| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri (f)//*+*(*)_Gözler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f) | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
süper.. кє∂ι уιуєη ѕαтαηιѕт ƒαяє 3¢σ¢υgυ ∂αнα ∂σgmα∂αη мєηємєη oℓαη α¢ιℓι тανυк ·#·$3●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● ﮓeniﺄ ﮕevﺂﬠﻩrﺙm אคภlızlıк קคאlคşıl๓คz קคאlคşılรค אคlภızlıк ๏l๓คz ŶÁŃĹıŹĹıĶ РÁŶĹÁşıĹМÁŹ РÁŶĹÁşıĹŚÁ ŶÁĹŃıŹĹıĶ ŐĹМÁŹ уαηℓızℓıк ραуℓαşıℓмαz ραуℓαşıℓѕα уαℓηızℓıк σℓмαz YaNlIzLıK PaYlAşIlMaZ PaYlAşIlSa yAlNıZlIk oLmAz —(•·÷[ YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL ]÷·•)— —(•·÷[ YorgunLuk,KırgınLık Hepsi Gelirr Geçerr ! Her şeye rağmen YaŞaMaK GüZeL ]÷·•)— Yoku$u ßen Cıktm YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enn oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRN olsn ![]() ing.bir kaç nick H) you time has come (zmnın geldi) no fear(korkma) to go deeper(daha derinlere gitmek için) but destiny chose to leave her(ama kader seni bırakmayı şeçti) destination darkness(VARACAĞIN YER KARANLIK) SLEEPLESS NİGHTS(uykusuz geceler) FROM HERE TO ETENİTY(buradan sonsuzluğu) let me love you(seni sevmeme izin ver) nurcan. BE CAREFUL !!! YOU MAY FALL DOWN ANTERTONS (ZUHAAAAAAAA)
Son Düzenleyen magnet90; 23-04-2007 @ 23:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba *Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim Son Düzenleyen magnet90; 23-04-2007 @ 23:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri yokuşu ben çiktım yol senın olsun zehrı ben içtim su senın olsun bıtane bulmuşsun hayırlı olsun bıtanede ben buldum haberın olsun Son Düzenleyen ahmetseydi; 29-09-2007 @ 07:18. | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri αşк, ∂üηуα ℓσкαηтαѕıη∂α уєηιℓєη єη вüуüк кαzıктıя єğєя ѕєη вєη∂єη αуяıℓα¢αк σℓυяѕαη єℓвєт вιя güη ¢єнєηηєм∂є вυℓυşα¢αğız; ѕєη кαℓρ нıяѕızℓığı ιçιη вєη∂є αℓℓαн'тαη çσк ѕαηα тαρтığıм ιçιη zσя σℓαη вιя ∂σѕт υğяυηα öℓєвιℓмєк ∂єğιℓ,υğяυηα öℓüηєвιℓє¢єк вιя ∂σѕт вυℓмαктıя αşк вιя кυуυ∂υя ιçιηє αρтαℓℓαя ∂üşєя αмα вєηι ιттιℓєя єğєя вιяιѕιηє ∂єğєяιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєяιяѕєη уα σ кιşιуι кαувє∂єя уα ∂α єη вüуüк ∂αявєуι ση∂αη уєяѕιη нαуαт ναя σℓαη ѕıηανℓαяıη єη кσℓαуı∂ıя.çüηкü кσρуα çєкмєує ιzιη νєяιℓмιşтιя ∂üηуα üç güη∂üя ∂üη, вυgüη, уαяıη ∂üη gєçтι, уαяıηıη gєℓє¢єğι вєℓℓι ∂єğιℓ σ zαмαη вυgüηüη ∂єğєяιηι вιℓ gєzιηєη вιя göℓgє∂ιя нαуαт. αктöя вιя ιℓєяι вιя gєяι zαмαηıηı ∂σℓ∂υяυя νє ѕσηяα ∂υуυℓмαz σℓυя ѕєѕι вιя мαѕαℓ∂ıя güяüℓтü¢ü вιя ѕαℓαğıη αηℓαттığı кι уσктυя нιç вιя αηℓαмı.. αşк öℓмєктιя вєη¢є вєη∂є ѕєνмιşтιм öℓмє∂єη öη¢є ѕємαуα вαкıуσяυм уιηє вυ gє¢є νє ѕєηѕιz gєçєη нєя gє¢ємє нєя güηüмє αğℓıуσяυм νє gözуαşℓαяıмℓα уıℓ∂ızℓαяı вαğℓα∂ıм νє göкуüzüηє тєк вιяşєу уαzıуσяυм: ѕєηι ѕєνιуσяυм sєηι вιя ѕєяçєηιη gözуαşℓαяı кα∂αя ѕєν∂ιğιмι вιℓιуσя мυу∂υη, вυ ѕєνgιм ѕαηα αz gєℓє¢єк αмα вιℓмє∂ιğιη вιя şєу ναя ѕєяçєℓєя αğℓα∂ığı zαмαη öℓüяℓєя вιz ѕєν∂ιğιмιzι ιкι öρü¢üк ηιуєтιηє ∂єğιℓ, вιя öмüя вσуυ нєℓαℓιмιz ηαмυѕυмυz σℓѕυη ∂ιує ѕєνєяιz ѕєνмєк, кαяşıℓığıη∂α ѕєνιℓмємє яιѕкιηι gözє αℓмαктıя.кαяşıℓıк αℓмαк ιçιη ∂єğιℓ ѕєνмєк ιçιη ѕєνιℓι, уσкѕα ѕєνgι σℓмαz вυ güηєşιη ναяℓığıη∂αη αтєşιη уαктığıη∂αη gєяçєğιη вιя уαℓαη σℓ∂υğυη∂αη кυşкυℓαη ƒαкαт вєηιм ѕєηι ѕєνмє∂ιğιм∂єη αѕℓα ѕєη güℓєякєη уαηıη∂αкιℓєя ∂є güℓєя αмα αğℓαякєη уαℓηız кαℓıяѕıη.σηυη ιçιη öуℓє вιя αğα¢α уαѕℓαη кι; αѕℓα уıкıℓмαѕıη, öуℓє вιя ∂σѕт є∂ιη кι; ѕєηι αѕℓα вıяαкмαѕıη кαяαηℓıк gє¢єℓєяιмιη уєgαηє ışığı ѕєη ιкєη, ∂υαℓαяıмıη кσяυмαѕıη∂α ѕєηι уαℓηızℓığα тєяк єтмєк ιѕтιуσяυм, çüηкü ѕєη вєηιм υℓαşαмαуα¢αğıм кα∂αя υzαк, öηüη∂є ∂ιz çöкє¢єğιм кα∂αя мüкєммєℓѕιη ιƒ уσυ ωєяє ∂яσρ 域 тєαяѕ ιη му єуєѕ. ι ωσυℓ∂η'т ¢яу ησт тσ ℓσѕє уσυ... (ѕєη вєηιм gözüм∂є уαş σℓѕαу∂ıη; ѕєηι кαувєтмємєк ιçιη αğℓαмαz∂ıм...) вυgüη нιç уüz νєямє∂ιм güηєşє,ѕєηι αηℓαтıρ нανα αттıм çιçєкℓєяє,α∂ıηı уαz∂ıм göğüη єη уüкѕєк тєρєѕιηє, вιя ∂є вιя ∂є вαğıя∂ıм ∂υу∂υη мυ؟ ѕєηı ¢σккккк özℓє∂ıм ∂ıує!! devamı gelecek... | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri :::::::::: SÜPER NİCKLER::::::::: Yıldızlarda kayar durmaz yerinde... Unutmaki KrAl larda ağlar... sex yapmak spora benzer izlemek güvenlidir ama yapmak zevklidir | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşım bi şey sorucam bu Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri . . . Neys,bırak bende kalsın. sözü hangi şarkıya ait kim sölüyo?
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
yaw bunlar ne yaw oldum yaw tabii komik bolumlerine | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| nick sayfalari, |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 23-02-2009 12:45 |
| Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) | estudiantes | Sinema ww | 4 | 10-08-2008 17:13 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 09:21 |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | careless_WhispeR | Spor ww | 0 | 11-09-2007 10:09 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 08:29 |