Internet Explorer'da flash dosya açma sorunu nasıl çözümlenir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-11-2008   #1 (mesaj-linki)
acda80
Internet Explorer'da flash dosya açma sorunu nasıl çözümlenir?

Arkadaşlar ben flash 8 de bir müzik videosunun media player şeklinde swfsini oluşturdum(paly-stop tuşu şekline)(aşağıaki resim)

fakat ben bunu iframe içine açmak için<a href="rain/rain.swf" target="muzik"></a> dediğim zaman firefox bunu oynatıyor ama internet explorer bunu oynatmıyor.

ozaman bende kodu

şekline değiştirim. Bu seferde firefox bunu açmadı, internet explorerda ise play-stop tuşuyla değil klasik swf video(tuş takımı olmadan) olarak oynattı.

Bu sorunu nasıl halledebilirim. Bana yarım edebilirseniz çok sevinirim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
explorer video oynatmıyor, flash video sorunu, internette video açma programı, internetteki videoları açma programı, internetten video açma programı,
Internet Explorer'da flash dosya açma sorunu nasıl çözümlenir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu _-'CaGo'-_ MSN Teknik Destek/Bilgiler 21 02-07-2009 23:12
WLM Problemlerim nasıl çözümlenir? game_breed Soru-Cevap 1 13-11-2008 00:53
MSN Dosya Aktarma Sorunu nightvision Arşive Kaldırılan Konular 1 03-10-2008 18:44
Msn dosya aktarım sorunu By_AsmiN Arşive Kaldırılan Konular 1 10-06-2008 19:56