| | #91 (mesaj-linki) | |
| ask ne ki aci verir para desen insani simartir | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| azı karar çoğu zarar demişler aşkta da parada da aynısı geçerli | |
|
| | #93 (mesaj-linki) |
| bu soru hep karşıma çıkıyo..cevabımsa hep aynı ![]() gerçekçi biri olarak para demem gerekiyor ama duygularmıda bağışlamış değilim.. sadece para ilede hayat yürümüyo ![]() aşk diyebilmem içinde dünyaya tozpembe bakıyo olmam gerekiyo ki bu kavram bana bi hayli uzak ![]() ikisi bi arada olsa hiçte fena olmazdı | |
|
| | #94 (mesaj-linki) |
|
birbirini tamamlayan seylerdir bunlar bence | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
| hic biri | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
|
ne aşk istedinmi oluyor ne hayrına para veren var hiç biri.
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
|
hiç birini istemiyorum ben böyle iyiyim olaçaksada ikisi olsun olmayaçaksada hiç olmasın | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
| bence para çünkü aşk diye bişi yok olsa bil kalıcı değil gelip geçici ask dedikleri sevgi denen bişi var onanda sahibim ztn | |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| para umrumda degil benim icin önemliolan sevgi para olmus sevgi saygi olmamis neye yarar iki dilim ekmek peynir zeytin bulunur ama ömür boyu sevgi bulunmaz | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
|
VALA TARTISMAYA GEREK YOK IKISIDE OLMASSA OLMAZLARDAN | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk, para | ask mi para mi, ask mi parami, askmi parami, askta paranin onemi, hayatimizda para onemli mi, para mi ask mi, parami ask mi, parami askmi, |
Aşk mı? Para mı? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burçlar ve Para | HerHangiBiri | Astroloji/Fallar | 0 | 11-11-2008 15:19 |
| Shakira - Para Obtener Un Sí | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 02-07-2008 10:01 |
| Sağlam Para - Sağlam Para Nedir - Sağlam Para Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 09-05-2008 10:01 |
| Kesme Şeker - Para, Pul, vs. | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:31 |
| Elektronik Para (E-Para) - E-Para Nedir - E-Para Hakkında | VerSchL@GeN | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 01:49 |