Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Internet/Bilgisayar Dünyası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-03-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım]

Abi lutfen banada fdisk lazim ama bende su cikiyo sizinkisi gibi "yeni bolum "degil bana acil fdisk lazim ltf yardim edin

Ben D yerine F istiyorum, tmm benimkisi fransizca ama siz anlatin ben anlarim

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-03-2008   #12 (mesaj-linki)

Cevap Veren OLacakmi
Eski 27-03-2008   #13 (mesaj-linki)

bilgisayarım sağtıkla yönet e gel sürücü harfi ve yolu değiştir de f işaretle ve işlemin tamamdır
Eski 27-03-2008   #14 (mesaj-linki)

Anlatamadim galiba
Bende onceden C:/ & F:/ vardi ve bazi oyunlari F:/ ye kurar butun muziklerimi resimlerimi F:/ ye koyardim ama format attiktan sonra F:/ Kayboldu
Format attim bende simdi C:/ & D:/ var ben F:/ olsun istiyorum ve bunun icin ne gerekiyoras yaparim tavsiyesi olan varmi .? ? ?
Eski 27-03-2008   #15 (mesaj-linki)

Neden kimse Bisey soylemiyor boyle ordan burdan topladiginiz konuya cvp veremiyosunuz cunku siz denemediniz hayir severin biri bunu yapti ve paylasti sizin yaptiginiz tek sey baska forumlardan toplamak,
allahin askina biri yardimci olsun bana fdisk lazim ne yapmam gerekiyorsa yaparim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
fdisk atma yardım, fdisk lazım,
XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım] Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım] ozti Diğer MSN Messenger Programları 95 5 Gün Önce 17:07
Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 19-08-2008 19:36
Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 29-04-2008 15:13
Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] kompetankedi Ücretsiz-Beta Yazılımlar 2 06-03-2008 10:57
Boğaziçi Köprüsü'nün Yapılış Hikayesi [Resimli Anlatım] Panzehir Mimarlık 11 22-12-2007 18:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13200498 saniyede (55.44% PHP - 44.56% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR