| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)Aşağıda yer alan "Hareketli ve Sesli Görüntü Resimleri" ni MSN Messenger'ınızda kullanabilmeniz için "MSXLabsWinksInstaller"ı kurmanız gerekmektedir. Kullanımıyla ilgili bilgi programla birlikte gelen "BeniOku" dosyasında bulunmaktadır. "WinksInstaller"ı indirmek için aşağıdaki resme tıklayınız. Son Düzenleyen Morrigan; 18-12-2007 @ 23:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)
6 tane yeni sesli görüntü resmi eklendi.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ben bunları yükledim ama karşı taraf görmüyo neden acaba? nası gösterebiliriz? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
moodybaby olanı indirip kurdum.. çok hoş.. bunların içerik resimlerini değiştirebilirmiyiz.. yani yapmak istediğim çoko bebelerin yerine kendi çocuğumun resimlerini yüklemek aynı formatta.. mümkünmü? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
teşekkür ederim.benim bir sorunum var sesli deniyor fakat bende ses çıkmıyor neden kaynaklanıyor olabilir... ilginize teşekkürler
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
gibi ifadeleri kullandığınız zaman görüntü resminiz de reaksiyon gösterecektir...
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ben bunları yükleyemiyorum . yükleyeceği esnada işiniz yarım kaldıysa lütfen tamamlayın diyor ve msn kapanıyor yardım edermisiniz?çk teşekkürler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| dinamik goruntu resmi indir, kendi dinamik resim yapma, sesli goruntu, sesli resimler, |
Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 44 | 09-10-2009 18:41 |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 76 | 27-09-2009 23:37 |
| MSN Muggins (Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 17 | 07-09-2009 15:18 |
| Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee | Morrigan | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 52 | 20-02-2009 18:59 |
| Dinamik Görüntü Resimleri - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 84 | 09-09-2008 21:45 |