| | #1 (mesaj-linki) | |
| Stereogram (Şaşı Bak Şaşır) - Stereogram Resimler Stereogram (Şaşı Bak Şaşır) Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz. Resimler Görebilmek İçin İki Metot; GERİ ÇEKİLME; Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız... YANSIMAYI KULLANMA; Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanın bir süre. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız bir zaman sonra. Daha sonra iş yine bu derinliğe odaklanmakta tabii... ![]() Stereogram, Şaşı Bak Şaşır, Streogram Resimleri, Şaşı Bak Şaşır Resimleri Elde Edilecek Veriler; Uzun Süreli Bir Baş AĞrısı, Geçici Olarak Gözde Şaşılık.. Kolay Gelsin.. NOT: Bu Arada Yazılanlara İnanmayın Ben Hala Göremedim Son Düzenleyen Morrigan; 14-03-2007 @ 10:34. Sebep: Kırık Link Düzeltildi.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Rica Ederim ThinkerBeLL Ben Görmüyorum Ama Gören Arkadaşlarımız İçin Güsel Bİr Konu Olacak Tabi Üyelerimizin Katkılarıyla.. ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
Görebilenler için.. Ben göremiyorum | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| ![]() ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
Race..
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
Yelkenli..
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
Kafatası..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| bak sasir, sasi bak, sasi bak sasir resim, site msxlabs org sasi bak sasir, stereogram, |
Stereogram (Şaşı Bak Şaşır) - Stereogram Resimler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Komik Resimler -2- | Blue Blood | Komik Resimler/Karikatürler | 2050 | 1 Gün Önce 22:46 |
| Fractals Resimler | nise | Enteresan Resimler | 535 | 3 Hafta Önce 15:21 |
| Panoramik Resimler | MaRCeLLCaT | Enteresan Resimler | 42 | 22-08-2009 10:23 |
| 3D Resimler | nise | Enteresan Resimler | 926 | 06-07-2009 00:25 |
| Grup Gündoğarken - Resimler Resimler | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 12:22 |