Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-08-2007   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?)

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-08-2007   #42 (mesaj-linki)

3 boyutlu Cisimler Oluşturmak

buradan plug ini indirin
ALINTIDIR

3D Transform.8BF - Adobe Photoshop CS - missing 3D Shapes

Eski 07-08-2007   #43 (mesaj-linki)

sade bir lamborghin(hoş onun sadesi bile göz alıcı ya .benim arabam

Burada resmimize ışıklandırma efektleri uygulayacağız.onun için resimdede görüldüğü gibi filtre/kapla/mercek yalazı^^bu işlem arbamıza far yapmamışı sağlayacak.

görüldüğü gibi arabamızın tek farı oluştu : )

aşağıdada resmimize paralel yönlü ışık efekti veriyoruz!

Eski 08-08-2007   #44 (mesaj-linki)

Bir bayana tahta efekti verme(Resimli anlatım)

1. Foto:

2. Foto:

Kadın fotoğrafını çivili tahta fotoğrafına kopyaladım. Farkılı seçenekleri deneyip Luminosity te karar kıldım. Nereye yerleştireceğime karar verebilmek için alttaki fotoğrafı da görmem gerektiği için opacity i 70 yaptım. Ama buradaki rakam ve blending modların önemi yok çünkü farklı fotoğraflarda farklı seçimler söz konusudur

Bana sadece yüzü gerektiği için, fotoğrafın diğer kısımlarını silmem gerekiyordu. Gerçekten de silebilirsiniz ama geri alması en kolay yöntem diye, her zaman layer mask kullanıyorum.

Uygun bir fırça büyüklüğü ve opacity seçin. (başlarken, opacty 100% olursa daha hızlı kapatırsınız)

Layer’ın yanına eklenen alanda çalışacaksınız. Yanlışlıkla fotoğrafın üzerini boyamamak için, hangisinin seçili olduğuna dikkat edin (Çalışacağınız alanın üzerine fare ile tıklayınca kenarında ince bir çerçeve belirir, buna bakıp anlayabilirsiniz)

Siyahla boyarsanız, kapatırsınız, beyazla boyarsanız kapattıklarınız tekrar ortaya çıkar.

Farklı büyüklüklerin, açıların, geçirgenliğin (opacity) etkileri de farklıdır. Kontrastı arttırabilir, USM ile keskinleştirebilirsiniz vb Bu aşamada ne yapacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Örnek olsun diye benim denemelerimi aşağıya ekledim.

Büyütünce fotoğrafın kalitesinin bozulacağını bilmeme rağmen büyüttüm. Çünkü kullanım biçimim, büyemenin sorunlarının belli olmayacağı bir kullanımdı

Gözlerin, tahtadaki çatlağa gelmesi, en iyi görüntü diye karar verdim. Seçimimi bu yönde kullandım.

hepinize kolay gelsin...

Not: Alıntıdır
Eski 15-09-2007   #45 (mesaj-linki)
deli epuk

Photoshop cs2 nerden indirebilirim
Eski 23-09-2007   #46 (mesaj-linki)
ismail e

thank you
Eski 25-10-2007   #48 (mesaj-linki)
DaLGaLaR

galiba burasi ile ilgilenen yok.
Eski 25-10-2007   #49 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Dosyalarda herhangi bir sorun yok ancak, daha önceki mesajlarda da belirttiğim gibi izleyebilmek için bilgisayarınızda QuickTime Yüklü olmak zorundadır..
Eski 15-11-2007   #50 (mesaj-linki)
matesgoz

emeğine sağlık çok açıklayıcı olmuş....
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
kullanılır, nedir, photoshop
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Photoshop (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Enerji biçimleri günlük hayatta nasıl kullanılır? Ziyaretçi Soru-Cevap 35 4 Gün Önce 19:19
Proxy Nedir? Nasıl Kullanılır? Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 4 1 Hafta Önce 17:43
3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) Blue Blood Internet/Bilgisayar Dünyası 7 26-09-2009 17:44
MySpace nasıl kullanılır? (Myspace'e üye olmak) NeutralizeR Internet/Bilgisayar Dünyası 1 10-08-2007 03:37
Zoints Hakkında: Nedir, Nasıl Kullanılır? NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 42 26-12-2006 18:08