Arama

Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder?

Güncelleme: 2 Temmuz 2019 Gösterim: 55.218 Cevap: 24
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
18 Kasım 2007       Mesaj #1
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Sanmayın ki , sadece erkekler aldatıyor, kadınlar da aldatıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Kadınlar tüm dünyada yirminci yüzyılın ikinci yarısından itibaren önemli bir değişim geçirmeye başladılar. Kendi yerleşmiş geleneksel rolünü zaten temelden görev edinmiş olan kadın, üretime olan katkısı arttıkça, hak arama motivasyonuna da sahip olmaya başladı.

Hakları konusunda dünyaya meydan okumaya karar veren kadın, kimi zaman bu meydan okuyuşun sınırları içine kendi cinsel özgürlüğünü de katmaya karar verdi.

Bazı kadınların içlerinde bulundukları ilişkilere rağmen bir başka ilişki yaşamaları, bir bedel kesmek adınadır. Neye bedel kesildiği durumdan duruma değişiklik gösterebilir. Bazen bedel, birlikte olduğu erkeğin kendisine haksızlık ettiği algılamasından kaynaklanır, bazen geçmişte annesinin yaşadıklarının intikamıdır.
İçinde bilemediği bir boşluk duygusu yaşar bazı kadınlar. Görünürde her şey yolunda gibidir. Ama onlar bir şeylerin eksik olduğunu hissederler. Kendilerine o an içinde bulundukları ilişkiye girme motivasyonunu sağlayan faktörler hayatlarındaki önemi kaybetmiştir. Çünkü pek de sevgi değildir o motivasyon. Belki sevgi sanılmış ve pek çok duygu idealleştirilmiştir ama zaman içinde gerçekler kendini göstermiş ve yüceleştirilen kurgu sona ermiştir. Amaç sevgi olmaktan çıkıp, özlem duyulan bir hayata kavuşmak olarak belirdiğinde, amaca ulaşıncaya değin, gözü hiçbir şey görmüyordur. Amaca ulaşıldığı andan itibaren, ne yaparsa yapsın dolduramadığı sevgi ve ilgi alma ihtiyacı bir kez daha onu başka mecralara sürükleyecektir.

Bazı kadınlar ise, içlerinde kaynağını bilmedikleri bir suçluluk duygusu ile yaşarlar. Suç daima cezayı gerektirir. Çok iyi gittiğini düşündüğü bir ilişkinin içinde dahi olsa, bilinçaltında aslında yaşadıklarını hak etmediği duygusu hüküm sürer. Kendi kendisini sabote eder. Aldatır.

Kadının kendine güvensizliği bazen kendisini yönlendiren güç olur. Kendini güçsüz hissettiği sürece, gücü hissedebilmenin yolunu kendini güce teslim etmekte bulur. Zihnindeki çağrışımlarda gücü çağrıştıran her ne ise ona gider, neler kaybettiğinin farkında olmadan. Her gidişinde ve güce sahip olmak için kendisini verişinde, güce sahip olmak bir yana daha da güçsüzleştiğinin farkına varmaz. Kendine güvenini iyice yitirdiği, hayatta var olduğunu hissetmek için birileri tarafından seçilmesi gerektiği duygusu ile bir kısır döngüye girer.

Her aldatan kadının kendince bir hikayesi vardır. Pek çoğu çözümlenebilir ve kayıplar önlenebilir. Ama bir de, önlenmesi pek mümkün olmayan durumlar vardır. Temel değerleri çarpık yapılanmış ve değer sistemini kaybetmiş kişiler, yaşadıklarını doğru dürüst sorgulamazlar bile. Yaşadıkları ile ilgili sorumluluk duygusundan uzaktırlar.
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
27 Şubat 2008       Mesaj #2
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
kadın
kadın olmak o kadar farlıdırki. kadın anne içgüsüyle kocasına anne annesine anne evladına anne olur.eğer ruhu bu duygudan yoksun ise aldatır.
Sponsorlu Bağlantılar
hiç bir anne aldatamaz.anneliğin layık görüldüğü bu insan aldatıyorsa başta dini sonrada insani yönü yok denecek kadar zayıftır.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
13 Mart 2008       Mesaj #3
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
KADINLAR ERKEKLERDEN DAHA CAPKIN OLDUKLARI ICIN ALDATIR
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
leogs64 - avatarı
leogs64
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #4
leogs64 - avatarı
Ziyaretçi
dostum kadınlar bilmece,çözümü yok,ama aldatılmak her iki taraf içinde asla kabullenemz,bir erkek olarak kadından ne bekliyosan öle yaşamalasın,istisnalar kaideyi bozmasın,emeğine sağlık,
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008       Mesaj #5
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
sevgilileri onları aldatmışsa yada kırmışsa intikam almak için Poke

benimki teori bayan olmadığım için Msn Tongue
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #6
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Bence aldatmanın birçok sebebi var,çeşitli sebeplerden ve psikolojik rahatsızlıklardanda kaynaklanabiliyo. Kadınlar aldattığında bunu ustaca yapar erkekler gibi renk vermez.Msn HappyEn çok kadınlarmı erkeklermi aldatır sorusuna her ikiside aynı seviyede diye cevaplıyorum. Erkek yada kadın farketmiyo.Seks hayatında isteklere cevap verememek,saygıyı yitirmek,partnerlerin birbirlerini aşağılamaları,depresyon,boşluğa düşmek,partnerlerin birbirini eğlendirememesi...vs. daha birçok sebep var.Ama şu lafı çok severim ve çok doğrudur: "Horoz ölür,gözü çöplükte kalır."Msn GrinMsn Grin Maalesef insani dürtüler işteMsn Happy İş yine bizim kendi irademizde bitiyo.

Kadınlar neden aldatır? - UZMAN TV
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #7
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
ilgisizsen seni sadık köpeğin bile terk eder başka yerlere gider demiş bi şairHıh!
FeeAnor - avatarı
FeeAnor
Ziyaretçi
22 Eylül 2008       Mesaj #8
FeeAnor - avatarı
Ziyaretçi
ben anamam bu tel islerden

bildigin ve ögrendigim bu yasa kadar Bayan yada Erkek Olsun

kendi küyün kendi bacak dan assilirmis

(yanlis yazdim galiba ama Insallah anarsinis beni)

HeliX - avatarı
HeliX
Ziyaretçi
22 Eylül 2008       Mesaj #9
HeliX - avatarı
Ziyaretçi
Karşısındakine sevgisi bittiyse aldatır..Mutsuzsa aldatır..
CelestialBody - avatarı
CelestialBody
Ziyaretçi
18 Aralık 2008       Mesaj #10
CelestialBody - avatarı
Ziyaretçi
Aldatmaz.adam gibi adam aldatmaz, kadın gibi kadın da aldatmaz. İnsan olan aldatmaz. Aldatmak basitliktir. Aldatan adama adam gibi adam diyenler varsa aranızda kadınlar için de aynı. O tür insanlardan uzak durun, bir kere yapan hep yapar.

Benzer Konular

1 Aralık 2018 / ChinaDoll Genel Mesajlar
8 Mayıs 2011 / Misafir Sağlıklı Yaşam
29 Eylül 2012 / elma_shekeri Soru-Cevap
4 Şubat 2012 / HerHangiBiri Genel Mesajlar