Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-09-2005   #6 (mesaj-linki)
asla bitmez

yazan kalem mi değerlidir?
yoksa yazılı olan kağıt mı?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 28-09-2005   #7 (mesaj-linki)
Platin Harf..

Öncelikle;cevap yaz butonu yerine teşekkür et butonuna basmısım yanlıslıkla onu belirteyim...
Bitmeyen bir konuya tesekkür ettim adım tarihe platin harflerle yazılmıs oldu...

Son Düzenleyen Misafir; 28-09-2005 @ 19:37.
Eski 28-09-2005   #8 (mesaj-linki)
Hastayım.

Asla bitmeyen bi ruh hastalığı var bende, diğer günlük konusunda çok güzel gün geçirdim dedim ve hasta olmak aklıma geldi suanda paket paket mendil kullanıyorum..

Utanmak istemiyorum mendil kullanırken..

Son Düzenleyen Misafir; 28-09-2005 @ 21:08. Sebep: Yazı Stili Değişti
Eski 30-09-2005   #9 (mesaj-linki)
Yitik Sevdalar Asla Bitmez

Her zaman yitik hanesinde yazılı kalacak duygular, zamanla biraz azalsa da asla sona ermez. Eremez!
Aslında tüm hayat böylesi olgularla doludur.Hani kimyanın esas prensibidir madde asla yok olmaz, yeniden de yaratılamaz.

Matematikte bir teori vardır;Tümevarım ve Tümdengelim.Bu kuram ilk defa Alman matematikçi Frederick Gauss tarafından kullanılmıştır. Sana bu kuramı şöyle anlatacağım: 100 metrelik bir yol olduğunu düşün ve sen bu yolun başlangıç çizgisindesin. Sen bu yolun hergün yarısını yürüyeceksin. Şimdi,ilk gün 50 metre yürürsün,ikinci gün kalan 50 metrenin yarısını, yani 25 metre yürürsün. Geriye kalır 25 metre ve sen üçüncü gün bunun yarısını, yani 12.5 metreyi yürürsün. Diğer gün 12.5 metrenin yarısı, bir diğer gün kalanın yarısını....Yani 6.5 metre, kalan 3.75'in yarısı,1.88. Kalan 1.88'in yarısı 0.94 metre, onun yarısı 0.47,onun yarısı 0.235,onun yarısı 0.1175,onun da yarısı 0.05875,onun da yarısı 0.029375 metre!....

Anlayacağın yol hiç bir zaman sıfır olmuyor. Sıfıra yaklaşıyor ama asla sıfır olmuyor. Bu böyle sonsuza kadar devam ediyor ama yol hiç bitmiyor! Oysa sen gideceğin yere çoktan varmış oldun!

Matematiksel olarak yol asla bitmiyor, ama fiziksel olarak bal gibi bitiyor. Peki matematikle fizik nasıl aynı noktada buluşacak!
İşte o zaman Gauss dizinleri imdada yetişiyor ve Tümevarım(Gauss) metodu ile olayı çözüyor. Yolun bittiği çok çok yaklaşık olarak matematiksel olarak da ispatlanmaya çalışılıyor. Oysa aslında yol hiç ama hiç
bitmiyor!!!!!Düşünebiliyor musun!

İşte yitik sevdalar da böyledir. Dışardan bakıldığı zaman unutulmuş gibi görünse de, çok azalmış olsa da asla bitmez, asla sıfır olmaz. Başkalarıyla birlikte mutluluğu arasak da, o hep içimizdedir, yüreğimizdedir, yüreğimizin bir yerlerindedir! ve sonsuza dek yaşayacağını bile bile.....
Eski 04-10-2005   #10 (mesaj-linki)
Bir dosta Barış çağırısı...!

Doktorum dedi işte sağlığına zararlıdır o sayfaya bulaşma dedi ama bendeki merak...::

Sitede dolanırken gene bu sayfaya bulaştım hemen çıkmam lazım sağlığım bozulmadan ...!

amaaaa iki satır da ben karalamasam dostlarıma ayıp olur...::

Dizelerimin rayları üzerinde, buğday ve güller yüklenmiş geleceğe doğru yol alan bir trendir barış
Kardeşlerim... barış içinde derin derin soluk alıyor tüm dünya bütün düşleri ile,

verin ellerinizi kardeşlerim işte budur BARIŞ…..

Kinayeli oldu ama mesaj mesajdır yerini bulur tıpkı bir dostun dediği gibi

"3.'sü mikrop gibidir; o seni arar ve mutlaka bulur.. Ben 3. grupta yer alıyorum.. )"

Ne tesadüf BEN'de O gruba dahilim)

Son Düzenleyen Misafir; 04-10-2005 @ 14:35.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
asla bitmeyen,
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadın ve Erkek NoRanynn Kahve Molası 162 1 Hafta Önce 06:56
Ne diyor bu Burçlar..?! AngeLus Astroloji/Fallar 95 4 Hafta Önce 00:03
Türk Edebiyatı (Türk Yazını) ThinkerBeLL Türk Edebiyatı 3 27-05-2008 14:58
Devlet Tiyatroları NoRanynn Tiyatro 14 19-11-2006 22:43
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.27143192 saniyede (34.43% PHP - 65.57% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR