| | #1 (mesaj-linki) | |
| İkizler Burcu ve Cinsellik
Ateşle ve başkalarının kalbiyle oynamayı severler. Bunlar için iki aşk bir aşktan, üç aşk ise iki aşktan daha iyidir. Aşkla oynamaktan özel bir zevk alırlar ve oynadıkça heveslenirler. Yalnızca kendi kaprislerine göre yaşamak isterler. Ancak otuz yasını geçtikten sonra evlenmeyi düşünmelidirler Erkek Devamlı olarak uyarılmaya ve değişikliğe ihtiyacı vardır. Kafası yüreğinden daha çok çalışır. Kadın Duyuları fazla kuvvetli değildir ama flörte heveslidir. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İkizler Burcu ve Cinsellik
ewet bencede ikiz kadininin duygulari kuvvetli degildir . atesle oynamayi sever ve bu ona inanilmaz zevk verir ..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bence erkek oyle bende cok severım kızlarla ugrasmayı
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ikizler burcunun erkeği demekki hovardalığı çok seviyomuş ![]() malesef benim kısmet kapalı
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bende severim kısları ama olmayınca olmuyor ![]() ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İkizler Burcu ve Cinsellik HAYIR KIZLAR OYLE DIYILLER OYNAMIYORLAR YANI EKIZLERIN KIZLARI ... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
beni anlatmış bu mesaj ![]() ikizler erkeği | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bence ikizlerin kızları duyuları kuvvetli deildir die bişy söleyemeyiz ve çok flörtlüde deil bnm bilidğim ikizler kadını ilişkide seçicidir ve bende ikizler burcuyum ve seçiciyim....
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
hayır ben ikizler kızıyım aksine ikizler kadını tam aşk yaşanacak kadınlardır çok romantik ve zevkli sadeligi sever ve agır başlıdır yerine göre davranmayı sever erkekleri birbirine sokmaktan nefret ederşahsen ben böyleyim ama şu varki ikinci bi erkekte hoşlana bilir ve onu peşinden koşmasından hoşlanır ama fazla uzatmadan | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
bence ikizler kadını çok duygusaldır ve içtendir aramızda ikizler olan bayanlar bana katılacaktır eminim.....
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| burcu, cinsellik, İkizler |
İkizler Burcu ve Cinsellik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Balık Burcu ve Cinsellik | Blue Blood | Balık Burcu | 2 | 27-06-2009 00:51 |
| Yay Burcu ve Cinsellik | Blue Blood | Yay Burcu | 2 | 03-06-2009 19:06 |
| Yengeç Burcu ve Cinsellik | Blue Blood | Yengeç Burcu | 7 | 23-04-2009 10:16 |
| Boğa Burcu ve Cinsellik | The Unique | Boğa Burcu | 0 | 19-08-2008 12:24 |
| Koç Burcu ve Cinsellik | The Unique | Koç Burcu | 0 | 19-08-2008 12:06 |