| | #1 (mesaj-linki) |
BizBize / Sanal Günlük Merhaba, Forum günlüğümüz devam ediyor yine.. Biz bize ve bizimle birlikte olmak isteyen herkese.. Neler yaptık..? Hayat nasıl gidiyor..? Nasılız..? Kısaca günlüğümüz işte.. Kaptanın seyir defteri gibi.. İyi paylaşımlar.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Çok sıkıcı oLmakla birlikte oLdukca yoğun bir gün geçirdim.. Ama yinede iyi hissediyorum. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Günaydın Günlük, Kronik 1 yorgunluk yaşıyorum.. Alışageldiğim düzenden çıktığımdan bu yana darmadağın 1 profil çizmemek adına verdiğim uğraş beni yıpratıyor.. Neyse yeni 1 gün, yeni 1 başlangıç demekmiş.. Hayırlısı.. Ya nasip diyerek başlar zanaatkar sanatına.. Rastgele der balıkçı.. Benimse düsturum; " Görelim bakalım Mevlam neyler..? Neylerse güzel eyler.." Burada olduğunu biliyorum, sonra 1 ara yine görüşürüz günlük.. Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 29-09-2005 @ 09:10. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Hastalık İle Güne Merhaba
Öksürük, Titreme, Burun Akıntısı.. Anlaşıldıki Hasta Olmuşum Sağlık Ocağını Ziyaret Etmem Gerekiyor..
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Teşekkür Ederim DiVa! Doktorsuz Günler Geçiriyorum Monotonluğun Bile Monotonluğunu Yaşıyorum Ne Olursa Olsun Çıkacam Dışarı Verecem Kendimi Börtüye Böceğe Rahatlıyacağım Biraz Hem Hastalık Nedirki... LoRd'a İşlermi Az Forum'a Takılalım Dolambaşlı Olarak Çıkacam Dışarı.. Kibrit Suyu Dökün Dibime. Haberler, Spor Galatasarayın Başarısızlığı, Fenerbahçe ve Beşiktaşın Başarıları, Pazar Günü Avrupa Birliği Sürecinde İplerin Gerilmesi Diğer Haberler İzle Öğren Dur Aslında Kötü'de Değil Hani Güncel Takılıyoruz.. Son Düzenleyen CrasHofCinneT; 3 Hafta Önce @ 10:31. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bizbize, bizbize sanal, bizbize sanal günlük, bızbıze, guenluek, gnlk, sanal gunluk, sanal günlük, sanal gnlk, thınkerbell günlük, |
BizBize / Sanal Günlük Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadın ve Erkek | NoRanynn | Kahve Molası | 162 | 4 Gün Önce 06:56 |
| Fıkralar/Komik Olaylar | Blue Blood | Yazın Hayatı | 1248 | 1 Hafta Önce 22:37 |
| Geyik | ThinkerBeLL | Kahve Molası | 199 | 11-08-2008 22:56 |
| Çift İşletim Sistemi | kompetankedi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 03-09-2007 00:56 |
| Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1996 | 03-12-2006 19:50 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||