Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Forum Oyunları/Online Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-05-2006   #1 (mesaj-linki)
efsunkar
Karışık Kelimeyi Bulalım

Arkadaşlar oyunumuz gayet basit. üstteki üye bir kelimeyi karıştırıcak ve alttaki o kelimeyi bulucak daha sonra kendisi aynı işlemi yapıcak. ilk karışık kelimemiz benden

RNATAKNİA=?
Kolay gelsin
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-05-2006   #2 (mesaj-linki)
fulya2006
Cvp: karışık kelimeyi bulalım:)

KATARİNA OLMASIN O
Eski 11-05-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: karışık kelimeyi bulalım:)

makarina
Eski 11-05-2006   #4 (mesaj-linki)
Reaper
Cvp: Karışık kelimeyi bulalım

grim ,ben orda "m" harfi göremedim.
Eski 11-05-2006   #5 (mesaj-linki)
efsunkar
Cvp: Karışık kelimeyi bulalım

arkadaşlar benim verdiğim harfler bir kelimenin karıştırılmış hali siz bu kelimeyi bulucaksınız ve kendiniz başka bir kelimeyi karıştırıp alt komşunuza sunucaksınız . örneğin; ((saksı)) kelimesini ((aksıs)) gibi :::
ilk verdiğim kelime ((karantina)) idi
başka bir kelimeyle devam ediyorum isterseniz kelimenin baş harfini ipucu olarak verebilirsiniz.
LİASH=?
S........
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
karişik kelimeler, karısık kelimeler, karışık kelime, karışık kelime düzeltmece, karışık kelimeler, karışık kelimeleri, karışık kelimeyi bulalım, kelimeyi bulalim,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:42Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11642694 saniyede (44.06% PHP - 55.94% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR