| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zengin olsaydın ne yapardın? bu da yeni bi oyun zengin olsaydım ne yapradım dünyanın en pahalı arabasını alırdım geri kalan hayatımıda maimi de geçirirdim * Son Düzenleyen kompetankedi; 27-07-2007 @ 19:47. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yaprdın ? ZENGİNLİĞİMİN LİMİTİNE BAĞLI EĞER LİMİTSİZ BİR ZENGİNLİĞİM VARSA TÜM İHTİYACI OLANLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILARDIM TÜRKİYE İÇERİSİNDEKİLERİN BANADA KALIRSA BİRŞEYLER YAPARDIM İŞTE | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yaprdın ?KESİNLİKLE TEK BİŞEY YAPARDIM TEK HAYALİM BU ÇÜNKÜ KİMSESİZÇOCUKLAR İÇİN Bİ YURT BARINA BİLECEKLERİ EĞİTİM GÖRECEKLERİ EĞLENECEKLERİ İÇİNDE HERŞEYİN BULUNDUĞU DIŞARI HİÇ İHTİYACLARI OLMAYACAK Bİ YER AH AH KEŞKE ZENGİN OLSAMDA GÖSÜM ACIK GİTMESE BU İSTEGİMİ GERÇEKLEŞTİRSEM | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yaprdın ? Bi Rap Festivali Organize Ederdim.. Sagopa Kajmer,Kolera,Abluka Alarm,Zet,Raffine,Sansar Salvo,Rapozof,U.L.A.Ş'ı Çağırırdım... Masraflar Benden | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yaprdın ? KITLIK ÇEKEN ÜLKELERE YARDIM EDERDİM | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ?
bir AUDI TT alirdim... USA de yasardim. herkes ve hersey den uzak, biton kiz arkadasim ve sevgililerim olurdu, ama uzun iliskim olmazdi... cunku O nu hala ariyor olurdum...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? köşk alırdım ve hayatımı yaşardım | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? Bir Ferrari F-50 alırdım... Tabii ondan önce bi ehliyet.... Kalan parayı da garibana dağıtırdım. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ? yardım ederdim kendime önce | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Zengin olsaydın ne yapardın ?hayatta tek bi dileğim var amacım var zengin olursam yapacağım ilk şey önceden de dediğim gibi KESİNLİKLE TEK BİŞEY YAPARDIM TEK HAYALİM BU ÇÜNKÜ KİMSESİZÇOCUKLAR İÇİN Bİ YURT BARINA BİLECEKLERİ EĞİTİM GÖRECEKLERİ EĞLENECEKLERİ İÇİNDE HERŞEYİN BULUNDUĞU DIŞARI HİÇ İHTİYACLARI OLMAYACAK Bİ YER AH AH KEŞKE ZENGİN OLSAMDA GÖSÜM ACIK GİTMESE BU İSTEGİMİ GERÇEKLEŞTİRSEM yani bunu yapacak kadar zengin olayım ve o yurdun içindeki çocukları orda yaşadıkları sürece kimseye muhtaç bırakmayacak kadar param olsun ben başka bişey istemiyorum isterse bunu yaptıktan sonra tek kuruşum kalmasın.... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| olsaydın, yapardın, zengin |
Zengin olsaydın ne yapardın? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sen Olsan Ne Yapardın? | Morrigan | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1086 | 1 Hafta Önce 00:24 |
| Başbakan Olsan Ne Yapardın? | P.u.S.u | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 96 | 23-09-2009 15:58 |
| Kerim Zengin (Kerim Zengin Kimdir? - Kerim Zengin Hakkında) | BARIŞ | Spor tr | 2 | 10-01-2009 14:51 |
| Tolga Zengin (Tolga Zengin Kimdir? - Tolga Zengin Hakkında) | MaXsdesigN | Spor tr | 2 | 21-07-2008 21:18 |
| Gökhan Özen - Benim İçin Ne Yapardın ? | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 20:15 |