| | #1 (mesaj-linki) |
XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım]
xp çalışırken diskimizi bölümlere ayıra bilecegimizi biliyorsunuz zaten ama bunu nasıl yapıyoruz . her hangi bir programa gerek olmadan disk bölümleri ile oyuncak gibi oynuyoruz tabi........ linux un partition menageri gibi xp ninde hdd ile oynıya bilen bir programı mevcut oda "compmgmt" komutu başlat>çalıştır> ve aşağıdaki gibi komutu yazıyoruz C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc disk yönetimi bölümünden ![]() daha sonra önümüze bilgisayar yönetimi penceresi çıkıyor... ![]() bu pencerede işaretli bölümde disk bilgileri yer alıyor bende 80 gb bir hdd var ve görüldüğü gibi xp 9,77 gb sini kullanıyor ve diğer kısım ham olarak duruyor ![]() resimdeki gibi ayrılmamış alana sağ tıklıyoruz ve "yeni bölüm" seçeneğini işaretliyoruz ![]() işte karşınızda yeni bölüm sihirbazı ![]() ileri butonuna tıkladıktan sonra bölüm türünü seçmemiz lazım biz birincil bölüm olarak seçtik (daha sonra xp ile beraber başka bir microsoft os kullanmak istersek bu şekilde daha kolay olur hiçbir ayar istemez.bir diskte ms tabanlı 4 taneden fazla os kullanılamaz.) ![]() * | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım] Arkadaşım yeni bölüm yazısı çıkmıyor ne yapcaz genede emeğe saygı tşkler ( Xp service pack 2 görüntüsü ) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım]
Benim C sürücüsü 10 GB, D sürücüsü 30GB ben D den alıp C yevermek istiyorum yada 2 sinide tek disk haline getirmek istiyorum bunu formatsız nasıl yapabiiriz?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım] | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım]Kardeş bu komuta hiç gerek yok beaa " C:\WINDOWS\system32\compmgmt.msc " Bilgisayarıma sağ tıkla Yöneti tıkla açılan pencerede Disk Yönetimi yazan yeri yıklarsan aynı yere ulaşırsın... Teşekkür ederim... | |
|
![]() |
| En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
|
| f disk atma f disk atmak f-disk fdisk fdisk atma fdisk for xp fdisk resimli anlatım fdisk xp fdİsk fdİsk atma fdısk xp xp de fdisk xp f disk xp fdisk |
| Konu Araçları | |
XP çalışırken fdisk atma [Resimli anlatım] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| SEH /İsim ve Soyisimden MSN, Hotmail, vd. adresi bulun [Resimli Anlatım] | ozti | Diğer MSN Messenger Programları | 81 | 3 Gün Önce 22:23 |
| Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 29-04-2008 15:13 |
| Depositfiles.com'dan Upload - Download [Resimli Anlatım] | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 06-03-2008 10:57 |
| Skinner Too / Kendi Winamp Skin'leriniz Yaratın [Resimli Anlatım] | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 23-12-2007 09:45 |
| Boğaziçi Köprüsü'nün Yapılış Hikayesi [Resimli Anlatım] | Panzehir | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 11 | 22-12-2007 18:08 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||