Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 356.968 Cevap: 1.763
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #61
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 15.03.2007 , PERŞEMBE

Sponsorlu Bağlantılar
Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız. Sevdiğiniz varsa yeni kararlar alabilir. Sevdiğiniz yoksa yaşamınıza iki veya üç kişi girecek. Seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Alkolden ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun. Mide problemleri yaşayabilirsiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #62
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Kova, duygularınızı o kadar iyi gizlersiniz ki, endişeli olduğunuzda bunu pek az kimse hissedebilir. Siz de herkes gibi stresli dönemler geçirirsiniz ama dışarıya yansıtmazsınız. Hayata yaklaşımınız oldukça objektif ve mantıklıdır. Olayları fazla duygusallaştırmadığınız için başarılı olursunuz. Yanlız bazen kendinizi kandırır ve olanların sizin için hiç önemi olmadığına kendinizi inandırabilirsiniz. İş işten geçmeden duygularınızın sesini dinlemeli ve önleminizi almalısınız.

Hava elementi olduğunuz için başınız dertte iken yapacağınız en iyi şey arkadaşlarınızla bir araya gelmek olacaktır. Kova burcu olarak son derece demokratsınızdır ve gösterişi sevmezsiniz. Arkadaşlarınızla salaş, samimi bir yerde buluşmak, bir şeyler içmek moralinizi düzeltecektir.

Sabit nitelik taşıdığınız için kendinizi işlerinize fazla kaptırabilirsiniz, arada bir eğlenceye zaman ayırmalısınız. Herkesi davet edebileceğiniz bir parti düzenleyebilirsiniz. Formaliteden nefret edersiniz ve anlık programlar sizin için daha uygundur. Hava burcu olarak diğer insanlarla sürekli ilişki içinde olmak ve onların farklı fikirlerini duymak istersiniz. Herkesin fikrini alır ama sonunda kendi bildiğinizden şaşmazsınız. Bazen sosyal olurken dağıtabilir ve yapmanız gerekenleri unutabilirsiniz. Sabit nitelik taşıdığınız için burcunuz geleceği temsil etse de değişikliklere zor adapte olursunuz.

Moralinizin bozuk olduğu zamanlarda eşiniz ya da sevgiliniz gibi çok yakınlarınızın ilgisinden sıkılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi hala çok sevdiğinize ama yanlız ya da arkadaşlarınızla birlikte olmak istediğinize inandırmalısınız. Kova burcu zaman zaman ilgisiz davranabilir ve neler olduğunu karşısındakine anlatmadan vaktinin çoğunu dışarıda arkadaşlarıyla geçirebilir. Bu da ilişkinizi karmaşık hale getirecektir. Sevgiliniz ya da eşiniz hiç alakası olmasa bile sorunun kendisi olduğunu zannedebilir. Kova burcu çok karizmatikdir ve bulunduğu ortamın lideridir. Çevresi ile bu kadar ilgili iken çoğu zaman en yakınlarını ihmal edebilir. Evinizle ve ailenizle biraz daha fazla ilgilenirseniz kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

Yöneticiniz
Uranüs değişikliğin ve yaratıcılığın gezegenidir. Başarıya ulaşmanız için uçuk ve yaratıcı fikirlerinizi bir düzene sokmanız gerekmektedir.

Elektronik ürünlere ve yeni teknolojiye meraklısınızdır. Elektronik eşyalar satan mağazalarda gezinebilirsiniz. Paranız olmasa bile bakmak ve hayal etmek size moral verecektir. Yeni çıkan müzik setlerini, video kameraları, digital televizyonları görmek iyi gelecektir. Kendinize bilgisayar programı ya da oyun alabilirsiniz. İnternette chat odalarını dolaşabilirsiniz. Bilgisayar fuarı varsa hiç kaçırmayın, kendinizi eskisinden daha iyi hissedebilirsiniz.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, parasal konularda fazla iyimser etkiler altında kalarak yanlış kararlar vermekten uzak durunuz. Nasılsa bir problem çıkmayacağını düşünerek para harcama konusunda sınır koymayı bilemez ve pişman olabilirsiniz. Sonunu göremediğiniz hiçbir konuda acil kararlar almadan, detayları gözden kaçırmadan fazla iyimser davranmadan, gerçekçi olarak düşününüz ve öylece adım atınız. Siz farkında bile olmadan bazı durumlar bir zaman sonra sizi tedirgin edebilir ve siz bugünkü etkiler altında aldığınız kararların yanlışlığını fark edebilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlerinizi koruma içgüdünüzün yükseleceği bugün, kendinizi dürüstçe analiz ederek, hatalı yönlerinizi bir kez daha düşününüz. Eğer size ait yanlışlar yada eksikler söz konusu ise yüzleşmekten kaçınmadan tedbirlerinizi almaya çalışınız.

Gün içinde, yatırımlar ya da maddi güvenliğinizi artırmanız yolunda size gelecek tekliflere hemen sıcak davranmadan incelemeyi kesinlikle ihmal etmeyiniz. Minicik detayların günü geldiğinde sizi rahatsız edebileceğini hesaba katınız. Ortak iş yapacağınız kişiler hakkında detaylı bilgi sahibi olunuz ve daha önce ne gibi işlerle uğraştıklarını muhakkak öğreniniz. Geçici ve sonunu göremediğiniz hiçbir şey için kendinizden çok fazla vermeden sınır koymayı biliniz. Başkalarına maddi olarak yardımda bulunmayı düşünüyorsanız öncelikle kendi durumunuzu göz önüne alınız ve sonra bu desteği veriniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #64
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 18.03.2007 , PAZAR

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #65
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Bugün, parasal konularda yeni adımlar atma enerjisine sahip olacaksınız. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu aldanma ve aldatılmalara karşı uyanık olmanızdır. Siz farkında bile olmadan fazla para harcayabilir ve daha sonra zor durumda kalabilirsiniz. Arzularınız o kadar yüksektir ki, sahip olma isteğiyle gücünüzü aşan yatırımlara girebilirsiniz. Öncelikle çok iyi planladığınız ve sonucundan çok emin olduğunuz konularda atılımda bulununuz. Size parasal konularda nasihat veren kişileri dikkatle dinleyiniz ve onların tecrübelerinden kendi payınıza düşeni almaya özen gösteriniz. İş yapacağınız insanları yada yatırımlarınızı yönlendireceğiniz konuları özenle inceleyiniz. Böylece bugün atacağınız yeni adım size çok faydalar sağlayacaktır.

Yüksek düzeydeki güven duygunuzu gerekli şekilde ve faydalı bir alanda değerlendirirseniz içinizdeki istek ve heves size iyimser duygular verecektir ve bu duygular inancınızı da yükselterek olumlu adımlar attıracaktır. Zeki, kararlı ve iradeli davranan siz, başka insanlara da güven duygusu yaşatacaksınız. Dünyaya geniş açıdan bakmasını bildiğiniz için gelişiminiz açısından her türlü bilgiyi toplayabilir ve daha sonra kendiniz adına uygulayabilirsiniz. Özgürlüğünüze düşkün olacağınız gün boyu, hayattan zevk alacak ve başarılı olmanın hazzını çıkaracaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu hayali ve uygulanması zor olan şeylerden uzak kalmak olmalıdır. Bunu yapmadığınız takdirde aldanabilirsiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #66
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Kova burcunun özellikleri:

Güneşin siz doğarken Kova burcunda olması, size idealist bir yapı kazandırırken, sevdiğiniz ve sevmediğiniz şeyleri de daha kesinlikle ayırmanıza yol açıyor.
Kimse size zorbalık taslayamaz, size istemediğiniz bir şeyi yaptıramaz. Özgürlüğünüzü hemen hemen Yay burcundakiler kadar çok seviyorsunuz.
Düşünceleriniz ilerici ve insancıl, ve epey orijinal.
Genellikle kararlı, sessiz, sabırlı, ilişki kurulması kolay birisiniz. Ama buna rağmen dikkatli ve tedbirlisiniz.
Büyük ihtimalle epey zeki, düşünceli, çalışkan ve felsefeden hoşlanan bir insansınız.
Dünyaya sanki uzaktan, alışılmadık bir bakışla bakıyorsunuz. Ama kendinizi ilerici hareketlerin bir parçası olarak görüyor, insanların kardeşliğine kesinlikle inanıyorsunuz.
Akıl yürütme yeteneğiniz çok iyi olmakla birlikte sezgileriniz de güçlü.
Başkaları sizi kibar, zarif ve cömert biri olarak, karşı cinsten pek çok arkadaşı olan biri olarak görüyor.
Çok ilerici, hatta bazen radikal yeni fikirleriniz var. Bu fikirleri açtığınız veya uyguladığınız zaman, bazen size bir "eksantrik" olarak bakıyorlar.
Bilime eğilimli, ne yapacağı kestirilmez, garip ve alışılmadık şeyleri seven birisiniz.
Dürüst, içten ve genellikle neşelisiniz. Böyle olunca yavaş kızıyor, kolay bağışlamıyorsunuz.
Aşkta hislerine kapılmayan bağımsız yaratılışınız, sevdiğiniz kişiden duygusal olarak uzaklaşmışsınız gibi bir izlenim yaratıyor.
Güneş Kova burcundayken doğanların verimli zihinsel nitelikleri olur. Bu nitelikler, kişisel ve özel faktörleri içeren çalışmalarda değil, grup halindeki çalışmalarda daha iyi sonuç veren türdendir.
İstediğiniz herşeyi zekânızla elde edersiniz. Herşeyden önce akla önem verirsiniz. Özgürlüğünüze bağlı olduğunuz kadar başka hiç bir şeye bağlanamazsınız.
Meslek, iş ve bu işde başarı sizin için çok önemlidir.
Sizin bir de her çevreye uyabilme gibi güzel ve sizi çevrenizde sevdiren, başarıya götüren bir huyunuz vardır.
Zamana ayak uydurabilirsiniz. Uyanık ve çevrenizde olup bitenden sürekli haberdar olan bir insansınız.
En dalgın anlarınızda dahi karşınızdaki kimsenin ne demek istediğini, hatta ruh halini anlayıverirsiniz.
İnsanları seversiniz. Hatta onların mutluluğu için çalışmak size zevk verir.
Çok iyi bir hatip olabilirsiniz. Çünkü güzel konuşma yeteneğiniz vardır. Güzel konuşma yeteniğiniz sebebiyle çok iyi bir psikolog ya da ruh doktoru olabilirsiniz.
Şayet doğduğunuz anda bir başka yıldız parlamışsa, dünyada ender rastlanacak kadar dürüst insanlardan birisiniz. Sizin olmayan birşeye yolda bulsanız elinizi uzatmazsınız.
Çevrenizde doğal ve yapmacıktan uzak insanlar olmasını istersiniz. Yuvanıza da çok bağlısınız.
Kova burcunun erkekleri çok çekici olurlar. Onlar kolay etkilenmiş gibi görünseler de iç dünyalarına çok az insanı kabul ederler.
Kova burcunun kadını ise çok gururludur. Gururu ile oynandığı zaman akla gelmedik şeyler yapabilir. O yumuşak merhametli kadın bir anda değişiverir. Bu kadının kıskanç olduğunu da unutmamak gerekir. Kova kadını çok sadıktır. Paraya önem verir.
Kova bir yere kanalize edilmiş enerjiyi, bunun toplanmasını ve yönlendirilmesini sembolize eder.
Kova
burcu
insanları için dostluk ve arkadaşlık önemlidir. Onlar kararlılıkları, dikkafalılıkları ve bilgiçlik taslamaları ile ünlüdürler.
Onlar için en uygun söz "Ben biliyorum"dur.
Kova insanları genelde huzursuz insanlardır.
İlişkilerinde düşüncelerinin anlayışla karşılanmayacağı fikrindedirler ve alınma huyları vardır. Bunların neticesi olarak ilişkilerini çabuk koparabilen veya anlamsız savunmalara, tartışmalara girebilen insanlardır.
Kendi entellektüel düzeylerine uymayan veya bu düzeyde olmayan insanların onlara göre olmadıklarını düşünürler.
Kova insanlarının bir olumsuz yönü de fikirlerinin önemsenmesinin ve pohpohlanmanın hoşlarına gitmesidir.
Taklitçilik yapan insanlardan hoşlanmazlar; fakat sıkıştıklarını hissettiklerinde kendileri de bu yola başvururlar.
Kova insanları mümkün olduğunca çevrelerindeki insanlara eşit davranmaya çalışır, ancak bu kendi entellektüel kapasitelerinin altında gördükleri insanlar için geçerli değildir.
Kova insanları yalnızlıktan hoşlanmazlar, değişik insanlarla tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak isterler. Bu özellikleri onları grup çalışmalarında verimli yapar.
Kova insanı, evlenip uzaklaşan arkadaşları ile dahi dostluğunu sürdürür. Onların hoşlandığı iletişim şekli daha çok zihinsel seviyede gerçekleşen bir iletişimdir.
Bu burcun insanı için mal edinmek bir araçtır, bundan dolayı fazla hırslı davranmazlar.
Kova insanının bir huyu da problemlerini abartma eğiliminde olmalarıdır; özellikle de Kova kadınları. Fakat Kova insanı karşılarındaki insana çekici geldiklerinden çoğu zaman bu huyları gözardı edilir.
Bu burçta olanların bir konu üzerinde yorulmadan çalışma ve araştırma yapabilme yetenekleri vardır. Bu yeteneklerini teknik bilgileriyle birleştirdiklerinde ilginç araştırmalar yapabilirler.
Karşılaştırma ve türetme onların çok kolay yapabildikleri birşeydir.Bu yetenekleri onlara bilim adamı sıfatı vermiştir. Bu konu veya olay üzerine saatlerce konuşabilirler. İyi bir konuşmacı olabilirler.
Kova burcu insanlarının hayal gücü kuvvetlidir ve sezgilerini de iyi kullanırlar.
Kova insanları incelendiğinde iki tip Kova insanı görülür: Birincisi üst seviyede gelişmiş bir Kova tipi, diğeri alt seviyede gelişmiş Kova tipidir.Bu iki tiplemenin davranışlarında fazlaca bir farklılık görünmeyebilir; fakat ilişkilerinde ve fikirlerinde
Her konuda az da olsa bilgi sahibi olan ve olayları, benzetme yeteneğini kullanarak senaryolaştıran tutucu Kovalar, ikinci tip Kova insanlarıdır. Onlar için bildiklerinden başka doğru yoktur ve düşüncelerinde dikkafalıdırlar. Açık gibi görünseler de aslın
Bu burcun başka bir adı vardır. "Dahiler Burcu" da denir Kova burcu insanı birçok bakımdan farklı sayılır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #67
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)
kova
Özel hayatınızda duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #68
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Bugün, gelir geçer duygulardan ziyade daha kalıcı olan şeylere ilgi göstereceksiniz. Çabucak tüketilen herşeyden uzak kalma isteğiniz yoğun olacaktır. Bilinçli kararlarınızı daha sabit bir noktada tutmak isteğiniz yoğun olacaktır. Mantığınızın sesini dinlemek size güven duygusu verebilir. Bu nedenle her olayı bugün ele alırken, duygulardan ziyade gerçeğin sesini duymayı tercih edeceksiniz. Daha önce çözümsüz kaldığınız konularda gayet başarılı adımlar atabileceksiniz. Kendinizi ruhen dingin ve son derece rahat hissedeceğiniz etkiler altında olacaksınız. Orjinalliğinizi insanlara göstermekten de ayrıca keyif alacaksınız.

Bugün, bilinçli kararlarınızı uygularken sahip olduğunuz her şeyi korumaktan yana olabilirsiniz. Duygusal konulardaki düşüncelerinizi mantığınızla birleştirerek neyin sizin için daha doğru olacağına karar verebilirsiniz. Artık bazı konularda kendi yanlışlarınızın da farkındasınız. Bundan sonrası için daha kalıcı bir ilişki kurmak isteyebilirsiniz. Arzularınıza yenilmeden, çabucak değişkenlikler göstermeden, düzenli ve kalıcı bir ilişkinin özlemindesiniz. Kendinize ait sırları da çok güvenseniz bile kimseye açmak istemeyeceksiniz. Bugün ketum olduğunuz bir gün. Her şeyin doğal olarak gelişmesinden yanasınız. Birilerinin yardımı ile olacak hiçbir şey istemeyeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER GENEL ETKİLERİ
Jüpiterin yay burcu süresince siz kovalara olan etkisi şu şekilde gerçekleşecektir. Siz bu süreç içinde kendinizi pek çok arkadaşa sahip olacaksınız. Bu arkadaşlarınız bilgili, idealist ve muhtemelen yabancı uyruklu kişiler olacaktır. Sosyal hayatınız canlanacak ve bunun sonucunda kendinize daha çok dikkat edeceksiniz. Bu kişiler genelde sizden yaşça büyük, olgun kişiler olacaktır. Dürüst ve etkili dostlar edinecek onların arasında popüler hale geleceksiniz. Büyük grupların aktivitelerini planlayabilecek ve organize edeceksiniz. insanların veya toplulukların destekleyicisi ve kurucusu olabilirsiniz.

Bu süreçte yine, soylu arkadaşlıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Dostlarınızı evinizde ağırlamaktan zevk alacaksınız. Gerçekten güvenebileceğiniz birçok dostunuz olacak fakat eski arkadaşlarınızla aralarındaki ayrımı gayet iyi bileceksiniz.Çevreniz dostlarla dolu olacak ve siz takdir toplayacaksınız. Saygın kişilerle arkadaşlık edecek ve onların bulunduğu bağlı bulunduğu alanları inceleme fırsatı bulacaksınız.

SATÜRN ETKİLERİ
2007 yılının Eylül ayına kadar sürecek Satürn Aslan burcu transiti siz kovalar için bu süreçte, başka insanlarla işbirliği yapmanızı ve onların duygularını anlamanızı sağlayacak. Bu insanların duygularını ve düşüncelerini merak edecek ve öğreneceksiniz. Evlilik hakkında ihtiyatlı ve tedbirli olacak fakat ilişkileri bitirmekte çok zorlanacaksınız. Evliliğinizde ise, sevgiden çok güvenlik ihtiyacı yoğun olacaktır. Tüm ortaklık biçimlerimine karşı kontrollü ve bazen de hesapçı bir zihniyetle yanaşabileceksiniz. Kendinizde olan sorumluluk duygunuzu tetikleyecek ve sizi başarıya ulaştıracak kişilerle iş ortaklığı yapabileceksiniz. Eğer bayan kova iseniz, genelde eş arayışınızda baba figürünüze benzer birini tercih edeceksiniz. ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda önemli yaş farklılıkları bulunabilecek. Ve yine eşinizin sizin tüm yaşamınızı organize etmesini bekleyeceksiniz.

Bu süreç ilişkinin evliliğe dönüşmesini engelleyebilir, her iki taraf olduğu gibi, taraflardan bir kişi de evliliğin sorumluluğunu almak istemeyebilir. İlişki devam edebilir fakat zamanla sevgiden çok alışkanlık şekline dönüşebilir. Eğer doğum haritanızda Satürn sert bir oluşuma sahipse ve ilişki haritanızda uyumsuzluk varsa, satürn bu süreçte ilişkinin bitmesine neden olabilir. Taraflarlar birbirinden acı bir şekilde kopabilirler. Evli olanlar ise bu süreçte, birbirlerinden uzaklaşmaya başlayarak evliliklerini kağıt üstünde sürdürmeye başlayabilirler (doğum haritanızdaki etkiler nisbetinde) ve mutsuz bir evliliği sürdürmek zorunda kalabilirler. Ayrıca bu süreçte eşlerden bir tanesi bir başka kişiyle evliliği de tercih edebilir. Bazı durumlarda eş çok sevilir fakat kötü bir hastalığa maruz kalabilir. Bu süreç bir dulla evliliği de gösterebilir. (yine iki kişinin eşleştirme haritasında uygun oluşumlar varsa).

Bu süreçte, ciddi ilişkiyi kurmayı reddetme veya hiç ilişki yaşamak istememe gibi etkiler de söz konusu olabilir, kimi kişilerde ise sorumluluk sahibi olgun bir kişiyle evlilikte göstergesi sayılabilir. Genelde kendinizden büyük bir kişiyi duygusal yada maddi bir güvence için isteyebilirsiniz. Fakat ne olursa olsun karşınızdaki kişiye güvenmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle de ilişkiye kendinizi tam olarak adayamaz durumda da davranabilirsiniz. Bazı durumlarda ise ümitsiz insanlara aşık olma gibi bir durum da gerçekleşebilir. Arzuladığınız kişiyi boş yere bekler veya işler yoluna girmeye başladığında ise korkup geri çekilebilirsiniz. Sadece kendiniz olduğunuz için sevildiğinize inanmamak ta bu sürecin etkilerindendir. Aşkta garanti arama veya kanıtlar isteme gibi etkiler de görülebilir. İlişkiniz duygusal açıdan bitmiş olsa da görünüşte devam ettirmek te, bazı ilişkilerde görülen bu dönemin enerjileridir. Özetlersek bu süreç zorludur fakat ne olursa olsun Satürn burdaki süreci sonunda bir yapının ortaya çıkışını engellerle, tersliklerle zorlayarak gerçeği eninde sonunda ortaya getirecektir. Ne olursa olsun ilişki yada evlilik oyun değildir sözü bu sürecin sonunda söylenebilir.

URANÜS ETKİLERİ
Yönetici gezegeniniz Uranüs bu dönemde, parayı orjinal ve yaratıcı yollardan kazanmanıza destek olacaktır. Para, mal ve maddi kazançlar beklenmedik yollardan aniden gelebilir yada aniden elinizden çıkabilir. Maddi durumunuzda anormal ve karmaşık durumlar görülebilir. İçsel kabiliyetlerinizi sürdürmek için özgürlüğe gerek duyar ve bunu da paranın sağlayacağını bu dönemde düşünebilirsiniz. Parasal sorunların zararından kurtulmak için kabiliyetleriniz vardır. Bu süreçte maddi bağımsızlık duygunuz güçlü hale gelir ve siz para kazanma, harcama konularında olağandışı yollar izleyebilirsiniz. Banka hesabınız önemli ölçüde dalgalanabilir. Yeni alanlar keşfetmek ve denemek cesaretini de yine bu süreçte deneyebilirsiniz. Kendinizi başka insanlardan farklı hissetme sonucu maddi sorunlara da neden olabilirsiniz. Özgürlük sevginizin yoğunluğu güvenilir olmaktan daha önemli gözükebilir. Bazı durumlarda söz verdiğiniz halde yerine getiremediğiniz olabilir.

NEPTÜN ETKİLERİ
Bu süreç içinde, sanata düşkün, sanatkar meyilli, idealist, hayalperest, ağır davranışlı ve çevrenize karşı yoğun duyarlı olabilirsiniz. Hayallerinizin gerçekleşmemesi sizi bezgin, huzursuz, dengesiz ve mantıksız hale getirebilir. Düşkün ve muhtaç insanlar ilginizi çekebilir ve onların hikayeleri özellikle dikkatli dinlersiniz. Kendinizi bazı zamanlarda bir kurtarıcı gibi düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki her olayın etkilerini içinize çeker ve müthiş üzelebilirsiniz. Duyarlılığınız da yine bu dönemde artabilir. Davranışlarınız başkaları tarafından hayalci, kendinden geçmiş, çok hassas olarak görülebilir. Sezgileriniz artar ve doğru olan yolu, doğru zamanda bulabilirsiniz.

Bu süreçte ilaç ve uyuşturucu bağımılığı bazı harita sahiplerinde görülebilir. Bu gibi maddelerden özellikle uzak durmanızı öneriyorum. Yada bunu kullanan kişilere sırf acıdığınız için ilgilenebilir onlarla dostluk kurabilir ve sizde bir zayıf anınızda kullanabilme riskinizi gözönüne alarak dikkatli davranınız. Dalgınlık ve unutkanlık görüleceğinden özellikle araba kullanırken yada önemli işlerde bu etkilerin de bilincinde olmanızı tavsiye ediyorum.

Bilimin, orjinalitenin, sıradışılığın ve hümanizmin takipçisi siz Sevgili Kovalar, 2007 yılında yılında sizlere Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #70
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
kova


22 Mart 2007 - Bugün

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar