| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)![]() ben birtanesini yükledim msn de hata oluştu yüklenmiyor windows live messengere ? | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)
karşı taraf görmüyor anlayamadığım ben yükledim herşey tamamda karşı tarafa nasıl olacak birşrymi yollamamız gerekiyor teşşekkürler süper olmuş karşı taraf görüyor başardım karşı tarafın görmesi iiçn 1o dakka gerekiyor teşşekürler ellerinize sağlık Son Düzenleyen SAZANCA; 13-11-2006 @ 21:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
slm.. karsı tarafın sesli goruntuyu görememe olayı dvm ediyor mu?
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)Son Düzenleyen Morrigan; 17-04-2007 @ 20:35. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)Son Düzenleyen Morrigan; 17-04-2007 @ 20:35. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)Son Düzenleyen Morrigan; 17-04-2007 @ 20:36. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ya ben ındırdım ama msn ye nasıl alınıyo kı alamadım o kadar ugrastım ama..baska bı prgram lazım degıl dıye bılıyom ben yanlısmı
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
İlk mesaj'dan MsXLabs Winkİnstaller'i kurmalısınız.
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Son sırada yer alan sesli görüntü resimlerine 1 tane(cik) yeni sesli görüntü resmi eklendi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| görüntü, moods, resimleri, sesli, sound |
Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 09-10-2009 18:41 |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 76 | 27-09-2009 23:37 |
| MSN Muggins (Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 17 | 07-09-2009 15:18 |
| Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 52 | 20-02-2009 18:59 |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 84 | 09-09-2008 21:45 |