Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 11

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 218.804 Cevap: 1.418
melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #101
melish - avatarı
Ziyaretçi
Herkes teLaş içinde we sabah erkenden kaLdıracakLar beni boLca misafir geLir ama bu saattede uyunmaski neyse zaten bayramda gideceğim tek yer mezarLık oLacak bana yeterde artar...özLemiştim zaten...
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen melish; 2 Kasım 2005 23:56
bilinmezden insan - avatarı
bilinmezden insan
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #102
bilinmezden insan - avatarı
Ziyaretçi
yağmur yağıyor hava buz gibi bir Ramazanı da geride bırakmanın verdiği hüzün ve bayramın getirdiği garip telaş var içimde bayram namazından sonra el öpme, ailecek yapılacak ilk kahvaltı sonrası içilen bir bardak çayın yanında yakılan bir sigara, hep tetikte birilerinin gelmesini beklemek bayramlaşmaya, saati ve zamanı belirsiz zillerin çalması ve iyi bayramlar temennileriyle gelen misafirler, hep bir ağızdan yapılan dualara amin demenin verdii huzur yaaa evet bugün ben mutluyum
Sponsorlu Bağlantılar
mC_JaCq - avatarı
mC_JaCq
Ziyaretçi
3 Kasım 2005       Mesaj #103
mC_JaCq - avatarı
Ziyaretçi
mutLuyum mutLuyum mutLuyum... bugün mübarek bir gün... bugün boL boL dua etcem... insaLLah duaLarim kabuL oLur... HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
mC_JaCq - avatarı
mC_JaCq
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #104
mC_JaCq - avatarı
Ziyaretçi
bugün hep ewdeydim hic cikmadim disari.

O harfinden sonra gelen harf Ö
K harfinden sonra gelen harf L
U harfinden sonra gelen harf Ü
L harfinden sonra gelen harf M
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2005       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük.. İyisin Dimi.. Seni Sevdiğimi SöYlemek İçin Uğradım Vefasızım HakLısın.. Kusuruma Bakma Emi,, Bundan Sonra Yanına Pek Uğrayamazsam Kusuruma Bakma,, Neden Yok GnLük,,, Sen Çok ÖenmLiydin Burda BiLiyorsun.. ÇikoLatan Aynı Yerde.. Görüşmek ÜZere...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2005       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Günlük,
Bayram bitti.. İyiydi.. Paso yattım, tv ve dvd seyrettim.. Kitap okudum.. Bol bol şeker ve çikolata yedim.. Arkadaşlarımla görüştüm..
Ama bitti işte..
Ve yarın iş günü..
Allahım ömrüm 1 tatil olsa n'olurdu sanki..?!
Neyse Günlük, görüşürüz..
Son düzenleyen Blue Blood; 6 Kasım 2005 22:09
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2005       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm gunluk..yine ben geldim..bugun sıkıcıydı yapıcak birsey olmayan bir insan icin ne iyi olabilirki..ama yine bitti hayatımdan birgun daha eksildi..saglık olsun ama iyiyim hic olmazsa etrafa gulebiliyorum buda guzel birseydir dimi? kendine cok iyi bak ve beni birileriyle aldatma ben yine gelicem...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2005       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ULa GünLük.. ÇikoLatanı Getirdim,, Aynı Yerde..!!!
djwerrt - avatarı
djwerrt
Ziyaretçi
13 Kasım 2005       Mesaj #109
djwerrt - avatarı
Ziyaretçi
günlük yaa canım benim uğrayamadım sana kaç gündür.. herşey karşık gidiodu..en büyük derdimden kurtuldum mutlıuyum inş böle olur hep... görşrzz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2005       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Özür DiLerim Msn Sad( Affet GünLük... Seni Seviyom BiLion.. Affettirecem Kendimi İnan Bana,, durumLar Biraz Karışık Ondan Uğrayamadım Yanına Özür.. ÇikoLatan aynı Yerde.. Görüşmek Üzere ŞimdiLik Msn Wink