Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-11-2007   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?)

slm ya şu noranynn yazıyoya bende fotoları öyle yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun??
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-11-2007   #52 (mesaj-linki)
dirty_trend

ben nasıl fotomu düzenlicem..bidee nerde düzenlicem
Eski 20-11-2007   #53 (mesaj-linki)

Alıntı:
kaan by adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ya şu noranynn yazıyoya bende fotoları öyle yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun??
Bahsettiğiniz avatar Macromedia Flash ile yapılmış bir çalışmadır.

Alıntı:
dirty_trend adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben nasıl fotomu düzenlicem..bidee nerde düzenlicem

Photoshop zaten Resim düzenleme programıdır. Önceki Sayfaları inceleyerek gerekli anlatımları bulabilirsiniz.
Eski 24-12-2007   #54 (mesaj-linki)
Emoticon Yapımı...

1. 70/70 pix yeni doküman açıyoruzi açtığımız dökümanın ortasına Ellipse tool ile shift?e basılı tutarak bir daire çiziyoruz. İstediğiniz rengi kullanabilirsiniz ben mavi kullandım sonrada layer styl dan %50 gradent overlay uyguluyoruz ayarlar altta.

2. Şimdi gözleri yapıyoruz Rectangular Marquee tool ile ufak göz çizip siyağa boyuyoruz, free transform ile bir miktar içe kaydırdıktan sonra duplicate yapıp ikinci gözede aynı ayarlamaları yapıyoruz.

3. Çalışma biraz tırtıklı gözükebilir bu çok fazla büyülttüğümüze vede çalışmanın çok ufak olmasından kaynaklanıyor, kaydettiğimizde ise bu sorun ortadan kalkıcak.Bu arada çalışmamıza eklediğimiz her öğeyi yeni layer?da eklemeliyiz daha sonra hareket katacağımız için bu önemli. Ağzımızı yapıyoruz ve son olarakta yaptığımız bir gözü çoğaltıp free taransform ile kapalıymış gibi düzenliyoruz.ben güler yüz çizdim siz ağlatabilirsiniz isterseniz.Son olarak aşağıdaki gibi bir şey elde etmiş olmalısınız. Photsopla işimiz kalmadı şimdi İmageReady geçiyoruz.Photoshop ta iken Tool barın en altından Edit in Image Ready diyoruz.

4. İmageReady de basit animasyonlar hazırlmamıza yarayan özellikler var, animasyon peceresinde hazırladığımız çalışma, layer paletinde de layerlerimiz var(eğer animasyon paleti açık değilse window/animasyon) burada temel animasyon mantığı ile hareket ederek gözümüzü kapanıp açılıyomuş gibi olmasını sağlıyacağız.Animasyon paletinde ilk karemiz mevcut,bu kare seçili durumda iken layer paletinde kapalı gözü hazırladığımız layeri görünmez yapıyoruz,paletteki göz simgesini kaldırarak. Sonra Animasyon paletinde duplicate current frame diyoruz.Animasyon paletinde İkinci kare seçili iken layer üzerinde bu sefer normal gözü görünmez hale getiriyoruz,kapalı gözü görünür hale getiriyoruz,bir kare normal göz diğeri kapalı. Hız ayarlaması için select frame delay time 0,5 saniye olarak ayarlıyoruz. Çıktı için Save optimized as/ gif yapıyoruz.Son olarak mesengere alıyoruz.

Eski 24-02-2008   #55 (mesaj-linki)
Cvp: Photoshop (Nedir - Nasıl kullanılır)

[quote=NoRanynn;339410]Grafik düzenleme yazilimlari (Photo Editing Software),

eline sağlık
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
adobe fotoshop nasıl kullanılır, adobe photo shop nasıl kullanılır, adobe photoshop 7.0 nasıl kullanılır, adobe photoshop nasil kullanilir, adobe photoshop nasıl kullanılır, fotoshop yapma, fotoşhop nasıl kullanılır, internette fotoshop yapma, internette photoshop, photoshop duplicate,
Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Noranynn NoRanynn Yazın Hayatı 781 5 Gün Önce 20:35
İslam Ansiklopedisi tangozcan Müslümanlık/İslamiyet 21 25-08-2008 09:18
3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) NoRanynn Internet/Bilgisayar Dünyası 5 27-06-2008 11:47
Doğal Afetler - Erozyon Hi-LaL Çevre Bilimleri 11 19-06-2008 00:40
Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 42 26-12-2006 17:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12474704 saniyede (58.44% PHP - 41.56% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR