| | #161 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Kadın ve Erkek Bayanlar ustunluklerini yazmislar... Erkeklerde parantez icinde cevaplarini eklemisler... Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok... (Valla ben de biyiksizim. Cevremdeki erkeklerin cogu biyiksiz. Biyikli olanlarinda cogu sigara icmiyor...) Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur. (Arabalar hakkinda bilmediginiz yegane sey lastik degistirmek mi ???) Pantolon giymek bizim icin fizyolojik olarak en az etek kadar rahattir. (Bizim zorlandigimizi kim soyledi ki?..) Duygusal sacmaliklar adina kredi sahibiyiz...cicek ve cikolata istiyoruz.... (Istediginizin hepsi buysa sorun degil. Aliriz...Madlen mi olsun bitter mi?..) |
|
| | #162 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadın ve Erkek Adam: Daha önce tanışmamış mıydık? Kadın: Evet Hayvan Hastanesi'nin danışmasında çalışıyorum. Adam: Daha önce sizi bir yerlerde görmemiş miydim? Kadın: Evet. Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum. Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de. Sen kendi evine, ben benimkine. Adam: Haydi bırak numarayı. İkimiz de bu barda aynı nedenle bulunuyoruz. Kadın: Evet. Hadi bir kaç piliç tavlayalım. Adam: Bir kadını nasıl mutlu edece imi bilirim. Kadın: İyi. O zaman beni rahat bırak. Adam: Seni çıplak görürsem mutlu ölece im. Kadın: Ama ben seni çıplak görürsem gülmekten ölece im. Adam: Sana kendimi hediye etmek istiyorum. Kadın: Basit hediyelerden hoşlanmam. Adam: Senin için dünyanın sonuna giderim. Kadın: İyi. Benim için orada kalır mısın? | |
|
| | #163 (mesaj-linki) |
Kadınlar hakkında bilmediğiniz 10 şey ![]() 1-Şu anda size sadık olmamıza güvenip, gevşemeyin. Kari Kraus'un sözünü hatırlayın: "Bugün size sadık olan, yarın başkasına da sadık olabilir!" 2-Evlenme teklif etmekten korkmayın! Ama ilişkinin hemen başında yapın. Cesur olun. 3-Seviştiğiniz kadına "geldin mi?" diye sormayın Böyle bir şey olursa, mutlaka belli ederiz! Emin olun. 5-Çıplak bir adamın, ateşli olanını makbul sayanz. Yatakta "cool" takılmayın. Her şeyin bir yeri ve zamanı var... Unutmayın. 6-Saç, sakal, bıyık ve favorilerde aşırı süslemelere girmeyin. İdeal erkeğimizin babamız olduğunu hatırlayın! Boşuna yılbaşı ağacına benzeyip de, alay konusu olmayın. 7-Evinize ilk defa geldiğimizde, lise arkadaşıymışız gibi davranmayın. "Mutfaktan alsana... Bana da getirsene" türü teklifsizlik çağrışımlarını, özensizlik olarak algılıyoruz. 8-Eğer beş yıllık karınız değilsek, "sırtımı kaşı" demeyin. Bu bir "yakınlık" değil, "öküzlük" olarak aklımızda kalır. 9-çiçekleri çok severiz. "Ben ritüel adamı değilim" bahanesi hiç inandırıcı değil. Elinde çiçek olan bir adam, kendi sevgilimiz değilse bile, bize çok cazip görünüyor. 10-Romantik erkekleri hâlâ seviyoruz. İlk sevişmede, gözlerimize bakıp "seni seviyorum" deyin. Kaynak: ESQUIRE | |
|
| | #164 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadın ve Erkek Kadınlar koyu tenli erkekleri; erkeklerse beyaz tenli kadınları çekici buluyor. Peki ama neden? Toronto Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre kadınlar koyu tenli erkekleri tercih ederken, erkeklerse beyaz tenli kadınları çekici buluyor. Araştırmalar serisine bir yenisini daha ekleyen bu araştırmada açık renk tenin masumiyet, saflık, bekaret gibi kavramları çağrıştırdığı ve erkeklerin kadınlarda bu özellikleri aradığı sonucu çıkarken, buğday ya da esmer tenli erkekleri tercih eden kadınlarınsa tehlike, gizem, iktidar ve seksi ifade ettiği için tercihlerini koyu tenli erkeklerden yana yaptığı ortaya çıktı. Bilim adamları, hangi ırktan olursa olsun, erkeklerin "açık tenli" kadınları beğendiğini, kadınların ise "koyu tenli" erkekleri beğendiğinibelirttiler. Bilim adamlarına göre erkeklerin açık tene eğilimlerinin nedeni, açık tenin "masumiyet, saflık, bakirelik, hassaslık ve iyiliği" çağrıştırması. Ancak bilim adamları, Monica Belluci gibi esmer tenli kadınları tercih eden erkeklerin sayısının da hayli kabarık olduğunu belirterek bu erkeklerin bilinçaltlarında "tehlikeye eğilim" olduğuna dikkat çektiler. Nicole Kidman, Kylie Minogue gibi açık tenli kadınları saflığın simgesi olarak gören erkekler, masumiyeti beyaz tende arıyor. Collin Farrel, Johnny Depp gibi beyazperdenin yakışıklı aktörleri ise esmer tenleriyle tehlikeyi ve gizemi çağrıştırdığı için kadınların beğenilerine daha çok hitap ediyor. | |
|
| | #165 (mesaj-linki) |
Cvp: Kadın ve Erkek
bende esmer severim doğru galiba... | |
|
![]() |
Kadın ve Erkek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadın ve erkek beyni arasında fark var mıdır? | HerHangiBiri | Soru-Cevap | 0 | 1 Hafta Önce 13:46 |
| Aşkta Kıymet Bilmeyen Erkek midir, Kadın mıdır? | The Unique | Anketler | 26 | 2 Hafta Önce 00:15 |
| Erkek - Erkek Nedir - Erkek Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 3 | 23-05-2008 21:51 |
| Kadın - Kadın Nedir - Kadın Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 2 | 15-02-2008 04:01 |
| Holle Kadın (Holle Kadın Kimdir? - Holle Kadın Hakkında) | KisukE UraharA | Masal Kahramanları | 0 | 19-12-2007 12:51 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||