| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Kooperatif Nedir ? Tüzel kişiliği haiz olmak üzere ortaklarının belirli ekonomik menfaatlerini ve özellikle meslek ve geçimlerine ait ihtiyaçlarını karşılıklı yardım, dayanışma ve kefalet suretiyle sağlayıp korumak amacıyla gerçek ve kamu tüzel kişileri ile özel idareler, belediyeler, köyler, cemiyetler ve dernekler tarafından kurulan değişir ortaklı ve değişir sermayeli teşekküllere kooperatif denir. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Kooperatif Nedir ?
ya bu site dehşet güzellikte olmuş.gerçektende benim işime yarayan herşeyi burada bulabiliyorum.tüm yönetici ve üye arkadaşların eline sağlık.bende benim sahip olduğum bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Kooperatif Nedir ? | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Kooperatif Nedir ?
ödevime yarıyodu teşekkürler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Kooperatif Nedir?
günümüzde en büyüklerden olan belkide en büyüktür TARİŞ malesef batışa gidiyor yöneticilerin iş bilmez yapıları ve adamcılık kurumu bitirdi. pamuğun hali malumdu. İncir de şimdi ona ayak uydurdu koskoca tesis yapıldı bir önceki yönetim tarafından e ni ye zarar açıklanıyor diyolar işletme bedavaya kurulmadı zaten kurtulursanızda o işletme sizi kurtaracak. Siz gene adamcılık yapın ortak ve ortak çocuklarını işten atın nasılsa bölge halkı sessiz efendi insanlar yiyin efendiler yiyin. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| .kooperatif nedir ?, |
| Konu Araçları | |
Kooperatif Nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Ansiklopedisi | tangozcan | Müslümanlık/İslamiyet | 21 | 1 Hafta Önce 09:18 |
| İnternet ve Yazılım Teknik Terimleri Sözlüğü | Asi-BeL | Internet/Bilgisayar Dünyası | 3 | 29-05-2008 18:25 |
| İlk Yardım | lionhead | Sağlıklı Yaşam | 48 | 21-03-2008 14:09 |
| Sigorta Nedir? Sigorta Hakkında | NihLe | Ekonomi | 1 | 17-11-2007 16:03 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||