Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 04-10-2005   #11 (mesaj-linki)
11 Ay'ın Sultanı Ramazan - ı Şerif 11 Ay'ın Sultanı Ramazan - ı Şerif

[Resim]

Ramazan - ı Şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun insallah..
Buraya koydum bu konuyu cünkü ; nasıl yasam boyunca Ramazan süregelecekse,bitmeyecekse Asla Bitmeyen Konu daha uygundur..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-10-2005   #12 (mesaj-linki)
Bu da Bitmez miş... Bu da Bitmez miş...

Asla Bitmeyen Aşk Sözlerinden...

SENİ ARIYORUM AKŞAMIN KARANLIĞINDA
GECENİN SOĞUK YALNIZLIĞINDA,
OLMAZLARI BİLE TERK EYLEDİM UĞRUNA,
SEN MİYDİN SEBEP AŞİNALARIMA ,
YOLLARIMA DİKEN KOYDULAR GELDİM
SAVRULDUM DÖNDÜM YİNE GELDİM
KENDİME ÇOK SORDUM NİYE DİYE
DEDİM Kİ KENDİME BU AŞK BİTMEZ!
Eski 09-10-2005   #13 (mesaj-linki)

ya arkadaşlarım öncelikler herkeze selamlarımı sunuyorum ve sitenin açıldığına çok mutlu oldum inşallah bi daha aksaklık çıkmazda bu site devamlı ayakta kalır

çok resmi bi konuşma oldu ama güzel oldu
Eski 09-10-2005   #14 (mesaj-linki)

Siteye Geldim Ne Oluyo Burasu Msx'mi Falan Oldum Biraz Sizleri Zaptetmek Zor Olacak Ama Hersey Msxlabs İçin Unutmayın Sizler İçin Varız Sizler İçin Çalışıyoruz Bu Ne Yoğunluk Böyle.. Bu arada saat 18:00'da ankara Kızılayda Olucam Varmı Bana Eşlik Edecek. (:
Eski 09-10-2005   #15 (mesaj-linki)
caglayannet

vallahi kardeş elime geçsede şu kafeden çıkıp ankaraya gelsem ordanda kızılaya insem ve şöyle bir ankaranın altını üstüne getirsem..............ahhhhhhhhhh..........cok özledim ........hiç bitmeyecek bir konu .......işşşşşşşşşşş....işşşşşşşş....işşşşşşşş........
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ne diyor bu Burçlar..?! AngeLus Astroloji/Fallar 93 2 Gün Önce 10:38
Kadın ve Erkek NoRanynn Kahve Molası 158 2 Hafta Önce 02:48
Türk Edebiyatı (Türk Yazını) ThinkerBeLL Türk Dili ve Edebiyatı 3 27-05-2008 14:58
Devlet Tiyatroları NoRanynn Tiyatro 14 19-11-2006 22:43
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 19:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.07025599 saniyede (94.28% PHP - 5.72% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR