Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.509 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova, değişim ve devrimlerin gezegeni Uranüs'ün etkisi altındadır. Bu durum Kovaların arkadaş canlısı,uyumlu,ama ne yapacağı belli olmayan insanlar olarak tanınmasına sebep olur. Değişik açılardan bakılırsa Kovanın zıtlıklarla dolu bir kişiliği vardır. Onu sıradan insanlar gibi tepki vermesini beklemeyin, ayrıca değişimi yenilik ve macerayı sever.

Sponsorlu Bağlantılar
Kovanın dengeli bir kişiliği olmasına rağmen burcunun değişik etkileriyle dengesi çabuk bozulur. Aşırılığa kaçan davranışlara eğilimlidir. Dünyanın mevcut durumu onun hoşuna gitmiyorsa, onu değiştirip kendi ideallerine uydurmak zorundadır.

Dünyada iz bırakmayı başarabilmiş dahi Kovalar vardır. Örnek olarak köleliği kaldıran Abraham Lincoln gösterilebilir. Kovanın ideali baskıya karşı savaşmaktır. İnsanlara daha hoş bir dünyanın kapılarını açan, yeni besteler yapmış olan Wolfgang Amadeus Mozart, bunlardan biridir.

Bazı Kovalar enerjilerini uzay yolculuğu veya zaman içinde yolculuğu olası kılmak için harcamışlardır. Örnek olarak, Jules Verne ya da H. G. Vells gibi ünlü bilim kurgu yazarlarını verebiliriz. Atlantik’i geçen ilk kişi Charles Lintbergh de Kova burcundandır.

Hava guruplarından olan bütün burçlar gibi Kovada abartılı duygulardan korkar. Aklın yardımıyla kontrol edilemeyen durumlardan mümkün olduğunca kaçar. Kendi zekası, Kova için tehlike anlarında hiç düşünmeden kullanılacak bir çıkış kapısıdır.

Temelde iyi, anlayışlı, yardımsever ve hoşgörülü olan Kova, taraf tutmaktan kaçınır. Bu yüzden sık sık gevşeklikle suçlanır. Kova bir şeyi görmek istemezse, görmez...

Kovanın insanlığın nasıl olması gerektiği konusunda muazzam fikirleri vardır. İdealleri gerçekten çok büyüktür. Ütopyalar ve serseri fikirlerle ilgilenmeye eğilimlidir. Bir firmanın mali işler sorumlusu veya bir işin finans görevlisi olmak isteyen Kovalardan sakının. Ya bir dahi ya da bir deliyle karşı karşıyasınız. Her koşulda dikkatli olmalı ve bir karar vermeden önce daha iyi bilgiler edinmelisiniz.

Kova için maddi değerlerin hiç bir anlamı yoktur. En büyük zayıflığı, savunduğu ideallerini kendisinde uygulayamamasıdır. İnsanları kurtarma isteğinde çok ciddidir, ama bu büyük işle ilgili günlük görevlerini bile unutur.

Bunun için Kova, sosyal duyarlılığına rağmen egoisttir. Ama bireysel değil kollektif değerler için savaşır. Bu noktada diğer insanlardan tamamen ayrılır.

Eğer ideallerini gerçekleştirmeyi başaramazsa içine kapanır. Duvarları egoizmden oluşan bir kale kurar. Kendini hoş olmayan sürprizlerden korumak için bu metodu kullanır. Birçok Kovanın kelime hazinesinde içtenlikle söylenen bir “sen” eksiktir.

Kova burcunda doğanlar, dostluğun egemen olduğu bir dünya özlemi içindedirler. Aşkın arkasında büyük tehlikeler olduğuna inanırlar: Kırık kalpler, öldürülmüş rakipler gibi. Böyle bir aşk, bir dramla biter ve bu Kovayı korkutur.

Aşksız bir dünyada daha az karmaşanın olacağını düşünen Kovaların sayısı az değildir. Bir çokları mantık ile duyguları arasında gidip gelirler.

Bir Kovanın, hayatında aşka çok yer ayırması nadir görülür. Aşk, bu burç için esas ideallerinden sonra gelir. Özgürlük kavgası, mesleki görevler; bunların hepsi onlar için aşktan önce gelir. Kova, Eros’a nadiren kurban olur. Kurban edildikten sonra tekrar ezilenlerin haklarının ve büyük ideallerinin hayalini kurabileceği kendi dünyasına çekilir.

Kova, günlük sorunları aşabilme ihtiyacı içindedir. Başka insanlarla ilişki kurarken kendini sevilmeye değer, hoşgörülü, biraz serseri gösterir. Eşinin özgürlüğüne saygı duyar. Kıskançlığını dizginleyebildiği sürece bu böyle sürer.

Dostları bu davranışını aldırmazlık olarak görürler, ama aslında öyle değildir. Kova, duygularını açığa vurması söz konusu olduğunda çok çekingendir. Ayrılık acısını gözyaşlarıyla belli etmesi ondan beklenemez.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #72
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Kova
kova

Sponsorlu Bağlantılar
24 Mart 2007 - Bugün

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #73
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
kovaKova, 21 Ocak - 18 Şubat
Para! Para! Para! Bu aralar kalbin sadece yeşiller için atıyor anlaşılan. Dert ettiğin şeye bak! Bugün olmasa yarın olur, yarın olmasa sonraki gün… Merak etme, bu maddi sıkıntılar çok yakında son bulacak. Satürn’ün bereketi seni de kucaklayacak. Yalnız biraz sabırlı olman ve tabii ki harcamalarına dikkat etmen gerekiyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #74
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 30.03.2007 , CUMA


Bugün, iç dünyanıza çekilerek gözlerden uzak kalma isteğiniz yoğun olacaktır. Ailenizle ilgili meselelerde yoğun bir hassasiyet gösterebilirsiniz. Bugün bilinçli isteklerinizle, bilinçaltınızdaki duygularınızda çelişkiler bulunabilir. Çevrenize gösterdiğiniz tutumunuz düne nazaran gergin etkiler altında olabilir. Bir yandan iletişim kurmaya gönüllü iyimser enerjiler sergiler, bir yandan insanlarla aranıza mesafeler koyabilirsiniz.

Bugün geçtiğimiz haftanın yorgunluğu nedeniyle stres altında olabilir, dinlenmek için kendinize ufak molalar verebilirsiniz. Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle içinizde biriken duygular da sizi yalnızlığa sevk edebilir. Hafta ortası enerjinizin daha olumlu olacağı zamana kadar sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #75
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Kova
kova

30 Mart 2007 - Bugün

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #76
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #77
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #78
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #79
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #80
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
17 Nisan 2007 - Bugün

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.

birine gonder

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar