| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?)![]() ![]() | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) 3 boyutlu Cisimler Oluşturmak buradan plug ini indirin ALINTIDIR 3D Transform.8BF - Adobe Photoshop CS - missing 3D Shapes | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?)![]() sade bir lamborghin(hoş onun sadesi bile göz alıcı ya .benim arabam![]() ![]() Burada resmimize ışıklandırma efektleri uygulayacağız.onun için resimdede görüldüğü gibi filtre/kapla/mercek yalazı^^bu işlem arbamıza far yapmamışı sağlayacak. ![]() görüldüğü gibi arabamızın tek farı oluştu : ) aşağıdada resmimize paralel yönlü ışık efekti veriyoruz! ![]() | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Bir bayana tahta efekti verme(Resimli anlatım) 1. Foto: ![]() 2. Foto: ![]() ![]() Kadın fotoğrafını çivili tahta fotoğrafına kopyaladım. Farkılı seçenekleri deneyip Luminosity te karar kıldım. Nereye yerleştireceğime karar verebilmek için alttaki fotoğrafı da görmem gerektiği için opacity i 70 yaptım. Ama buradaki rakam ve blending modların önemi yok çünkü farklı fotoğraflarda farklı seçimler söz konusudur ![]() Bana sadece yüzü gerektiği için, fotoğrafın diğer kısımlarını silmem gerekiyordu. Gerçekten de silebilirsiniz ama geri alması en kolay yöntem diye, her zaman layer mask kullanıyorum. ![]() Uygun bir fırça büyüklüğü ve opacity seçin. (başlarken, opacty 100% olursa daha hızlı kapatırsınız) ![]() Layer’ın yanına eklenen alanda çalışacaksınız. Yanlışlıkla fotoğrafın üzerini boyamamak için, hangisinin seçili olduğuna dikkat edin (Çalışacağınız alanın üzerine fare ile tıklayınca kenarında ince bir çerçeve belirir, buna bakıp anlayabilirsiniz) Siyahla boyarsanız, kapatırsınız, beyazla boyarsanız kapattıklarınız tekrar ortaya çıkar. Farklı büyüklüklerin, açıların, geçirgenliğin (opacity) etkileri de farklıdır. Kontrastı arttırabilir, USM ile keskinleştirebilirsiniz vb Bu aşamada ne yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Örnek olsun diye benim denemelerimi aşağıya ekledim. ![]() ![]() Büyütünce fotoğrafın kalitesinin bozulacağını bilmeme rağmen büyüttüm. Çünkü kullanım biçimim, büyemenin sorunlarının belli olmayacağı bir kullanımdı ![]() Gözlerin, tahtadaki çatlağa gelmesi, en iyi görüntü diye karar verdim. Seçimimi bu yönde kullandım. ![]() hepinize kolay gelsin... Not: Alıntıdır | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?)
Photoshop cs2 nerden indirebilirim
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
thank you
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
galiba burasi ile ilgilenen yok.
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Dosyalarda herhangi bir sorun yok ancak, daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi izleyebilmek için bilgisayarınızda QuickTime Yüklü olmak zorundadır.. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
emeğine sağlık çok açıklayıcı olmuş....
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanılır, nedir, photoshop |
Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Enerji biçimleri günlük hayatta nasıl kullanılır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 35 | 4 Gün Önce 19:19 |
| Proxy Nedir? Nasıl Kullanılır? | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 1 Hafta Önce 17:43 |
| 3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 7 | 26-09-2009 17:44 |
| MySpace nasıl kullanılır? (Myspace'e üye olmak) | NeutralizeR | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 10-08-2007 03:37 |
| Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 42 | 26-12-2006 18:08 |