Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-10-2005   #1 (mesaj-linki)

Dostluk Adına Hersey Bu Konu Altında Geçecek Arkadaşlar.. Ben Bi Şiir İle Başlıyorum..

Yürü Gönül Yürü Dostundan Kalma

Yürü gönül yürü dostundan kalma
Daim hatırını soruver gitsin
Eski düşman sakın dost olur sanma
Arkasından bıyık buruver gitsin

Eğer arif isen dünyadan el çek
Yalan meydan aldı tükendi gerçek
Baktın bir düşmanın seni serecek
Sakalına piyaz veriver gitsin

Ey Dertli bu alem dost düşman olur
Kişi sevdiğine son pişman olur
Öfke baldan tatlı çok ziyan olur
Hayr et yüzün hake sürüver gitsin
Aşık Dertli

Son Düzenleyen NoRanynn; 22-08-2006 @ 19:37.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-10-2005   #2 (mesaj-linki)
caglayannet
RÜZGAR VE GÜNEŞ

Güneş ve Rüzgar, hangisinin daha güçlü olduğu konusunda tartışırlar. Ve rüzgar.

- "Sana benim daha güçlü olduğumu kanıtlayacağım "der.

- "Şuradaki yaşlı adamı görüyor musun hani şu üstünde palto olan. Bahse girerim o paltoyu üstünden senden çok daha çabuk sokup alabilirim."

Bu denemeye razı olan güneş bir bulutun arkasına gizlenir ve rüzgar bir fırtına gücüyle esmeye başlar. Ancak rüzgar şiddetini ne kadar artırırsa yaşlı adam da paltosuna o kadar sarınır. Sonunda rüzgar pes edip durulur ve güneş bulutun arkasından çıkarak yaşlı adama sıcacık gülümser. Bunu gören yaşlı adamın yüzünde bir hoşnutluk ifadesi belirir. Ve paltosunu çıkarır.

İddiayı kazanan güneş rüzgara;

"Dostluk ve Naziklik her zaman haşinlik ve zorbalıktan daha güçlüdür..." der.
Eski 13-10-2005   #3 (mesaj-linki)

Dost var.. Dost var.. Ve dost var..
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg 3dost.jpg (37.8 KB, 459 gösterim)
Eski 13-10-2005   #4 (mesaj-linki)

Eski 14-10-2005   #5 (mesaj-linki)
candemirr

ben şunu anladım ki dostluğun vakti hiç bir zaman geçmiyor, lise dostlukları, üniversite dostlukları, (daha tatmadım ama) askerlik dostlukları hep paylaşılan zor durumlarla güçleniyor. güzel günlede kurulan dostluklar o güzel günlerin bitmesiyle bitebiliyor. gözlemlediğim kadarıyla dost diyebileceğim insanlar hata yapmaya başladıkları zamanki sohbetlerimizin bir yerinde, benden hep şunu istediler : Beni bi dövsene sen yaaa ) demek dost dosta dayak atınca darılmıyomuş şu an okulum bitti ve çalışıyorum. sağdan soldan dostlarım iş haberleri yolluyorlar, ben onlara yolluyorum. yanımda 3 dostum var şimdi üniversiteden. değişik şehirlere dağıldık, farklı coğrafyalardan geldik ama kurduğumuz bu dostluk ebedi. türkiye haritasını önüme aldığım zaman bir ağ kurabiliyorum bundan da büyük bir keyif alıyorum. bu aralar her şey o kadar güzel denk geliyor ki sizlede bunu paylaşmak istedim. insanları sevin dostunuz olsunlar. (eski kız arkadaşlarım olmasın )
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dost luk mesajları, dost luk msj, dost üzerine şiirler, dostluk uzerine siirler, dostluk üzerine, dostluk üzerine siirler, dostluk üzerine herşey, dostluk üzerine siirler, dostluk üzerine şiir, dostluk üzerine şiirler,
Dost'luk Üzerine Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şiddet ve Kadın Üzerine kompetankedi Kadınca 9 4 Gün Önce 03:38
Göç Üzerine Psikolojik Sorunlar Gabriella Psikoloji ve Psikiyatri 0 2 Hafta Önce 19:23
Spor Psikolojisi Üzerine Bia Psikoloji ve Psikiyatri 0 19-08-2008 23:06
Dil üzerine Tigin Edebiyat 6 26-04-2007 19:06
Sinan Sağıroğlu -Hipnoz Üzerine kompetankedi Komik Flash'lar/Video'lar 0 04-02-2007 05:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13494897 saniyede (68.80% PHP - 31.20% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz