Arama

İkizler Burcu ve Cinsellik

Güncelleme: 18 Temmuz 2011 Gösterim: 9.908 Cevap: 1
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ateşle ve başkalarının kalbiyle oynamayı severler. Bunlar için iki aşk bir aşktan, üç aşk ise iki aşktan daha iyidir. Aşkla oynamaktan özel bir zevk alırlar ve oynadıkça heveslenirler. Yalnızca kendi kaprislerine göre yaşamak isterler. Ancak otuz yasını geçtikten sonra evlenmeyi düşünmelidirler

Sponsorlu Bağlantılar
Erkek
Devamlı olarak uyarılmaya ve değişikliğe ihtiyacı vardır. Kafası yüreğinden daha çok çalışır.

Kadın
Duyuları fazla kuvvetli değildir ama flörte heveslidir.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Gece Prensesi - avatarı
Gece Prensesi
Ziyaretçi
18 Temmuz 2011       Mesaj #2
Gece Prensesi - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler Burcu Ve Cinsellik
Değişken bir karaktere sahip olan İkizler uzun süreliden ziyade tek gecelik ilişkilerden hoşlanır. İnsan ilişkilerinde son derece iyi olsalar da bunu özel hayatlarına yansıtamazlar. Kendi hayatlarını kontrol edemedikleri gibi bir başkasının hayatlarına müdahale etmesine dayanamazlar. Geçici ilişkilere olan merakı yüzünden cinsel deneyimleri oldukça fazladır. Seks sırasında yataktaki pozisyondan ziyade rol değişimlerinden hoşlanırlar. Çok konuşkan oldukları için seks sırasında da bu yönlerini kullanırlar. İlgili, ilgisiz konulardan bahsederek dikkatlerini başka şeylere verebilirler.
Sponsorlu Bağlantılar

Kadın: Çok hoş, kışkırtıcı, büyüleyici ve seksidir. Bir çok erkeğin hayallerini süsler. Sürekli aktif bir cinselliğe sahiptir. İkizler kadınının aktif zekasını kullanmadığı tek konu sekstir. Seks ikizler kadını için bir boşalama, gevşemedir. Romantizmden hoşlanmazlar. Gülerek, konuşarak sevişmeye bayılırlar. Olgun, konuşmayı seven ve özgür erkeklerden hoşlanırlar. Kıskanç erkekleri sevmezler. Erotik telefon konuşmaları, yazışmalar tahrik olmalarını sağlar. Partnerinin kışkırtıcı konuşmalar yapmasına bayılır. Yatakta basılma, yakalanma fikri İkizler kadını için çok caziptir. İlişkilerinde genelde kalpsiz kadını oynamayı severler. Bir erkeğin kendisine sahip olduğunu bilmek istemesine karşın onun üzerinde mutlak hakimiyet kurduğunu hissettiği anda ilgisini kaybeder. Onu elde etmek isteyen erkeğin bu kadın için her şey olmalı. Yani bir baba, ağabey, kardeş, arkadaş kadar yakın olması gerek.

Erkek: Değişken, havai ve istikrarsız olan İkizler erkeği genelde entellektüel, akıllı ve fiziği düzgün kadınlardan hoşlanır. Son derece değişken bir yapıları olduğundan onlara ayak uydurmak zordur. Aşkı ve aşık olmayı sevmelerine rağmen aşk hayatlarında çok önemli bir yer tutmaz. Seks onlar için bir oyundur. Farklı mekanlarda, farklı kadınlarla seks yapmak hayatlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Erotik telefon konuşmaları yapmayı severler. Yatak oyunlarını iyi bilir ve bunu kadınları baştan çıkarmak için ustaca kullanırlar. Karşısındaki kadının konuşmasına çok önem verir. Terbiyeli ve düzgün konuşmak bu erkeklere karşı kadının şansını attırır. İkizler burcu erkeğini elde etmek için ona annesi, ablası, dostu kadar yakın olmalısınız. Bir kadını sahiplenmeye başladığı andan itibaren ondan sıkılıp yeni aşklara yelken açmaya başlar.

Benzer Konular

28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
24 Ağustos 2009 / Lavie Burçlar
3 Haziran 2009 / Misafir Burçlar
12 Şubat 2013 / Bia Burçlar
23 Nisan 2009 / Misafir Taslak Konular