| | #1 (mesaj-linki) |
Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Aşağıda yer alan "Hareketli ve Sesli Görüntü Resimleri" ni MSN Messenger'ınızda kullanabilmeniz için "MSXLabsWinksInstaller"ı kurmanız gerekmektedir. Kullanımıyla ilgili bilgi programla birlikte gelen "BeniOku" dosyasında bulunmaktadır. "WinksInstaller"ı indirmek için aşağıdaki resme tıklayınız. Son Düzenleyen Morrigan; 18-12-2007 @ 22:19. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound)
6 tane yeni sesli görüntü resmi eklendi.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
ben bunları yükledim ama karşı taraf görmüyo neden acaba? nası gösterebiliriz? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Yüklediğimiz içeriklerin boyutu ne kadar büyükse yüklenme zamanları da o kadar uzar... Mesela Skeleton görüntü resmi 1 mb'ın üstünde ve tüm verinin karşı tarafa ulaşması sizin gönderme ve karşı tarafın indirme hızına bağlı olarak değişir, anında görüntülenme söz konusu değildir.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
moodybaby olanı indirip kurdum.. çok hoş.. bunların içerik resimlerini değiştirebilirmiyiz.. yani yapmak istediğim çoko bebelerin yerine kendi çocuğumun resimlerini yüklemek aynı formatta.. mümkünmü? | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hareketli ve sesli resimler, sesk görüntüleri, sesk resimleri, sesli dinamik görüntü resimleri, sesli dinamik resimler, sesli görüntü, sesli görüntüler, sesli hareketli resimler, sesli resimler, sesli ve hareketli resimler, |
Sesli Görüntü Resimleri (Moods With Sound) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Görüntü Resimleri Arşivimiz (Görüntü Resimleri) | Blue Blood | Dinamik Görüntü Resimleri | 70 | 3 Hafta Önce 10:32 |
| Yeni Moodlar - New Moods (Dinamik Görüntü Resimleri) | Morrigan | Dinamik Görüntü Resimleri | 31 | 30-08-2008 23:07 |
| Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) | kemal_18_ | Müzik tr | 17 | 20-02-2008 10:54 |
| Sesli Sinema'ya Geçiş Dönemi ve Hollywood | recruit87 | Sinema | 0 | 04-08-2007 17:32 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||