| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer'da flash dosya açma sorunu nasıl çözümlenir?
Arkadaşlar ben flash 8 de bir müzik videosunun media player şeklinde swfsini oluşturdum(paly-stop tuşu şekline)(aşağıaki resim) ![]() ![]() fakat ben bunu iframe içine açmak için<a href="rain/rain.swf" target="muzik"></a> dediğim zaman firefox bunu oynatıyor ama internet explorer bunu oynatmıyor. ozaman bende kodu ![]() ![]() şekline değiştirim. Bu seferde firefox bunu açmadı, internet explorerda ise play-stop tuşuyla değil klasik swf video(tuş takımı olmadan) olarak oynattı. Bu sorunu nasıl halledebilirim. Bana yarım edebilirseniz çok sevinirim. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| explorer video oynatmıyor, flash video sorunu, internette video açma programı, internetteki videoları açma programı, internetten video açma programı, |
Internet Explorer'da flash dosya açma sorunu nasıl çözümlenir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| MSN Messenger'da Dosya Aktarımı Sorunu | _-'CaGo'-_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 21 | 02-07-2009 23:12 |
| WLM Problemlerim nasıl çözümlenir? | game_breed | Soru-Cevap | 1 | 13-11-2008 00:53 |
| MSN Dosya Aktarma Sorunu | nightvision | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 03-10-2008 18:44 |
| Msn dosya aktarım sorunu | By_AsmiN | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 10-06-2008 19:56 |