| | #11 (mesaj-linki) |
11 Ay'ın Sultanı Ramazan - ı Şerif ![]() Ramazan - ı Şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun insallah..Buraya koydum bu konuyu cünkü ; nasıl yasam boyunca Ramazan süregelecekse,bitmeyecekse Asla Bitmeyen Konu daha uygundur.. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Bu da Bitmez miş... Asla Bitmeyen Aşk Sözlerinden... SENİ ARIYORUM AKŞAMIN KARANLIĞINDA GECENİN SOĞUK YALNIZLIĞINDA, OLMAZLARI BİLE TERK EYLEDİM UĞRUNA, SEN MİYDİN SEBEP AŞİNALARIMA , YOLLARIMA DİKEN KOYDULAR GELDİM SAVRULDUM DÖNDÜM YİNE GELDİM KENDİME ÇOK SORDUM NİYE DİYE DEDİM Kİ KENDİME BU AŞK BİTMEZ! | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
ya arkadaşlarım öncelikler herkeze selamlarımı sunuyorum ve sitenin açıldığına çok mutlu oldum inşallah bi daha aksaklık çıkmazda bu site devamlı ayakta kalır çok resmi bi konuşma oldu ama güzel oldu | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Siteye Geldim Ne Oluyo Burasu Msx'mi Falan Oldum Biraz Sizleri Zaptetmek Zor Olacak Ama Hersey Msxlabs İçin Unutmayın Sizler İçin Varız Sizler İçin Çalışıyoruz Bu Ne Yoğunluk Böyle.. Bu arada saat 18:00'da ankara Kızılayda Olucam Varmı Bana Eşlik Edecek. (: | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
vallahi kardeş elime geçsede şu kafeden çıkıp ankaraya gelsem ordanda kızılaya insem ve şöyle bir ankaranın altını üstüne getirsem..............ahhhhhhhhhh..........cok özledim ........hiç bitmeyecek bir konu .......işşşşşşşşşşş....işşşşşşşş....işşşşşşşş........ | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Asla Bitmeyen Konu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ne diyor bu Burçlar..?! | AngeLus | Astroloji/Fallar | 93 | 2 Gün Önce 10:38 |
| Kadın ve Erkek | NoRanynn | Kahve Molası | 158 | 2 Hafta Önce 02:48 |
| Türk Edebiyatı (Türk Yazını) | ThinkerBeLL | Türk Dili ve Edebiyatı | 3 | 27-05-2008 14:58 |
| Devlet Tiyatroları | NoRanynn | Tiyatro | 14 | 19-11-2006 22:43 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||