Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 31-12-2006   #31 (mesaj-linki)
Kreacher
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri

Merhaba arkadaşlar. Bu renkli ve şekil şekil nickler benim de hoşuma gidiyor ancak nick yazılan bölüme geldiğimde (araçlar- seçenekler-kişisel ) kopyala-yapıştır yani sağ tuş hiç çalışmıyor. Nedenini bilen ve bana yardım edecek önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler. Küçük bir ayrıntı ama nedenini merak ediyorum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 31-12-2006   #32 (mesaj-linki)
kondisyoncu

arkadaşlar çok süper nickler bunlar ya hepinizin eline saplık devamını bekliyoruz MSXLABS EMEĞE SAYGI...

ÇOK SÜPER NİCKLER BUNLAR ARKADAŞLAR YA ELİNİZE SAĞLIK VALLA MSN HAKKINDA HERŞEYİ BU SİTEDE BULABİLDİĞİM İÇİN ÇOK SEVİNİYORUM ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDİYORUM HER GEÇEN GÜN ŞUAN SİTEDE TOPLAM 125 ARKADAŞIM ÜYE YA HELAL OLSUN SİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK DEVAMINI BEKLİYORUZ SAYGILARIMLA.....

Son Düzenleyen kondisyoncu; 31-12-2006 @ 12:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 31-12-2006   #33 (mesaj-linki)

GMA ... yı tek geçerim sanırım, kardeşimin tuning dünyasındaki arkadaş çevresi ve markasidir. Anlamini hala örenebilmiş deilim ama taahmin edebiliyorum.
Eski 05-01-2007   #34 (mesaj-linki)
HLLCOD456

saol cok güseller
Eski 21-01-2007   #35 (mesaj-linki)
GrKm_CeZa

∂яαмα уσℓℓαяı тαşℓı gєℓιуσя кαяα кαşℓı αякα∂αşℓıкℓαя ηє∂єη єη αz вιя çıкαяα ∂αуαℓı؟ уıятıк кαℓвιм уαмαℓı ∂σѕтℓαяıмıηü¢яєтι ραнαℓı
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
arkadaş hakkında nick, ayyas nickleri, ayyas nicler, ayyaş nicki, ayyaş nickler, ayyaş nickleri, ayyaş niçkleri, ayyaş nıck, nick fury hakkında herşey,
Konu Araçları

Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) Tiglon Spor ww 1 2 Hafta Önce 20:01
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) estudiantes Müzik ww 1 07-07-2008 08:21
Nick Cave (Nick Cave Kimdir? - Nick Cave Hakkında) Asi-BeL Yabancı Rock 1 20-05-2007 20:43
Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 23-02-2007 07:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11505604 saniyede (54.08% PHP - 45.92% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR