| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ?
bir AUDI TT alirdim... USA de yasardim. herkes ve hersey den uzak, biton kiz arkadasim ve sevgililerim olurdu, ama uzun iliskim olmazdi... cunku O nu hala ariyor olurdum...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? köşk alırdım ve hayatımı yaşardım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? Bir Ferrari F-50 alırdım... Tabii ondan önce bi ehliyet.... Kalan parayı da garibana dağıtırdım. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? yardım ederdim kendime önce | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? hayatta tek bi dileğim var amacım var zengin olursam yapacağım ilk şey önceden de dediğim gibi KESİNLİKLE TEK BİŞEY YAPARDIM TEK HAYALİM BU ÇÜNKÜ KİMSESİZÇOCUKLAR İÇİN Bİ YURT BARINA BİLECEKLERİ EĞİTİM GÖRECEKLERİ EĞLENECEKLERİ İÇİNDE HERŞEYİN BULUNDUĞU DIŞARI HİÇ İHTİYACLARI OLMAYACAK Bİ YER AH AH KEŞKE ZENGİN OLSAMDA GÖSÜM ACIK GİTMESE BU İSTEGİMİ GERÇEKLEŞTİRSEM yani bunu yapacak kadar zengin olayım ve o yurdun içindeki çocukları orda yaşadıkları sürece kimseye muhtaç bırakmayacak kadar param olsun ben başka bişey istemiyorum isterse bunu yaptıktan sonra tek kuruşum kalmasın.... | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||