Üye OlÜye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecek, sohbet sistemlerine erişiminiz sağlanacaktır. 19:00
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap Yeni Konu Aç
Facebook'ta Paylaş  Yazdırılabilir Sürümü Göster Konu Araçları Bu Konuda Ara

Evcil hayat; Akvaryum 

black molly,  
 dayanikli akvaryum baliklari,  
 demir bakir odun parcasinin ayirimi,  
 en dayanikli akvaryum baligi,  
 evcilhayat,

Eski 01-10-2006 #21 (mesaj-linki)
mydarling24

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 01-10-2006 #22 (mesaj-linki)
kamyon - avatarı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
CANLI DOĞURANLARA ÖRNEK LEPİSTES

DOĞUM ANINDAN GÖRÜNTÜ

YÜKLENMESİ BİRAZ ZAMAN ALICAK AMA DEĞER

Kompetankedi abi bu senin kendi çekimin mi?çok güzel.Ben japonlarımın yumurta dökme anını izlemek için her 14 ay da bir o4.00 -09.00 arası gözümü kırpmadan akvaryumu izliyorum.Erkek dişiye vurar vurmaz akvaryumdan 5 erkek 1 dişi japon şeçiyorum ve ayrı akvaryuma alıyorum.Sonra dişiyi bir bitkinin üzerine doğru hafifçe,limon sıkar gibi sıkıyorum erkeğide düşen yumurtanın üstüne sıkıyorum,sonra tekrar dişiyi,başka bir bitkinin üzerine sıkıyorum ,onun üzerine de başka bi erkeği sıkıyorum. Böyle yaparak hiç yumurta kaybı olmadan,çeşit çeşit japon elde etmiş oluyorum .1 ay dolmadan saç teli inceliğinde boyu ''ı '' bu kadar,2000 ile 4500 arası çocuğum oluyor .

Eski 02-10-2006 #23 (mesaj-linki)
mydarling24

Eski 03-10-2006 #24 (mesaj-linki)

Eski 04-10-2006 #25 (mesaj-linki)
mydarling24

Eski 05-10-2006 #26 (mesaj-linki)
mydarling24

Eski 06-10-2006 #27 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
kamyon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kompetankedi abi bu senin kendi çekimin mi?çok güzel.Ben japonlarımın yumurta dökme anını izlemek için her 14 ay da bir o4.00 -09.00 arası gözümü kırpmadan akvaryumu izliyorum.Erkek dişiye vurar vurmaz akvaryumdan 5 erkek 1 dişi japon şeçiyorum ve ayrı akvaryuma alıyorum.Sonra dişiyi bir bitkinin üzerine doğru hafifçe,limon sıkar gibi sıkıyorum erkeğide düşen yumurtanın üstüne sıkıyorum,sonra tekrar dişiyi,başka bir bitkinin üzerine sıkıyorum ,onun üzerine de başka bi erkeği sıkıyorum. Böyle yaparak hiç yumurta kaybı olmadan,çeşit çeşit japon elde etmiş oluyorum .1 ay dolmadan saç teli inceliğinde boyu ''ı '' bu kadar,2000 ile 4500 arası çocuğum oluyor .
Evet kendi çekimim ancak yavrular hariç anaçlar sizlere ömür.

Bir de Arkadaşlar bu konuya resimler ekliyorsunuz ancak bu amacının dışına cıkıyor resim eklerken balığın cinsi ve karakter özeliklerini eklerseniz konuya hitap etmiş olursunuz yoksa bunun doğadan yansıyanlar konu başlığına girecek resimlerden bir farkı kalmaz.

Lütfen bu açıklamayı göz önünde tutarak paylaşımlarınızı ekleyiniz.

Saygılarımla..

Eski 06-10-2006 #28 (mesaj-linki)
BARIŞ - avatarı
Acanthopthalmus Kuhli-Coolie Loach

Güney doğu asya kökenli olan bu balıklar zamanlarının büyük bölümünü dipteki bitkileri eşelemek ve besin bulmakla geçirirler, dört çift bıyık şeklinde duyarga taşırlar,renkleri can alıcıdır,fazla iri ve agresif balıklarla birlikte barındırılmamalıdır.
Max.11 cm'e kadar büyürler bulundurulduğu akvaryumlar bitkili ve içinde dehlizler bulundurulmalıdır,her türlü yemiyerler özellikle tubifex gibi kurtçuklar idealdir.

26 derece,PH 6.7 -7 kuhliler için en ideal su özellikleridir.

Eski 07-10-2006 #29 (mesaj-linki)
mydarling24

Eski 10-10-2006 #30 (mesaj-linki)
kamyon - avatarı
İNCİ JAPON

Diğer japon balıkları gibi serin suyu severler ,düz yumurta dökerler.Japon balığı türünde en hassas olanı, olduğu için kesinlikle karma akvaryumlarda yaşayamazlar.Yapı olarak şişman gövdelidirler

Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap

Etiketler
akvaryum, akvaryum balık çeşitleri, akvaryum gereksinimleri, akvaryum kurulumu | black molly, dayanikli akvaryum baliklari, demir bakir odun parcasinin ayirimi, en dayanikli akvaryum baligi, evcilhayat,
Evcil hayat; Akvaryum Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Evcil Hayvanlar NympH Zooloji 8 13-02-2010 00:07
Âb-ı Hayat - Âb-ı Hayat Nedir - Âb-ı Hayat Hakkında NihLe X-Sözlük 2 29-01-2010 18:26
Hayat - Hayat Nedir - Hayat Hakkında ReD_EyE X-Sözlük 1 28-01-2010 17:20
Feridun Düzağaç - Sokaklarda Evcil MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 23-02-2008 17:45
Akvaryum - Akvaryum Nedir - Akvaryum Hakkında Demir YumruK X-Sözlük 1 18-12-2007 13:23