[¤(Adınız)¤]×´)¤·· ] [ (¯`•¸·´¯)(Adınız)(¯`·¸•´¯) ] [ ––––•(-•(Adınız)•-)•–––– ] [ •°o.O(Adınız)O.o°• ] [ -·=»‡«=·-(Adınız)-·=»‡«=·- ] [ ..|..<(+_(Adınız)_+>..|.. ] [ .|.<(+_+)>.|/.(Adınız).|.<(+_+)>.|/. ] [ ~²ºº²~(Adınız)~²ºº³~ ] [ -¤--^](Adınız)[^--¤- - ] [ <º))))><.·´¯`·.(Adınız)¸.·´¯`·.¸><((((º> ] [ .·´¯`·->(Adınız)<-·´¯`·. ] [ ׺°”˜`”°º×(Adınız)׺°”˜`”°º× ] [ Oº°‘¨(Adınız)¨‘°ºO ] [ ¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨(Adınız)¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨ ] [ (¯`·._)(Adınız)(¯`·._) ] [ `·.¸¸.·´´¯`··._.·(Adınız)`·.¸¸.·´´¯`··._.· ] [ •·.·´¯`·.·•(Adınız)•·.·´¯`·.·• ] [ --^[(Adınız)]^-- - - ] [ ,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(_Adınız ere) _)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ ] [ ··^v´¯`×)(urname ere)(×´¯`v^· ·· ] [ ×÷·.·´¯`·)»(Adınız ere) «(·´¯`·.·÷× ] [ (Adınız ere) O.o° ] [ (¯`•¸·´¯)«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.(«::: Adınız :::» .«:: oyadınız :::»).¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·»(¯`•¸·´ ] [ °*+.,.+*°[\ Hello ¿?/]°*+.,.+*° ] [ Adınız)]*~° ] [ ¸/ą¹Ħ٩ڃ٧ۖ۞Black And White The Adjustment——Ỏ♂☻☻▪= ] [ aðåÅÂÅåða,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸-(¯`·._)(Adınız)(_.·`¯)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸aðåÅÂÅåða ] [ +*¨^¨*+·´¯`·*»×º°”˜`”°º×(Adınız)׺°”˜`”°º×«·´¯`·+* ¨^¨*+ ] [ ¸ø×÷'`T´'÷×ø¸«º~º»¸ø×÷'`T´'÷×ø¸](Adınız)[¸ø×÷'`T´'÷×ø¸«º~º»¸ø×÷'`T´'÷×ø¸ ] [ <><~~~…:::…(Adınız)…:::…~~~> ] [ = (X) – = ] [ ![]() ![]() (Adınız)![]() ![]() ] [ <~~>(Adınız)<~~> ] [ _==_-(Adınız)-_==_ ] [ <-[]D-[]-[]V[]-[]D-> (Adınız) <-[]D-[]-[]V[]-[]D-> ] [ ..,,;;''''--{_[Your_msn_name_here]_}--'''';;,,.. ] [ ~ Ü ©ªñ ßé M¥ HøTßø¥ & Ï ©ªñ ßé Ü® Hüññ¥, Ü ©ªñ ßé M¥ §é× Tø¥ & Ï'££ ßé Ü® Þ£ª¥ßø¥ ßüññ¥~ ] [ []-=-()-=-(name)-=-()-=-[] ] [ <=========)xxxoBay Karizma oxxx(========> ] [ -·=»‡«=·- (Adınız) -·=»‡«=·- ] [ `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Adınız) `·.¸¸.·´´¯`··._.· ] [ (¯`•¸·´¯) (Adınız) (¯`·¸•´¯) ] [ ×÷·.·´¯`·)» (Adınız) «(·´¯`·.·÷× ] [ (¯`·._.·[ (Adınız) ]·._.·´¯) ] [ °`»**-¤ò×°`º«-[W]hat[D]o[Y]ou[E]xpect-»º´*°×ó¤-«´° ] [ °`»**-¤ò×°`º«-[Adınız]-»º´*°×ó¤-«´° ] [ (\/)(Adınız)(\/) ] [ +*¨^¨*+ (Adınız) +*¨^¨*+ ] [ (Adınız) ±‡±÷ ] [ ¸.´)(`·[ (Adınız) ]·´)(` .¸ ] [ —¤÷(`[¤* (Adınız) *¤]´)÷¤— ] [ •°¤*(¯`° ( (Adınız) ) °´¯)*¤°• ] [ ****~~~~**** (Adınız) ....mesajınız...........! ****~~~~**** ] [ |_()R|) Of ThE |3|_ | |\|G ] [ |{)*&%$#@SEXxxy BABEeee|{)*&%$#@ ] [ »-(¯`v´¯)-»Ð宣ïÑg ßò¥ »-(¯`v´¯)-» ] [ ĎąЯК-Àέδи ] [ Ďέ§£®†€ď §ǾцĽ ] [ ஐ๑»-(¯`v´¯)-»(adınız)»-(¯`v´¯)-»ஐ๑ ] [ (`·.¸ ¸.·´)Mesajınız*AÇIKLAMANIZ* ] [ «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.Mesajınız!.¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·» ] [ ![]() (![]() ![]() ![]() ] [ §úѧhîñ£ ] [ ׺°× Høøð Thåñg ×°º× ] [ «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸.(Adınız).¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·» ] [ «::: L :::» .«::: O:::» .«::: V:::» .«::: E :::» ] «::: D :::» .«::: U:::» .«::: R:::» .«::: A :::».«::::N::::» Ⓐ Ⓒ Ⓓ Ⓔ Ⓕ Ⓖ Ⓗ Ⓘ Ⓙ Ⓚ Ⓛ Ⓜ ⓃⓄ Ⓟ Ⓠ Ⓡ Ⓢ Ⓣ Ⓤ Ⓥ Ⓦ Ⓧ Ⓨ Ⓩ ⓐ ⓑ ⓒ ⓓ ⓔ ⓕ ⓖ ⓗ ⓘ ⓙ ⓚ ⓛ ⓜ ⓝ ⓞ ⓟ ⓠ ⓡ ⓢ ⓣ ⓤ ⓥ ⓦ ⓧ ⓨ ⓩ *.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:**.:。✿*゚¨゚✎・✿.。.:* (◕‿◕✿ (◕〝◕ (◡‿◡✿ (◡‿◡❀ (●*∩_∩*● (◕〝◕ (。◕‿◕。 (◕‿-。 (•‘๑’• ❤。◕‿◕。❤ (o'‿'o✿ .:。✿。◕ε◕✿。:. ✎ ✟ஐ ≈ ๑۩۩.. ..۩۩๑ ๑۩۞۩๑ ✲ ❈ ➹ ~.~ ◕‿-。 ☀☂☁【】┱ ┲ ❣ ✚ ✪ ✣ ✤ ✥ ✦ ❉❥ ❦ ❧ ❃ ❂ ❁ ❀ ✄ ☪ ☣ ☢ ☠ ☭ ♈ ➸ ✓ ✔ ✕ ✖ ㊚ ㊛ *.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* ☈ *¤°•★(¯`°.•°•.★* *★ .•°•.°´¯)*¤°•★ •:*´¨`*:•.☆۩ ۞ ۩ ۩ ۞ ۩☆•:*´¨`*:•. •.★*... ...*★.• «-(¯`v´¯)«-- ..·.¸¸·´¯`·.¸¸.ஐ๑ஐ•´¯`• •´¯`•ஐ๑ .•:*´¨`*:•☆ ☆•:*´¨`*:•. ♡。◕‿◕。❤♂ ♀ ♥ ☜ ☞ ∞ ≡ Café ● ﹌♡。◕‿◕。❤♂ ♀ ♥ ☜ ☞ ∞ ≡ Café ● ﹌☎ ☏ ⊙◎☺ ☻ ♨ ↔ ↕ ▪ ▫ ☼ ♦ ░ ▒✞๑۩۞۩๑ ゚゚・✿。✿εїз ♧ ➽☊.❤●•*.。 ۞۞✿ ❦ ❧ ➳ ➽♋ஐ✪ ✣ ✤ ✥ ✦ ✧ ✩ ✫ ✬ ✭ ✮ ✯ ✰ ✱ ✲ ✳ ❃ ❂❁ ❀ ✿ ✾ ✽ ✼ ✻ ✺ ✹ ✸ ✷ ✶ ✵ ✴❄ ❅ ❆ ❇ ❈ ❉ ❊ ❋ ❖ ❤ ❥ ❦ ❧ ぁぃぅぇぉかきくけこんさしすせそたちつってとゐなにぬねのはひふへほゑまみむめもゃゅょゎを ァィゥヴェォカヵキクケヶコサシスセソタチツッテトヰンナニヌネノハヒフヘホヱマミムメモャュョヮヲそたちつってとゐなにぬねのはひふへほゑまみむめもゃゅょゎ ァィゥヴェォカヵ +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz. Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I ** Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür. Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor.. Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez. Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR MSNDE NİCKİNE TÜRK BAYRAĞI KOY msn nick bölümüne geldiktem sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT) +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l) Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz. Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I ** Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür. Ama bir gün sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldügüm gündür. Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar (u)--[Vay Benim Deli Gönlum Yarali Ku$a Döndu Güvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim. Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin. Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!! Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin. Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...) Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOGLUR! ×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷ BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!! Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir... Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...! 9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin. Günese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden çok seviyor.. Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn ölüm oldugunu göstereyim... Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini. Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin. (f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Sürece O Yazi Silinmez. Gül nedir ki solup gider. Gün nedir ki gelip gider. Ates nedir ki söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter... ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BÜYÜK DAG BULAMADIM GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn... Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördü.Bu yürek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Ömrüm ise askim ugruna bitti Sensizligi Gökteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURUR MSNDE NİCKİNE TÜRK BAYRAĞI KOY msn nick bölümüne geldiktem sonra kopyala yapıstırın kodu ¤ ·$4(TT) (¯`·._.·[ (Buraya msn Nick Yazin) ]·._.·´¯) ¨°o.O (Buraya msn Nick Yazin) O.o° ×÷·.·´¯`·)» (Buraya msn Nick Yazin) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) (Buraya msn Nick Yazin) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Buraya msn Nick Yazin) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ Oº°‘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨‘°ºO - - --^[ (Buraya msn Nick Yazin) ]^-- - - •·.·´¯`·.·• (Buraya msn Nick Yazin) •·.·´¯`·.·• `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Buraya msn Nick Yazin) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) (Buraya msn Nick Yazin) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Buraya msn Nick Yazin) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨‘°ºO ·´)› (Buraya msn Nick Yazin) ‹(`· .-~·*'˜¨¯`·¸ (Buraya msn Nick Yazin) ¸·`¯¨˜'*·~-. ¸„.-·~¹°”ˆ˜¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨˜ˆ”°¹~·-.„¸ ׺°”˜`”°º× (Buraya msn Nick Yazin) •._.·´¯) —÷[(` (Buraya msn Nick Yazin) ´)]E— —(•·÷[ (Buraya msn Nick Yazin) ]÷·•)— —¤E`[¤ (Buraya msn Nick Yazin) ¤]´)÷¤— ··¤(`×[¤ (Buraya msn Nick Yazin) ¤]×´)¤·· ·´¯`·» (Buraya msn Nick Yazin) «·´¯`· ]¦•¦[ (Buraya msn Nick Yazin) ]¦•¦[ `·.,¸¸,.·´¯ (Buraya msn Nick Yazin) ¯`·.,¸¸,.·´ [`·.] (Buraya msn Nick Yazin) [.·´] (`·.·• (Buraya msn Nick Yazin) •·.·') •´¯¥¯`• (Buraya msn Nick Yazin) •´¯¥¯`• •^v^–[ (Buraya msn Nick Yazin) ]–^v^• •·´¯°· (Buraya msn Nick Yazin) ·°¯`·• ·°¯`·• (Buraya msn Nick Yazin) •·´¯°· §.·´¨'°÷·..× (Buraya msn Nick Yazin) ×,.·´¨'°÷·..§ ]|I{•------» (Buraya msn Nick Yazin) «------•}I| •]•·´º´·» (Buraya msn Nick Yazin) «·´º´·•[• 𺰘¨ (Buraya msn Nick Yazin) ¨˜°ºE ׺°”˜`”°º× (Buraya msn Nick Yazin) ׺°”˜`”°º× .·´¯`·-> (Buraya msn Nick Yazin) <-·´¯`· <º))))><.·´¯`·. (Buraya msn Nick Yazin) ¸.·´¯`·.¸><((((º> - -¤--^] (Buraya msn Nick Yazin) [^--¤- - ~²ºº²~ (Buraya msn Nick Yazin) ~²ºº³~ ._|.<(+_+)>.|_. (Buraya msn Nick Yazin) ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_ (Buraya msn Nick Yazin) _+>..|.. -·=»E=·- (Buraya msn Nick Yazin) -·=»E=·- •°o.O (Buraya msn Nick Yazin) O.o°E +*¨^¨*+ (Buraya msn Nick Yazin) +*¨^¨*+ (¯`·._.·[ ( N İ C K) ]·._.·´¯) ¨°o.O ( N İ C K) O.o° ×÷·.·´¯`·)» ( N İ C K) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) ( N İ C K) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ ( N İ C K) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ - - --^[ ( N İ C K) ]^-- - - •·.·´¯`·.·• ( N İ C K) •·.·´¯`·.·• `·.¸¸.·´´¯`··._.· ( N İ C K) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) ( N İ C K) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' ( N İ C K) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ ( N İ C K) ¨‘°ºO msn bedduaları 1- Netten 50 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşallah! 2- Chat yaparken kapı zilin çala! 3- Maus’unu kedi yesin! 4- İçtiğin çay klavyeye dökülsün! 5- Arama motorlarına giremeyesin! 6- Hitin düşsün, liste sonu ol! 7- Posta kutuna iki ay mail gelmesin! 8- Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşallah! 9- Klavyenin sesli harf tuşları basamaz olsun da, sevgiline mektup yazamayasın! 10- Windowsun çöksün MSN, ıcq’un kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşallah! 11- Kafana harddiskler kadar taş düşsün! 12- Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim! 13- Askerliğini uzun dönem yapasın da, 18 ay nete bağlanamayasın! 14- 2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de, edebi hayatın bitsin! 15- bütün beddualarım tutsun da iflah olamayasın inşallah! Son Düzenleyen ekaraot; 21-08-2006 @ 12:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
BENDE BENIM NICKIMI YAZAYIMMM SİZ KARAR VERIN FaKiRLiKTeN UzAYaN SaKaLıMıZ YoKsULLuKTaN YıRTıLaN PaNToLuNuMuZ ŞiMDiKi PiÇLeRiN MoDaSı OLmUş | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri Birkaç nick te Green'den.. /\¯ ®øMëø ¯ /\ { §@Ñ@L ßø¥ } ¯`° ¢åPkIѰ `¯ { D£vÎL } [[[ ®øßiÑ ]-[øøD ]]] ¯°²¤ m¥§t£®¥ ¤²°¯ [[[ åñGëL]]] Rë@LL¥ LøVë °±° Lµ¢K& °±° {{{ Gë¢ë Kµ§µ }}} ± A§L@ñ ¥ü®ëK£î ± ¯°¯ `§T@® W@®§` _°_ ¯°²¤ ]-[îPî ØñLîÑ€ ¤²°¯ { PL⥠± ߨ& } [[[ ¤ TîîK¥ ¤ ]]] RøÑ@LDø ° 9 ° ¯°²¤ Më®MåîD ¤²°¯ L@Cø§Të___® ÑîKë___® {{{ €ÑtëL }}} Dëãt]-[ WøM@ñ / ßø¥ ¯°²¤ PøKëMøÑ ¤²°¯ °-_-WøLF-_-° ±± M€®¢ëDë§ ±± °°°Fø®€v€R LøVë°°° ¯°²¤ DëLî ¥ü®ëK ¤²°¯ [[[ MëMøLî ]]] ¤°± ¢®@Z¥ ±°¤ °°° §îRîÑë °°° ¤¤DîåB£Ø¤¤ °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°° ~~߀§îKTâ§~~ ««Gå£åTå§åR奻» «W€bM@§Të®» ¥åKı§ıK£ı P®ëѧ ]-[øø£îGåÑ M€T壣îCå :::]-[µñTë®::: °°§]-[åDøW°° «««DåMî€Ñ»»» Pø££îC€ ²°°¹ ¯`°D®åCµ£Ã°`¯ «±°::R€î§::°±» §åVåG€°Gå®DëÑ §Cø®PîØñ§ *´¯`*ßøZKµ®T*´¯`* ««£ôV€®»» -¬=©ÄÑåVã®=¬- ¦¦¦-}-{øKkÃßãZ-¦¦¦ ±±«[Pâ£&Ä¢Ø]»±± ´¯`§µPë®M€ñ´¯` ´¯`§µPë®G´¯` ¯`°²¤ßÄTmëѤ²°`¯ ¦~° Pî§KøpÂT °~¦ *´¯`*©Ä§µ§*´¯`* 椺{Gµ€§T}°²ºæ ¯`*Gµë§§*´¯ *=¤º°GëZgîѰº¤=* ~^~[ßô©ëK]~^~ (¯`'·.«P£å&€®».·'´¯) ¯`'·.Fë®®ãRî.·'´¯ ¯`°¤º²«Pø®$]-[뻤º¯ ®~~ßµ®§â²ººº~~® «»Mµ®å']['«» ßê$îKTâ$ Çâ®$ *´¯`*ÂpØ££ø*´¯`* ~}-{âîM ®ëVîVø~ «U|_']['®Ä¯Ã§£åÑ» ']['øMm& ¯ }-{î£FîGëR DøÑñà Kå®ÃÑ ®ÃLp}-{...LâµRëÑ «{ÑîghT Rîdë®» «···ºFI2èéDøMº···» !!^\!!@Liéñ!!/^!! ''DéVi£ of ¥Oú® héå®'' {{ UncONscıOUS }} ~W¥¢£€ff~ v~ÃfRåiD ¤f L¤\/é~ 7']['h }-{øµ§ë ']['â®Kã]\[ Mµ§']['@Fâ §â]\[å£ Dا'][' GôK}-{å]\[ Â}-{m€'][' €ß®µ Få']['m ¥$€ °M€£']['ëM° °²¤PîÑâR¤²° ±Di)_ëK± ç)_ı ««GíZëM»» [[[µZÄ&£ı]]] C£µBbë® ¬=椺²°`JíGø£ô`°²º¤æ=¬- Díë§È)_ ']['®íBµ]\[ ¢Ø©µgµ Dâ£Gı¢ D®âgØÑ G£âd¥â']['ö® ']['ë®Mi]\[ª']['ôR §âVâ$¢ı §ëMpÃ']['îK ®ØmÃñ']['ík Ù']['âÑgé Kâ®íZmÃ']['íK §ø§&ë']['íK *´¯`*KôKô]\[å*´¯`* | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Re: Nick ve Nick Çeşitleri ...ve benim favorilerim... *DoLduR*TüFeGiNi*HeDeF*eT*BeNi**YaRaM*99..>>..100*oLuR*GiDeR* ˙·٠•●BeLki BiR GüN YaşLaNaCağıM, AmA AsLa BüYüMeYeCeğiM●•٠·˙ ·٠•●GeNçLiğiNe●GüVeNiP●ErKeN●DeRkeN●BeLki●ElveDa●BiLe●DiyEmeZsiN●GiDeRkeN●• ٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ ǺگҚιм گẽήί گẽviyorum ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri (¯`·._.·[ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·._.·´¯) ¨°o.O (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o° ×÷·.·´¯`·)» (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) «(·´¯`·.·÷× · ··^v´¯`×) (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) (×´¯`v^·· · ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) _)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸ - - --^[ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ]^-- - - •·.·´¯`·.·• (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) •·.·´¯`·.·• `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (¯`·._) (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·._) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' Oº°‘¨ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ¨‘°ºO ׺°”˜`”°º× (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ׺°”˜`”°º× .·´¯`·-> (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) <-·´¯`·. <º))))><.·´¯`·. (Sevdiğiniz Balığın Isminizi Yazın) ¸.·´¯`·.¸><((((º> - -¤--^] (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) [^--¤- - ~²ºº²~ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ~²ºº³~ ._|.<(+_+)>.|_. (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ._|.<(+_+)>.|_. ..|..<(+_ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) _+>..|.. -·=»‡«=·- (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) -·=»‡«=·- •°o.O (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) O.o°• ––––•(-• (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) •-)•–––– (¯`•¸·´¯) (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) (¯`·¸•´¯) ··¤(`×[¤ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ¤]×´)¤·· —(•·÷[ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ]÷·•)— ·ï¡÷¡ï· (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ·ï¡÷¡ï· ·!¦[· (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ·]¦!· °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ »-(¯`v´¯)-» (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) »-(¯`v´¯)-» °l||l° (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) °l||l° •°¤*(¯`° ( (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ) °´¯)*¤°• —¤÷(`[¤* (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) *¤]´)÷¤— ¸.´)(`·[ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ]·´)(` .¸ ·÷±‡± (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) ±‡±÷ +*¨^¨*+ (Yukaridaki Kutucuğa Isminizi Yazın) +*¨^¨*+ Son Düzenleyen Blue Blood; 24-03-2007 @ 11:52. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| NiCkLeR BurDa (bAkMadan GeÇMe) Ağlama! Gözlerine yaş değmesin. Gül! Dudaklarından tebessüm eksilmesin. Sev! Kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin.... Aşk bir kum tanesi ise sana kumsalları vereyim Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım.. Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bana unut dediler seni. Unuttum; ama seni değil, bana seni unut diyenleri. Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil. Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense... Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa bil ki o seni benden daha çok seviyor... Bulunduğun kıyıdan ayrılmazsan okyanusun ötesindeki adalara asla ulaşamazsın Dünya 3 günlüktür.dün, bugün ve yarın .dün geçti, yarının geleceği belli değil. Öyleyse bugünün kıymetini bil Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.... Eğer kişi; hem akıllı hemde çalışkan ise takdir et, akıllı değil, çalışkan ise dikkat et, akıllı olup tembel ise ikaz et, hem akılsız hem de tembel ise imha et.. Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol. Gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır. Göz; gözü gözleyen gözleri gözler.. Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün. Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun. Gülü öylesine sevmelisin ki; soranlara dikeni yok diyebilmelisin Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır. Her gönülde çiçek olacağına bir gönülde buket ol... Her şey paylaşıldıkça küçülür, paylaşıldıkça küçülmeyen tek şey sevgidir.. Her şeyin başı sevgiyle başlar sevmesini bilene Her zaman doğruyu söyle..ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın Hiç kimse beni kendinden nefret etmemi sağlayacak kadar alçaltamaz. Insanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yanlız bırakanlara aşık olurlar. Insanlar zamanla bir çok şeyi öğrenmişlerdir; kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi; fakat; çok basit bir şeyi öğrenememişler: insan gibi yaşamayı. İnsanlar;çiçekleri severler ama koparırlar, ağaçları severler ama keserler, hayvanları severler ama avlarlar. Birisinin bana "seni seviyorum"demesinden çok korkuyorum!!! Nokta kadar menfaat için , virgül gibi egrilme Ölümden değilde ölümlerden korkarım,çünkü ilkinde ben varım,ikincisinde sevdiklerim Özünde soyluluk yoksa insanın tac da giyse soysuzdur !!! Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur. Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.. Sen beni, benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi a n l a r d ı n Sen uçurumun kenarında bir çiçek olsaydın hayatım pahasına da olsa seni sulardım. Seni seviyorum! Diyen dillere değil...senin için ağlayan gözlere inan... Sevmek seni seviyorum demek değil..... Seni seviyorum derken titremektir. Silgin kaleminden önce bitiyorsa yanlışların çok demektir Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer, sevgi mutluluk, mutluluk paylaşmak, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlanmak, hatırlanmak unutulmamaksa eğer, demekki sevilmişiz. Yüksek tepelerde hem kartala hem de yılana rastlanır...ama birisi oraya uçarak diğeri ise sürünerek gelmiştir.... BEN BENI SEVENI DEGIL ! BENI SEVMEYENI SEVDIGIM ICIN MUTSUZUM (HAYATTA IKI KOR TANIYORUM; BIRINCISI SENDEN BASKASINI GORMEYEN BEN,IKINCISI BENI GOREMEYEN SEN.... SEN HIC DENIZLERIN DIBINE BAKINCA YEMYESIL ORMANLARI GORDUN MU?IMKANSIZ DEME!CUNKU BEN SENIN GOZLERINE BAKINCA OLULERIN BILE SAHIT OLMADIGI O CENNETI GORDUM. BIR GECE AY BANA SORDU 'NEDEN SENI AGLATAN BIR KIZLA BERABERSIN? AYA BAKTIM VE DEDIMKI' SEN HIC GOKYUZUNDEN VAZGECEBILIRMISIN... BIRINE VERILECEK DEGER,UGRUNA FEDA EDILEBILECEKLERLE OLCULEBILIYORSA AC GOZLERINI ETRAFINA BAK.GORDUGUN HERSEYI FEDA EDEBILIRIM.AMA SAKIN AYNAYA BAKMA... SENI COK OZLEDIM. SENI HER OZLEDIGIMDE KALBIME BIR YILDIZ CIZDIM. SENI NE KADAR OZLEDIGIMI BILMEK ISTERMISIN? SAYENDE BIR GOKYUZUNE SAHIBIM CANIM!! KORKMA SAKIN GECELERDEN PENCERENDE YILDIZ GIBI PARLAYACAGIM, UZAKLARDA YALNIZSIN SANMA SAKIN,NEFES GIBI ICINDE,GOLGEN GIBI ARKANDA, CAN GIBI CANINDAYIM BEBEGIM... SEVGI SEVILEN KISIYE HIC KARSILIK BEKLEMEDEN SUNULAN BIR ARMAGANDIR.GERI CEVRILMESI VEYA KABUL EDILMESI ONEMLI DEGILDIR. ONEMLIOLAN SEVGININ GOSTERILMESIDIR.. SEVMEK BIR SUCSA AFFET SANA OZUR BORCLUYUM, HEM BEN SENI CILGINCA SEVDIM ILK DEFA SUCLUYUM. SENI SEVIYORUM SEVGILIYE NELER NELER ANLATIR.SENI SEVMIYORUM SEVGILIYI SAATLERCE AGLATIR. YAPRAK AGACTAN,GUL DALINDAN,SEVGI ISE KALPTEN KOPUNCA KURUR.YAPRAK YESERIR,GUL TEKRAR ACAR AMA KALP BIR DAHA SEVEMEZ... AGLAMADAN DILIM DOLASMADAN YUMRUGUM COZULMEDEN GECENIN KARSISINDA SAFAKTAN UTANMAYIP UTANDIRMADAN ASKI,UZERIME BASKA MUSKA TAKMADAN SOYLUYORUM CANISI SENI COK SEVIYORUM.. GUL NEDIR KI? SOLUP GIDER. GUN NEDIR KI? GELIP GIDER. ATES NEDIR KI SONER BITER. AMA SANA OLAN SEVGIM SONSUZDUR, ANCAK MEZARDA BITER... KIMBILIR HANGI AKSAM GUNESLE BERABER BENDE SONECEGIM KIMBILIR HANGI ELLERDEN SON SUYUMU ICECEGIM BELKI GOREMEDEN OLECEGIM FAKAT YINEDE SENI "EBEDIYEN SEVECEGIM" ULKENI,INSANLARI,YASAMI HAYATTAN ZEVK ALMAYI NASIL SEVIYORSAN ,ONLARIN USTUNDE BIR GUCLE SEVBENI,BIZI. SANA GULUM DESEM SOLAR GIDERSIN KELEBEGIM DESEM UCAR GIDERSIN ARKADASIM DESEM GULER GECERSIN SEVGILIM DESEM NE DERSIN. GECENIN GUNESI DIYORLAR DOLUNAYA DOGRU GALIBA CUNKU IKI SEVGILI VAR DOLUNAYIN AYDINLATTIGI YOLDA... NE OLUR GITME ELVEDA DEME BEN SENSIZ KADERIMLE NE YAPARIM SOYLE ERIYORUM SESSIZCE OLUYORUM GITGIDE OZLEM VAR AMA CARE YOK SEVGIME. SENI GETIRSIN DIYE GECELERE YALVARDIM BU HASRET BITSIN DIYE SAATLERCE AGLADIM GOZUMDEKI HER YASTA OZLEM VARDI EN BASTA KUSTUM SEVGIYE ASKA, AGLADIKCA AGLADIM. HASRETIN SENELERE DONSEDE NE ASKINA BEDDUAM NE SANA KINIM VAR BANA BINBIR DERT CEKTIRSENDE SENI MAHSERE KADAR SEVMEYE YEMINIM VAR... YUREGIM UMULMAYAN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN KI GULUSUNU "COK OZLEDIM" AKSAMIN MATEM RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA BASLADIGINDA ICIMDE SESSIZ BIR CIGLIK...OZLEMEYI OZLEDIM.OZLEMEYE DEGER NE KALDIYSA... YORGUNUM OZLEMEKTEN HAYALINI AGLARIM GOZLERIMDE YASLAR SELI BIR SENI UNUTMADIM YILLARDIR BIRDE BEN AGLARKEN GITTIGINI DAYANAMAM INAN DAYANAMAM BUNA UNUTAMAM BIR AN DOKUNAMAM SANA HARCANIRIM UGRUNA ALDIRMADAN ZAMANA DIYEMEM DILIM VARMAZ DIYEMEM ELVEDA... BENDEN COK UZAKTA OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN KADAR OZLEDIGINI BILIYORUM. SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN. SENI COK SEVIYORUM ASKERIM!!! BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE... SENI HER OZLEDIGIMDE KALBIME BI YILDIZ CIZIYORUM,ARTIK BENIMDE BIR GOKYUZUM VAR... SESINE MEVSIMLERIN EGILDIGI,GOZLERINE BAHARIN AGLADIGI,AGLAR GIBI GULMENI,DOKUNUSLAR GULECEK GIBI DURAN YUZUNU OZLEDIM. SANA ANSIZIN VURULDUM, KAVGADA YEDIGIM YUMRUK GIBI, HIC ACITMADIN, BITTIGINDE KAVGA, AYNADA BAKTIGIMDA KENDIME YUREGIMDE KAPANMAYACAK BIR YARA OLMUS VE SEN BITANEM UZAKTAN UZAGA SEN GULUSLER ATARKEN BEN BIR YARAMA BIR SANA BAKIP SESSIZCE SENI OZLEYEREK OLUMU BEKLIYORUM. GEL DESEM SEVIYORUM SENI DON DESEM SENI NASIL OZLEDIM BIR BILSEN... KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN. BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN... HASRETIM RENGINE SIYAHMI DESEM AGARMAK BILMIYOR SONSUZ GECELER YA GULERDIM YA OLURDUM GORSEM OMRUMDEN UZANSA SENSIZ GECELER... USANDIM YESERMEMIS UMUTSUZ BAHCEYI BEKLEMEKTEN,USANDIM,TARLA KUSUNUN SESINDEN USANDIM BU YUREKTEN KENDIMDEN USANDIM DURUP DURUP SENI OZLEMEKTEN:-(( MERHABA HUZUN ADASI..BEN DUYGU GEMISI...GECENIN KAT-RANLIGINDA YANASTIM LIMANINA...YUKUM MUTLULUK...KULAK VER BAK NE DIYOR GEMIDE KI SES ZLEDIM SENI....BIRICIGIM...NE GECELER BEKLER SABAHI NE TAZA OLUYU MEZAR NEDE SEYTAN BIR GUNAHI SENI BEKLEDIGIM KADAR... ANSIZIN BIR DUYGU KORUKLENIRSE YUREGINDE AKLINA TAKILIRSA UZAKLAR, VE BIRDE KULAKLARIN CINLARSA AMANSIZ , BILKI! BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR... ZAMAN GECMEZDI INAN SANA KAVUSMANIN UMUDU OLMASAYDI,CAN DAYANMAZDI INAN EGER HASRET DOLU MEKTULAR OLMASAYDI,HER GECE DUA ETTIM TANRIYA DUYSUN DIYE,SANA VERDIGIM SOZU TUTMAYA OMRUM YETSIN DIYE,OLUM GELIP ALMADAN ONCE SANA DONMEK BOYNUMUN BORCU,BOSUNA CEKILMEDI BUNCA ACI,DAYAN NE OLUR BIRAZ DAHA DAYAN,BU YALNIZ GECEN AKSAMLARI SANA,UNUTTURMAK BOYNUMUN BORCU... SACLARIMI KESIP RUZGÂRA ATACAGIM! TA KI HABER GOTURSUN BIR GUN SANA! ICIMDE BIR SEYTAN VAR, DIYOR KI: AKLINA NE GELIRSE YAPSANA... GOZLERIM BAHARI GORMEZ OLDU TENIM GUNESI DUYMAZ OLDU ICIMDEKI TEK OZLEM SEVGIN GOZLERIMDEKI YAS DINMEZ OLDU... SENINLE ELELE GEZMEK SANA SARILIP YILDIZLARI SEYRETMEK GOZGOZE AGLAYIP GULMEK YASAMAK ISTEDIGIM SON ANLAR OLDU SENDEN NEFRET EDIYORUM, BENI VE BENIMLE ILGILI HERSEYI GECMISI, ANILARI BIR KALEMDE SILEBILIRSIN. UZAK DUR BENDEN. ANLAMIYOR, ANLAMIYORSUN, NE KADAR SEVDIGIMI HISSEDEMIYORSUN, HER SANIYE SENINLE YASADIGIMI BILMIYORSUN, SENI COK SEVDIGIMI BILMIYOR, ANLAMIYOR, HISSETMIYORSUN. BU YUZDEN SENDEN NEFRET EDIYORUM. NEFRET EDIYORUM BU HAYATTAN, CUNKU BANA SENSIZ GECIRECEGIM GUNLERI HATIRLATIYOR VE; NEFRET EDIYORUM YASAMAKTAN. CUNKU BU DUNYADA SENSIZ YASAYAMAYACAGIMI HATIRLATIYOR. BIR GUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI, BEKLEMEYI, UMIT ETMEYI. LANET EDERSIN YASADIGINA. MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK! NE OLURDU KANIMIN DAMARLARIMDA DELI AKTIGI ZAMAN KARSIMA CIKMASAYDIN NE OLUR BUNU BANA YAPMASAYDIN NE OLURDU SANKI SEREFSIZLIGINI SONRA BELLI ETSEYDIN... NE OLURDU? LANET OLSUN SANA, LANET OLSUN O GUZELLIGINE, LANET OLSUN BANA, LANET OLSUN BENIM ZAVALLI KALBIME. LANET OLSUN! NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN, O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN. SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE! INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER. BU GECE RUYAMA GIOR GIZLICE. BENI SIMSIKI SAR, OP KOKLA IYICE, SON KEZ ISYANLAR SAVUR KUFRET... VE SONRA CEKGIT KAHROLASI HAYATIMDAN SINSICE. BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN! ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR.(CİCERO) BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET! CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN! HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CUNKU BASKASINI SEVERDIN SIMDI NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ COKUYORSUN AMA BASKA KAPIYA SANA VERECEK BIR ASKIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR... O GUZEL SACLARIN BIR BIR DOKULSUN HERKES NESE ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BUKULSUN MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN, ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN. SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE! NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN. COK INSAN GORDUM USTUNDE ELBISEDI YOK, COK ELBISE GORDUM USTUNDE INSAN YOK. INSANLARIN DOST VEYA DUSMAN OLDUKLARINI NERDEN BILECEKSIN, INSANLARIN ALNINDA ***** MI YAZILI KI ***** OLDUKLARINI BILECEKSIN. VE GECE SEN MI GELDIN? YINE ELLERIN KAN ICINDE YINE GOZLERINDEN YUZYILLARIN NEFRETI YINE ASI YINE CESUR BIR O KADARDA *****SIN. Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan.. Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli. Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi. Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir. O kadar güzelsin ki yüzüne bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Öylesine ba?anmy?ym ki sensiz duramyyorum. Ya gözlerin aklimda Yada aklim adinda Ya hayalin karsimda Ya Sesin kulagimda Ya ben çildiriyorum yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok özel.. Ne aradiysam bilki sende bulmusum Senden öncesi yoktu seninle var olmusum Sende bütün özlemler Sende bütün gelecek Beni bende arama Ben artik sen olmusum. Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi için.Uzanirsin yetisemezsin,yetisirsin dokunamazsin,Dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama unutamazsin. Ask, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsin. Sen varya sen, ayni sigaram gibisin. Dumani gözlerin, külü dudaklarin. Yalniz aranizda bir fark var. Sigarami ben, beni ise sen yakiyorsun. Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damlasini tutmaya çalis.Tutabildiklerin senin sevgin,tutamadiklarinsa,benim sana olan sevgimdir. Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin. Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin.. Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim. Sen benim hayatimda oldugun sürece ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti. Çünkü sen benim için daima tektin. Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen? Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin.. Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi, sabah hiç olmazdy. Gözlerinden süzülen bir damla yas olmak isterdim. Gözlerinden dogup, yanaklarindan süzülüp, dudaklarinda ölmek için.. Seni çok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz çizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim! Sen hiç denizlerin dibine bakinca yemyesil ormanlari gördün mü? Imkansiz deme! çünkü ben senin gözlerine bakinca ölülerin bile sahit olmadigi o cenneti gördüm. Askim; gökyüzünde bir yildiz seç. Senin kadar güzel ve parlak olsun. Benim içinde bir yildiz seç, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun.. Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.Ç.S. Bebegim.. Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kizla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeçebilirmisin..? Gülmek için mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir, sakin aglayim deme bilki biryerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan vardir.. Birgün seni ne kadar sevdigimi soracaksin:Bir serçenin gözyasi kadar diyecegim,o kadarcik mi diyeceksin ama bilmeyeceksin ki serçeler agladiklari zaman ölürler. Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen? Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim. Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin.. Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum. Cama vuran her damlada bir tek sen varsin. Ne istiyorum biliyor musun, her gün yagmur yagsin. Uzakliklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp, atesi yükselttigi gibi. Eger beni bu sokakta, bu mahallede, bu sehirde bulamazsan Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim. Sen gözlerimde bir damla yas olsaydin Seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim Sana birsey söyleyecegim ama sakin üzülme. Dün doktora gittim, böbregimde kum, kalbimde seni buldular. Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunlugumu kalbime degil, günes çiktigi zaman kaybolan bugulu camlara yazardim. 7 ayri iklimden 7 çesit ari getirseler 7 çesit ari 7 ayri çiçegi dolaisa 7 ayri çiçekten 7 çesit bal yapsa senin kadar tatli olamaz.. Ben seni asil insanlarin basit sevgisiyle degil, Basit insanlarin asil sevgisiyle seviyorum. Yalnizlik gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem.. Fizik ile arastirdim, kimya ile çözdüm. Edebiyat ile söylüyorum, seni çok seviyorum. Hayatta üç seyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye. Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi. Bir insanin özlemi olmali, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanin birtanesi olmali, o da senin gibi. Çok büyük okyanusta bir su damlasi olmak, Uçsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak, En önemlisi milyonlarca insanin içinden senin sevgilin olmak. Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasil verebilirim ki? Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum. Bir gün beni unutmayi denersen öyle biriyle unutki, sana savurdugum kursunlarin önüne geçebilecek kadar cesur, o gün seninle ölecek kadar Seni Seviyor olsun..! Ay isignin aydinlattigi bir kumsala küçük bir dal parçasiyla seni seviyorum yazmak isterdim. Fakat sen hirçin bir dalga olup silersin diye korktum. Kalbimde 3 çiçek yetistirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardin. Bana sadece biri kaldi, beklemek Her gün sevda çekipte gülünmüyor degilmi?Bir güzelden baskasi sevilmiyor degilmi?Seni asla unutamam,sensiz olamam diyordun,Hani bensizolurdun,olunmuyor degilmi? Bir gün zaman kayar elinden tutamazsin. Sel gibi akan gözyaslarini kurutamazsin. Öylesine sendeyim, öylesine bendesinki Unutmak istesekte artik unutamayiz Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasis gitmek istersen, yanima gelki sana sensiz yasamanin ölüm oldugunu göstereyim..! Gözlerin nehir, kirpiklerin köprü olsun. Ben tam üzerinden geçerken ipler kopsun, düstügüm o yer DUDAKLARIN OLSUN..! Dünyada 2 renk gül olsun, biri kirmizi digeri beyaz. Sen beni unutursan kirmizilar solsun. Ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. Benim için hayatta iki sey önemlidir: Biri sen digeri özgürlügüm. Özgürlügüm için canimi, senin için özgürlügümü feda ederim. Sen bendesin! Zira bendeki sen beni deli eden. Esirge gözlerini benden, istemem olmaz olasi bendeki fukara sevdasi! çok gelir, YETINEMEM! Ask dedigin, dudaklarda kahkaha degil, gözlerde yastir. Maksat sevgili ugruna ölmek degil, ugruna ölecek sevgili bulmaktir.. Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm.Dünyanin en güzeliyim diye haykiriyordu.Ogülü aldim.Ama en güzel oldu?u Yçyn de?ilde seni görüp utansin diye.. Seni bulmaktan önce aramak isterim, Seni sevmekten önce anlamak isterim, Seni bir yasam boyu bitirmek degil, sana hep yeniden baslamak isterim.. Ilik bir rüzgar esti buradan, nerden geldigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen herseye dedi. Benimde aklima sen geldin çünkü özlenen sendin. Ben kurak topraklara inat yesermis bi cicegim biliyorum ki bir gun baharlar tum guzelligiyle gelecek ve sen yagmur olacaksin. Mutluluk, mesafeleri uzak da olsa baglar, yalnizlik sensizlik olunca gülen gözler aglar, senin adini duyunca yikilir karsimda tüm siradaglar. Duyguydu yillarca bozdurup harcadigimiz, sevgiydi gölgelerimizi kiskandigimiz, kaderdi pençesinden kurtulamadigimiz, mutluluktu tadina doyamadigimiz asktan da öte bir seydi adini koyamadigimiz. Hüzünlü bir sonbahar aksami buruk bir yagmur tanesi olsam saçinin teline usulca süzülsem yüregine akmak istesem beni yüregine alir misin? Yeryüzünde her askin gökyüzünde bir melegi varmis. Yeryüzünde biten her ask için gökyüzünde bir melek aglarmis. Sana söz bizim melegimiz hiç aglamayacak.. Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir, geçip giden zaman. Bir gül olmak isterdim, dalimdan koptugum an yalniz senin için kopayim ve yalniz senin avuçlarinda solayim diye bitanem.. Denizdeki sular kayalara neden çarpar bilirmisin? Kayalar onlari unutmasin diye çünkü onlar her çarpista tatli bir ani birakirlar tipki senin bana biraktigin gibi.. Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri En derin uçurumlardan attim sensizligi Haber saldim rüzgarlara Fisildayacaklar kulagina seni ne çok sevdigimi. Sen uyurken ben dalga olup vuruyorum sahillere, rüzgar olup esiyorum sessizce, yüregim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üsürsün diye.. Özlüyorsa özlenen özlemek güzeldir. Seviyorsa sevilen sevmek güzeldir. Bekliyorsa beklenen iste o herseye bedeldir. Gökyüzü benim için agliyor Gözlerim ümitsizce seni ariyor. Dudaklarim senin ismini heceliyor. Kollarim seni sarmak istiyor. Ve sevgilim kalbim yalniz senin için atiyor. Ask dedigin, dudaklarda kahkaha degil, gözlerde yastir. Maksat sevgili ugruna ölmek degil, ugruna ölecek sevgili bulmaktir.. Bu gece yine sensiz yattim yatagima. Bos bakislarla seyretmekteyim odamdaki karanligi. Kalbimde sevgin, aklimda sen, bekliyorum seninle gelecek aydinligi.. Sabah uyandy?ymda ya?ady?ymyn farkyna varmadan önce seni özledi?imin farkyna varyyorum, sensiz bir güne gözlerimi açmaktansa hiç uyanmamak istiyorum.. Seni senden, seni ellerden, Seni hiç kimsenin hiçbir ?ekilde benden Daha fazla sevemeyece?i kadar Çoook Seviyorum A?kym.. Sen yyllaryn getirdi?i bir esinti de?il, ölümün bile söküp atamady?y bir hasretsin içimde.. Ben serseri de?ilim a?kymyn eseriyim sanmaki hep böyleyim ben a?kymyn ?aheseriyim.. Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa görüle bilen HARIKA bir rüyasin.. Geceye inat seninle sabahlayacagim, günes kiskansin seninle isinacagim, yastiklar aglasin dizinde uyuyacagim ve yemin ederim birtek sana bagli kalacagim.. Geceleri uzaklara çy?lyk olur sesim, denizden çykan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece syrf senin için kapanyyor gözlerim. Iyi geceler her?eyim. Agaclari güne? gibi aydynlatan ayyn üzerine yemin ederimki içtigim her damla su zehir olup ayyrsa ruhumu bedenimden, yinede vazgecmem seni sevmekten.. Seni tanimadan önce bir arkadasim vardi. Seni tanidigimda onu terk ettim. Ama bir gun beni birakirsan geri ona dönecegim. Adini mi sordun? YALNIZLIK! Ve gozlerin gelir aklima Ve sozlerin gidisin gitmiyor gozumun onunden Ve izleri derin ilk degilsin bu senin bildigin ve yine senin bildigin SEN SON SEVDIGIM. A?ky reddetmek, güne?in baty?yny görmekten üzüntü duydu?u için do?u?unu izlemekten zevk almayy reddetmeye benzer.. Bilirim sen bir yildizsin ve etrafinda bir çok gezegen var ama unutma ki: ben de dünyayim yalniz ben de hayat var.. Yçimde Bir Tutku Var Oda Sensin. Dile Gelse Kalbim Ne Der Bilirmisin? - Sen Benim Her?eyimsin. Seni Ben De?il Gözlerim Seçti Onlar Sevdi Onlar Be?edi Sen Benim De?il Onlarynsyn Gittiysen Bana Ne Onlar A?lasyn! Her Yarynda Bir Umut, Her Umutta Bir Özlem, Her Özlemde Bir Sevgi, Her Sevgide Bir Tek Sen Varsyn. Dünde, Bugünde, Yarynda Yüre?in Kadar Yakynyndayym. Kendini Yanlyz Hissetti?inde Elini Kalbine Koy Ben Hep Oradayym.. Bulutlara Yükledim Özlemimi, Rüzgarlarla Yolladim Sevgimi, Küçük Melekler Gönderdim Seni Öpmeye Geldilermi? Hala Dönmedilerde Merak Ettim Sendelermi? A?k bir e?kiyanyn hayata itirazydyr; Susarsa çaty?ma,konu?ursa sava?,yazarsa destan, severse devrim olur.Tutki ben bir e?kiyayym ve seni canymdan çok Seviyorum. Ysmini güne?e yazdym her ?afakta do?sun diye, yüre?ine yüre?imi yazdym için yandy?ynda benimde yansyn diye, adyny canym koydum sen öldü?ünde bende öleyim diye.. Rüzgar sesini ve kokunu getirdi bana, o gün bugündür kapatamyyorum penceremi! Ü?üyorum ama ü?ümek bile güzel oluyor rüzgar sen olunca..! Bu gece pencereni açık tut, çok uzaklardan bir kuş uçurdum biraz yorgun biraz ıslak baş ucuna bir tutam sevgi bırakacak. Benim seni ne çok sevdiğimi anlatacak.. Gul filizlendigi gunden itibaren gunese asiktir.Her nekadarki gunes ayin gorkemine kapilip gulu unutsada, gul asla yildizlara kanip gunesi unutmady. Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol, gelip boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun. Ben sana olan sevgimi anlatmak için kelimelere muhtaç olmak istemezdim çünkü benim sevdam kelimelerin ulaşamayacağı tüm manaların Ötesinde... TUTKUM... Sen bazen dudağımdaki gülücüksün, bazen yüreğimdeki ateş, bazen de gözlerimden istemeden akıttığım yağsın, ama sen her zaman küçük kalbimdeki kocaman parçasın! İnŞ bEğnİrSiNizZz... Son Düzenleyen SeReNnN; 01-12-2006 @ 22:28. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| ÇıLgIn NiCkLeR ;)
- {вizi ѕєvєи ѕєvєя, sєvмєyєи ∂єfǿℓuя gi∂єя!!! вiziм ∂üиyαмız, нєя тüяℓü ∂ǿиєя...!} ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя вiz вu αℓєм∂є ¢αy∂αиℓığα καи κǿyαя, вı¢αкℓα καяı$тıяıяız! ∂ǿѕт ∂єяiz cαи vєяiяiz.. αиcαк ∂ǿѕт uиuтuиcα öℓüяüz!!! ' - Ben Senden Önce de Yaşıyordum.. Senden Sonra da Yaşarım.. Hiç Düşünme Tüm DünyayLa Tek Başıma Savaşırım.. Gidene KaL demek ZavaLLılara, KaLana Git Demek TerßiyesizLere, Dönmeyene Dön Demek AcizLere, Hak Edene Git Demek ßize Yakı$ır.. єℓiиi vicdαиıиα кǿyuртα ѕǿyℓє ßu нαyαт иє кαdαя ѕüяєcєк ßǿyℓe ѕℓи dєyiртє gєçмє! ßizє güvєиdє iмрαяαтǿя ѕєç ![]() ßiz ѕєvєяѕєк dєѕтαи кızαяѕαк кαтŁiαм ǿŁця ! κiм dємi$ ѕєяѕєяiŁєя αgŁαмαz. ѕєяѕєяi αgŁαdıмı кiмѕє ѕuѕтuяαмαz !! KџvvέŧміЯα ǿήέ ѕέćǿήđ βαβЎ міććĦέćK ΆKΆ ѕαġǿρα KαjмέЯ ćέźα ΆKΆ ƒαŧαŁЯħΎмέЯ ѕαħŧiΎαή ΆKΆ ѕαġǿρα juήίǿЯ мίѕŧαβЯǿωή ΆKΆ đǿġġ ďЯǿρ ω∂κ έ Up ∂ηđ f∂ćέs mέ, đØη’t PĮ∂¥ DEAD ć∂usέ M∂¥bέ SØmέđ∂¥ I ωiĮĮ ω∂Įκ Aω∂¥ aηđ S∂¥ >“¥Øu đis∂ppØiηt mέ” ׺°”˜`”°º×§øñµñµ dùşùñèñ Kåh®å(v)åñ øLå(v)åz׺°”˜`”°º× Yα hεя$εYiм Yα Hi¢iм.. §oямα dünYα иε ßi¢iM.. ßiя köяdüqüм ki i¢iм ¢öżdüK¢ε doℓαиıYoя.. oяqαиizε i$ℓεя:-*:-* `•.¸¸.•´¯`>ßẽή Ǻگkι گẽήLẽ yǺگǺyǺмǺzگǺм vǺґگıή σLмǺگıή < `•.¸¸.•´¯` •$2 ҳ̸Ҳ̸ҳ√ҳ̸Ҳ •$12®ë •$2ҳ̸Ҳ̸ҳ√ҳ̸Ҳ •#•$2§åqopå îdo£ o£du ßåk dëdîm ßåk ßën då¥åNdım..! ßu®å¥å kådå® që£dîm 27 ådım •#•$1,15•@]\/[å§u]\/[ §ë®§ë®î Sîs†ëm ë†kîLëñdî sîS†ëñ 뮆ëLëñdî ßîzdëñ ¶ëlëñ fîkî®lë® då¥åñåksız tëo®î ¢û®û†û®!! Søиuиu dü$üиεи KαHяαмαи øℓαмαż! сέŽΆ ĕţИįĸ ъįŖ ىεŋтεżďíѓ tHε v∂ℓℓε¥ øf ωøℓfs ©èZå ètNîK ßî® §èNtèZdî® ßèLå tèKnîK ßî® å®ıZådı®!!tåKtîK Ku$Kunun oLu$uMudu®.. $u yaptıqım råpTèKî u¢u®umdu®..!! ·٠•● ஜ๑ کucuм ﮎaŋa aکıќ oℓмaќ Cεżaм کεŋکìż ŋεƒεک aℓмaќ ๑ஜ ●• ҳ̸Ҳ _sεяsεяi_ҳ̸Ҳ̸ [αğℓαмα d£ğm£z hαyαt вu göz yαşℓαяıиα]] Hέя KáŁp ßüyük Düηγá vέ ßiя KáŁp KıяıŁdığıηdá ßiя YέяŁέяdέ YØŁculuk ßảáя_______ Mavi яέnk†έη śiγahŁığa Cяiмε αиD Puиiśhмεи† ¢ǿк gєcєℓєя ıѕℓαи∂ıм ѕǿкαкℓαя∂α нαyкıя∂ıм нєя güиüм∂єи иєfяєт єттiм ьiя güи ǿℓѕuи ѕǿℓмα∂ıм ! ЧαѕhαмαЧı Hακέтмiσѕαи öℓмέκ ichiи ∂uα ετ ! αgıя∂ıя ѕєvмєℓєяiм нєя yüяєк тα$ıyαмαz.. ьüyüктüя uмuтℓαяıм нєя ǿмuz кαℓ∂ıяαмαz! ·٠•● ஜ๑گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя...!!! ๑ஜ ●•٠· öℓüм öℓüм dεdiqiи иεdiя ki qüℓüм ßεи sεиiи i¢iи ¥α$αмα¥ı qöżε αℓмı$ıм.. hαtαм ßεℓκί καℓßί ø¥uиcακ sαимαм α$κtα sαℓıиcακ qίßί sαℓℓαимαм.. ø καdαя cαhίℓίм κί hα¥αℓίиί ßίℓε κuямαм.. ίмκαиsıż ίиαиκί sε√qίℓίм.. ßuqüи ßαиα α$κ иεdίя dί¥ε søяsαℓαя.. tεκ αиℓαмı qεcεℓεя ßø¥u αqℓαмαм.. üstüм ßα$ıм sε√dα ί¢ίиdε ¥ακαℓαиdıм ßίtαp ßί¢ίмdε εℓℓεяίмdε καdίfε κεℓεp¢ε.. √εdα dεqίℓ мί ßu ¥øℓuи søиu u¢uяuмℓαя κøℓα¥ dεqίℓ κί ßu døℓuиcα qöżℓεяε ¥α$ℓαя Żαмαи qεℓίиcε иαfίℓε dεяsίи ßίя κü¢üκ εℓ√εdα!!.. ¤ۣۜ..¤ |S| |ε| |ℓ| |ε| |и| ¤ۣۜ..¤ мαگuм گεяگεяί aŞk qeLir 1qün kapıyı çaLR sn kaçSan bLe.gün oLR bitR yanlızLıKlarn ağLamk nie?kalp çalmai zafer sanma gerçk aşkı yaLn syma! AŞK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır. Bir elin yağda bir elin balda doğru dürüst yap şu kahvaltını! Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, büyük bir yer israfıyla karşı karşıyayız!! ![]() BenCe 'RAP Bu yEkte KaL!! BıraKmaz i$de Hiç MecaLL!! Bir oLta Attım Deniz`e DaLmamı$ kiii KaLmamı$ KefhaLL!!! ZamanIn KızZzzLarı BaLıkLamaaa.. AthLama DieMiorummmmmmm!!!! - { İnat!!! Vurdum Fır¢amı Yüzüne! ve Söwdüm SenSiz Ge¢en Her Güne.. SenSiz Biten Her CümLeye Bir EyLem Oldu Adım.. } Day : A period of time of twenty-four hours, mostly misspent. Gün : Çoğu boşa harcanan yirmi-dört saatten oluşan bir zaman süresi. Birth : The first and direst of all disasters. Doğum : Başımıza gelecek felaketlerin ilki ve en büyüğü... Hatred : A sentiment appropriate to the occasion of another's superiority. Nefret : Bir kimsenin sizden üstün olması durumunda duyulması gereken bir duygu. Deliberation : The act of examining one's bread to determine which side it is buttered on. Ayrıntılı Düşünme : Çıkarlarının ne yönde olduğunu saptamak amacıyla yapılan dikkatli inceleme. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri(¯`·._.·[(Buraya msn Nick Yazin) green +*¨^¨*+ | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kisa nick, kısa nick, kısa nıck, nick kısa, çok kısa nick, |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 23-02-2009 12:45 |
| Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) | estudiantes | Sinema ww | 4 | 10-08-2008 17:13 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 09:21 |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | careless_WhispeR | Spor ww | 0 | 11-09-2007 10:09 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 08:29 |