Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Moda > Erkeklere Özel
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-10-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Erkeklerde Saç Dökülmesi

abi benim saçım cok dökülüyor
ve bu nedenden dolayı pskolojim bozuluyur
bakalım önerini bi araştıriyim

paylaşımın içn sağol
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-04-2008   #7 (mesaj-linki)

evet saç uzatma kadar saç döken birşey bilmiyorum saç dökülmesi ayda en fazla 10 teldir bende ama bi uzattım günde en az 20 tel saçım dökülüyodu 3 numaraya vurdum kesinlikle tavsiye etmiyorum
Eski 27-04-2008   #8 (mesaj-linki)

walla benim saçlarım istediği kadar dökülsün umursamıyorum kellikte çok yakışır bana umarım
Eski 30-04-2008   #9 (mesaj-linki)

neden sacların beyazlamıs arkadas sanada benım gıbı cektırenmı var heheheh
paylasım ıcın tesekkurler emegıne saglık
Eski 05-06-2008   #10 (mesaj-linki)

Saçların Dökülmesi

Saçların dökülmesi insan sağlığı açısından bir problem teşkil etmez ama psikoljik nedenlerden dolayı saçlar insan hayatında büyük önem arz etmektedir.

Alopesi Nedir : Saçların kısmen veya tamamen dökülmesi.

Saçla kaplı bir başta yaklaşık 100.000 adet saç teli mevcuttur. Bir saç telinin ortalama ömrü 2-7 yıl arasında değişir. Bu süre sonunda saç kökünden yeni bir saç teli çıkmaya başlar ve eski saç teli dökülür. Günde 25 - 100 çivarında saç teli kaybı doğaldır. Bu saç dökülmesi çıkaçak saçlarla dengelenecektir. Saçlarınızı korumaya devam etmeniz yeterli.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
erkeklerde saç dökülmesi 100 saç teli, erkeklerin saç uzatması, günde 100 saç teli, günde 20 tel saç dökülmesi, günde 25 saç teli dökülmesi, saç dökülmesi 20 tel,
Erkeklerde Saç Dökülmesi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Saç Bakımı Moonay Kadınlara Özel 23 1 Hafta Önce 20:33
Erkek Sağlığı ahmetseydi Tıp Bilimleri 50 3 Hafta Önce 17:43
Dermatolojik Hastalıklar GusinapsE Tıp Bilimleri 18 3 Hafta Önce 22:50
Erkek Bakımı - Saç ve Kozmetik AriThmetiCs Erkeklere Özel 6 30-05-2008 00:30
Saç Hastalıkları Mystic@L Tıp Bilimleri 10 13-01-2008 02:28
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.18751097 saniyede (53.99% PHP - 46.01% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR