Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.487 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 30.04.2007 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, alışkanlıklarınız başka insanları rahatsız edebilir. Dikkatsizlik yada kendi arzularınıza düşkünlük ve karamsarlık meyli özellikle daha fazla gözlemlenir. Bugün içinize kapalı olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları sinirlendirebilirsiniz. Keyfinize düşkünlük daha fazla görülebilir. Doyumsuzluğunuz nedeniyle etrafınızdaki kişilere karşı alınganlığınız yükselebilir. Duygusal güvence ihtiyacı ile arzularınızın çekiciliği arasında bocalayabilirsiniz. Sonuçta dengesiz bir ruh hali içinde kalabilirsiniz.

Bugün parayı ve maddi olanakları duygusal güvenliğiniz için isteyebilirsiniz veya mutluluğu maddi güç sahibi olmakla eşdeğer görebilirsiniz. Finansal durumu iyi olan burç mensupları doğal olarak bugün kendilerini güvende hissedecekler. Para kazanmak için yeteneklerinizi bugün seferber edebilirsiniz. Doğal olarak başarılı olduğunuz yeteneklerinizi paraya çevirme açısından girişimde bulanabilirsiniz. Ve ne kadar etkili olduğunuzu herkese göstermek istersiniz. Bu açıdan da bugün şansınız gayet olumlu olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 01.05.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, duygusal dünyanızda partnerinizle olan bütünleşme isteğiniz gün boyu onu düşünmenize neden olacaktır. Başkalarının parasıyla ilgili konularda bugün gündeminizi işgal edecek. Bu iki konuda derinlemesine düşünecek ve kendinizce analiz yapacaksınız. Öğleden sonra saatlerinde ise araştırmacı ve keşifci yanınız daha fazla ön plana geçecektir. Romantik ilişkiler ve yaratıcı uğraşlarınız bakımından duygusal tatminin ön planda olduğu bir gün sizi bekliyor. Çocuklarınız veya sevdiğiniz insanlarla biraraya gelerek onlarla yakından ilgilenebilir ve onlara karşı sahiplenici bir tutum gösterebilirsiniz.

Aşk hayatınız ve kendinizi ifade, yaratıcılık konuları bugün gündeminizde olabilir. Kıskançlık ve sahiplenme isteğiniz yüksek. Gün boyu birlikte olduğunuz kişiyi merak edebilir arayabilirsiniz. Bilinçaltınızda oluşan birtakım negatif düşünceler sizi rahatsız ediyor. Sanki yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Öğleden sonra bu duygularınızın yerini daha iyimser ve bir o kadar da maceracı fikirler alacaktır. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, günlük yaşantınızı ilgilendiren konularda daha tepkisel davranabilirsiniz. Sağlık konusu önemli hale gelebilir. Ve siz kişisel hijyeninize daha fazla önem vermeniz gerektiğini anlarsınız. Ruhsal gücünüzün yükseldiği bugün, bir takım tedavi şekillerine ilgi duyar, bir yakınınız yada kendinizle alakalı araştırmada bulunursunuz. Tepkisel davranır ve en ufak birşeye çabucak sinirlenebilirsiniz.

Zihinsel meydan okumaların görüleceği bugün, herhangi bir tartışmada sürekli olarak kendi fikirlerinizin kabulünü ısrarla istersiniz. Gereksiz yere boş konuşmalar yapabilir, kendiniz bile sıkılabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, özellikle çalışmak zorundaysanız yanınızdaki arkadaşlarınıza daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Samimiyetsiz davranışlarınızla onları üzebilirsiniz. Yanlış anlamalar, abartıya kaçan eleştiriler yada dedikodular nedeniyle tatsız bir iş günü geçirebilirsiniz. İstemediğiniz halde çevrenizle zıtlaşma görülebilir. Bugünkü etkilerin bilincinde olarak dikkatli olmanızı öneriyorum.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #84
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007 - Bugün
Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.
kovaol9

nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #85
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

KOVA -Boğa burcundaki Güneş ve Merkür düşüncelerinizi uygulamaya sokmanız ve daha fazla çaba göstermeniz gereken koşullara işaret ediyor. Bazı görüş ayrılıkları söz konusu olabilir. İş hayatında üstlerinizle ters düştüğünüz konular ortaya çıkabilir. Bununla birlikte daha fazla çaba göstermeniz ve havada kalan fikirlerinizi sağlamlaştırmanız gerekiyor. Ayrıca kişisel girişimleriniz için başkalarının maddi desteğine ihtiyacınız olabilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #86
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007Mayıs Ayı Burç Yorumu
Kova

Bu ay, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Rüyalarla yaşanmayacağının farkında olarak, bu dönemde duygularınızda fazla ileriye gitmemelisiniz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak.
Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız. Erken yaşta yapılacak evlilikler için de uygun bir dönem değil. Eğer, ısrarla evlilik yapmak istiyorsanız, boşanmayla sonuçlanacağı ihtimalini göz ardı etmeyin.
Bu ay iş yaşantınızdan çok aile içi ilşkiler önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat durumları ortaya çıkacak. Tabiki yaşam sadece aile hayatı olmayacak. Bu ay yaşamın tadını çıkarmak istiyorsanız, ay boyunca olumlu gezegenleriniz size eşlik edecektir. Temeli sağlam ve ciddi çalışmaları tercih ederken; evinizle ilgilenecek, bulunduğunuz yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Bu konuda aşırıya kaçabilir ve harcamaları gereksiz yere arttırabilirsiniz. Eğer bir aile şirketiniz varsa, başarılı çalışmalar içinde olacak ve yatırımlarınızı genişletmek isteyeceksiniz.
İstekleriniz konusunda sabırlı ve özverili davranacaksınız. Artık para biriktirmek isteyeceksiniz ve maddiyata gereken önemi vereceksiniz. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.
Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organları. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Yine bu ay açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Zevklere düşkünlük görülecek. Kıyafetlerinizle ilgili dolabınızı yenileyebilirsiniz. Bu ay sağlık gezgeninizin geri hareketinin olumsuzluklarından pozitif düşünce tekniği sayesinde kurtulabilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #87
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Kova (Mayıs 2007)

Sevgili Kova, hayat her zaman adil olmuyor. Çok yoğun olarak çalışıyor ama bir türlü karşılığını alamıyorsunuz. Satürn’ün 2003 yılında altıncı evinize girmesiyle iki misli çalışmaya zorlanmış olmalısınız. Aldığınız para bu çalışmaya paralel olsaydı belki bu kadar kötü olmayacaktı. Garip olan şu ki, ne kadar çalışırsanız çalışın ayın sonunu zor getiriyorsunuz. Bu durumdan artık tamamen bıktınız, sizi son derece haklı buluyor ve duygularınızı paylaşıyoruz.

Üstünüzde bulunan iş yükü, Satürn’ün Temmuz ortasında Yengeç burcunu terketmesiyle hafifleyecek. Bu size uzak bir tarih gibi gelse de aslında sadece çok az bir zaman var. Kasım ayında ise belki de hayatınızın en ciddi terfisini alabilirsiniz. Onun için şu anda yaptığınız işler yapabileceğinizin en iyisi olmalı çünkü o zaman gelince, şu anda yaptığınız çalışmalar da gözönünde tutulacak. Kasım, Aralık ve 2006 yılının neredeyse tamamı kariyeriniz açısından başarılarla dolu olabilir ama o noktaya kadar çok çalışmalısınız.

Bu ay Mars, iki yıldır uğramadığı ikinci para evinize geçecek ve masraflarınızı ağırlaştıracak. Bunu size bildirdiğimiz için üzgünüz, sevgili Kova. Bu durum sizin daha fazla gelir bulmanız için motive edecek, yaratıcı ve kararlı olmanıza yol açacak. Tüm imparatorluklar başarmak zorunda olan, yoksa aç kalmaktan başka seçeneği olmayan kişiler tarafından kurulmuştur!

Belki bu ayda olabilecek masraflar için bir plan yaptınız. Hayatınızın önemli bir geçiş döneminde bulunuyor olabilirsiniz. Geçiş dönemlerini gerçekleştirebilmek için genelde belirli miktarda para gerekebilir.

Bu masraflı döneme, 2003 Mart’ından beri ikinci kazanç evinizde bulunan beklenmedik gelişmeler gezegeni Uranüs de katkılarda bulunuyor. Uranüs yaklaşık 2010 yılına kadar burada kalacak. Bu gezegenin gelirleriniz ve varlıklarınızla ilgili alanda kamp kurmasından beri birçok iniş çıkış yaşamış olabilirsiniz. Uranüs’ün etkisiyle para konusunda bazen çok iyi, bazen de çok kötü günler bekleyebilirsiniz. Bu değişiklikler bazen aynı gün içinde bile olabilir. Böyle istikrarsız bir dönemde para idaresi konusunda olabildiğiniz kadar tutumlu olmalısınız.

Bu ay Mars da, Uranüs’e katılarak para kazanma konusunda daha yaratıcı ve deneysel olmanızı sağlayacak. Hatta bundan başka seçeneğiniz olmayabilir. Bir söyleyişe göre buluşlar ihtiyaçlardan çıkar. Mars cebinizde bir delik açacak ve Uranüs’ün varlığı nedeniyle bu gelişme hiç de beklemediğiniz bir anda olacak.

Mars ve Uranüs’ün yanyana gelerek enerjilerini birleştirdiği 14-15 Mayıs hafta sonunda özellikle para konusunda çok dikkatli olmalısınız. Hiç beklenmedik bir masraf sizi sarsabilir.

Yine de Uranüs’ün de burada bulunmasıyla ne olacağını kestirmek biraz zor. Bir bakarsınız masraf yerine elinize beklenmedik bir para geçmiş ya da para konusunda iyi bir haber almışsınız! Böyle bir haber 13 Mayıs Cuma günü gelebilir. Bu etki ikinci kazanç evinizde olduğu için gelebilecek para sadece sizin kazancınızla ilgili olacaktır, bu para hediye veya ödül olamaz.

Bir dostunuz olarak sizi iyi haberlere değil ama kötü haberlere hazırlamamız gerekiyor, eğer doğru çıkarsa. 14-15 Mayıs’ta olabilecek maddi engel veya değişime hazır olun. Size ait olan şeylere de sahip çıkın. Bu günlerde pahalı bir şey bile kaybedebilirsiniz (cep telefonu? PDA? Gözlükleriniz?). Ve giden şeyi yerine koymak için yeni bir masraf yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer bu ay evinizle veya ailenizle ilgili çok güçlü bir vurgu olmasaydı belki de bu konunun üzerinde fazla durmayacaktık. Evinizde her ne oluyorsa; taşınma, yenileme, ev arkadaşı değişimi veya onarım gibi, hepsi de para gerektirecektir. Masrafınızın artış nedeni belki de evinizde olan değişiklikler ya da anne ya da babanıza bakmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Size verebileceğimiz tek öğüt olabildiğince tutumlu ve yalın olmanız, zira zamanla bu durum düzelecek. Gelir bulmanız için evren tarafından elastik ve yaratıcı olmanız öğretiliyor. Bu konuda o kadar tecrübelendiniz ki, belki de o yaratıcılığa çoktan kavuştunuz!

18 Mayıs’ta aklınıza bir fikir gelebilir ve bu fikriniz nedeniyle iyi bir para kazanabilirsiniz. Bu gün düşünce gezegeni Merkür ile uçuk fikirler gezegeni Uranüs birlikte çalışıyor olacak. Buluşlarınız ne kadar uçuk-kaçık olursa olsun, bir tanesi mükemmel olacak. Dünyaya özgün fikirlerinizi gösterin, sevgili Kova! Uranüs’ün gelir evinizde olmasıyla bir anda bir deste parayı cebinizde bulabilirsiniz!

24 Mayıs’ta ise sanatsal veya yaratıcı bir girişim sayesinde ek kazanç sağlayabilirsiniz. Bu destek Venüs’ün, ikinci kazanç evinizin yöneticisi Neptün’e gönderdiği ışın sayesinde gelecektir. Bu gün ortaya yaratıcı bir kavram çıkartabilirsiniz.

Bu ay 8 Mayıs’ta oluşacak yeniay size, 2007 yılının geri kalan kısmında neler olabileceğinin ipuçlarını verecek. Bu tarihten sonra büyük bir ilerleme sağlamaya başlayacaksınız.

Bu yeniay güçlü bir fırsat kapısı aralayacak. Yeniay, horoskobun her evinde yılda bir kez oluşur ve bu enerjiden yararlanmak çok önemlidir. Yeniayın etkisi oluştuktan sonra tam iki hafta sürer ancak ilk hafta daha güçlüdür.

Burcunuzda ilginç bir gelişme oluyor, sevgili Kova. Mars, 28 Temmuz’dan itibaren yuva ve aile evinize geçecek ve 16 Şubat 2006’ya kadar burada kalacak. Bu Mars’ın tek bir evde kalması için oldukça uzun bir süre. Bu dönemde eviniz ve yuvanızla ilgili meselelere çok yoğunlaşabilirsiniz. Mars, en son Boğa burcunda 1973’de bu kadar uzun kalmıştı! Bu ay sağlam planlar yapıp yılın ikinci yarısında uygulamaya koyacağınızı düşünüyoruz. Eğer üzerinde yoğunlaştığınız konu eviniz olmazsa o zaman anne veya babanız olabilir.

8 Mayıs’ta oluşacak yeniaya geri dönerek bazı etkilerine bakalım. Yeniayın etkilerini incelemek planlarınızın nasıl gideceği hakkında net bir fikir verir.

Bu yeniay işlerinizi yoluna koymak için iyi bir fırsat tanıyor. 8 Mayıs’ı takip eden günlerde bir emlakçıyla anlaşarak yeni evlere bakın, onarım için ustalarla anlaşın ya da evinizi ipotek ederek kredi almak için bankanızla görüşün. Yeni bir arazi alabilir veya satabilirsiniz ya da en azından evinizdeki mobilyaların yerlerini değiştirebilirsiniz!

Aynı zamanda Satürn de Güneş ile uyum içinde olacağından alacağınız her karar kalıcı ve güvenli olacaktır. Tapu ve kontratları yöneten Merkür de, Pluto’ya muhteşem bir açı yapacak. İyi bir işaret daha. Eğer taşınıyorsanız sahip olduğunuzdan daha iyi ve daha mutlu bir yaşam tarzına sahip olacaksınız.

Güneş ile Ay’ın, Neptüne zor açı yaptığını belirtmek zorundayız. Eğer yeni bir yere geçecekseniz suyla ilgili sorular sorun. Su basma veya sel olasılığını, suyun kalitesini, akan suyun basıncını ya da civarda su sorunu olup olmadığını araştırın. Bu konular için bir uzmana danışmanın bir zararı yok.

Son olarak, daha önce de belirttiğimiz gibi Mars’ın ve Uranüs’ün aynı takım yıldızında bulunmasından dolayı çok para harcayabilirsiniz, belki de umduğunuzdan daha fazla. Yeni bir ev almanın görünmeyen masrafları olabilir onun için bir kenarda yedek para tutmaya çalışın.

Bütün bu uğraşılardan sonra artık aşka vakit kalmamıştır diye düşünüyorsunuz. Ama bu doğru değil! Aslında yıldız haritanız aşk enerjisiyle dolup taşıyor!

Aşk açısından Venüs’ün size uygun İkizler’de bulunması kalbinizi çarptıracak muhteşem bir etkidir. Venüs, 10 Mayıs’ta İkizler burcuna geçecek (aynı zamanda beşinci aşk eviniz) ve 3 Haziran’a kadar burada kalarak gönül meseleleri için muhteşem bir süre sağlayacak. Venüs size aşırı endişeli olmamanızı öğretecek ve bazı şeyleri oluruna bırakmanızı isteyecek.

23 Mayıs’ta Yay burcunda oluşacak dolunay ve dört gün yakınları sizin için sevinebileceğiniz bir dönem olacak. Bu zamanda bir parti verebilirsiniz. Bu dolunay on birinci eğlence ve arkadaş evinizde oluşacağı için sizin ve arkadaşlarınızın moralleri yüksek olacak. Dolunay ve Güneş, Jüpiter’e güzel bir açı yapıyor olacaklar. Nefis bir dolunay!

Eğer 23 Ocak doğumluysanız bu sosyal dolunaydan en fazla siz yararlanacaksınız.

19 Mayıs Perşembe günü, Jüpiter ile ayın Terazi burcunda turluyor olması parti vermek açısında ideal görünüyor. Eğlenmek ve romantik olmak için muhteşem bir akşam.

Bu dolunayda böyle bir parti düzenlemenin tek bir sakıncası yine (tahmin etmişsinizdir) düşündüğünüzden daha fazla para harcamak zorunda kalabilmeniz. Size parti için verilen tüm teklifleri yazılı olarak alın ve bütçenizi sürekli gözaltında tutun.

Buluşmak için en iyi akşamlar: 17 Mayıs Salı, 20 Mayıs Cuma, 23 Mayıs Pazartesi, 24 Mayıs Salı, 28 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazartesi.

Bu ay seyahat etme olasılığı da var. Uzak bir yere gitmek için en uygun tarih, İkizler burcunda bulunan Venüs’ün, Kova burcunda bulunan Neptün’e muhteşem bir açı yaptığı 17 Mayıs günü olarak görünüyor. Bu bir salı günü olduğu için belki diğer günleri de içine alarak bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğer böyle bir seyahate çıkarsanız, bu seyahat sizin için çılgınca romantik geçecek!

Eğer sadece hafta sonu seyahate çıkma imkanınız varsa o zaman 21 Mayıs Cumartesi ile 23 Mayıs Pazartesini içine alın. Eğer biriyle beraber değilseniz bu seyahat sırasında yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Bir sonraki hafta sonu da seyahat etmek için çok uygun. 30 Mayıs Pazartesi günü Güneş, mutlu Jüpiter’e güzel bir açı yapıyor olacak. Bu nefis günde ne kadar uzağa giderseniz o kadar iyi.

30 Mayıs’ta Güneş, beşinci aşk evinizi aydınlatıyor olacak ve aynı zamanda dokuzuncu seyahat evinizde bulunan Jüpiter’e sinyaller gönderecek. Jüpiter sayesinde çok uygun fiyatlı bir seyahat yakalayabilir ve bu seyahat ödediğiniz miktarın tam tersine çok lüks içinde geçebilir. Unutmayın ki, Jüpiter hem lüksü hem de şansı bir arada getirir!

Özet:

Bu ay masraflarınız beklemediğiniz kadar ağır olacak. Yeni gelir kaynakları bulmak için her zamankinden daha hırslı ve kararlı olacaksınız. Seçeneklerinize bakın ve sabırlı olmaya çalışın. Size uygun konumu bulduğunuz anda harekete geçin. İş görüşmelerinizde ciddi ve güvenilir durun. Satürn’ün varlığı nedeniyle birçok detayla uğraşmaya hazır olun. Bu arada kendi işinizi kurma imkanlarını da düşünebilirsiniz. Yapacağınız her şeyin pürüzsüz ve profesyonel olmasına özen gösterin. Kasım ayına kadar belki de hayatınızın en iyi işine atılacaksınız onun için bu çalışmalarınızla gurur duymalısınız.

Ayın büyük bir kısmında birçok konu dikkatinizi dağıtarak aşka yoğunlaşmanızı engelleyecek. Bu konuların en başında evinize veya ailenize göstermeniz gereken ilgi olacak. Eğer taşınmayı düşünüyorsanız, bu ay kendinize muhteşem bir yer bulabilirsiniz.

Neyse ki, 23 Mayıs dolunayı sırasında dikkatiniz aşka ve büyük bir sosyal toplantıya çevrilecek. Bu davet muhteşem ve kaçırılmaması gereken bir davet olacak! Bütün yıl yoğun çalışmanızdan sonra böyle bir eğlence size iki kat mutluluk verecektir. Şanslı Jüpiter’in Güneş’e güzel bir açı yapmasıyla gözler sizin üzerinizde olacak. Dış görünümünüze özel bir özen gösterin. Başak burcunda bulunan Venüs çekiciliğinizi arttıracak.

Ayın ikinci yarısı SİZE ait, sevgili Kova. 4 Haziran’da oluşacak yeniaya kadar sosyal hayatınız genişleyecek ve parlayacak.

28-30 Mayıs hafta sonu Güneş ile Jüpiter birbirleriyle daha da yakınlaşarak sizi adeta bulutların üstünde uçurup endişelerinizin arkanızda kalmasını sağlayacaklar. Ödül bileti almak için millerinize bakın ve lüks otel veya tatil köyleri için uygun fiyatlı paketler aramaya başlayın. Bu konuda şanslı olacağınız kesin, sevgili Kova! Bu hafta sonu kapalı mekanlarda geçirilmeyecek kadar özel!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 07.06.2007 , Perşembe


Bugün, parasal konularda daha bir iyimser düşünmekten yana olabilirsiniz. Gün içindeki gelişmeler bu fikrinizi doğrulayıcı tarzda geliştiği için size kolay gelecektir. Duygusal konularda ise, herşeyi tam olarak çözemiyorsam, o zaman düşünüp kendimi perişan etmemin anlamı yok diyebilirsiniz. Tabii bu ruh haliniz size bulunduğunuz durumu toz pembe gösterebilir ve günlük olarak sizi keyifli tutabilir. Fakat nereye kadar derseniz, birkaç günden fazla sürmeyecek diyebilirim. Bunun nedeni hem bağımsızlığınıza verdiğiniz önem, hem de üstünüzde kontrolü olan yaşamın yükleridir. Bu düşünce şeklini özellikle karşı cinsle olan ilişkilerde daha fazla gösterebilirsiniz. Ya rahat davranır ya da didikleyip durabilirsiniz.

Bugünkü ruh haliniz ise rahat olmaktan yanadır. Böylece hem kendinizi hafiflemiş hissedecek hem de problem yaratan konulardan uzak kalacaksınız. Birisinin sizi sahiplenmesi veya kanatları altına alması gibi bir düşünce ise sadece hayal olarak düşünülebilir. Böyle bir durumda buna izin vermeyeceğinizi siz de iyi biliyorsunuz. O nedenle günü akışına bırakmak, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacaktır.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #89
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Oldukça yoğun, tempolu bir gün sizi bekliyor. Haftabaşı oldukça dinç olmanıza ve rahat geçmesine rağmen, bugünden itibaren sizi bekleyen sıkışıklığa hazır olmalısınız.
Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız. Yoksa hayal kırıklığına uğrar ve çok üzülebilirsiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, partnerinizle aranızda güç savaşları söz konusu olabilir. Onun bakış açısı kendini ifade etmek ve liderliğini kabul ettirmek, sizin bakış açınız ise, onunla çatışmak yerine kendinizi iş konularına vererek hırsınızı buradan çıkarmaktır. Fakat bu durum mesleki konularda sorunlara neden olabilir. Gücünüzü işinizle alakalı mevzulara odaklarken, kuruntulu ve kuşkulu davranışlar içinde olmayınız, eylemlerinizde emin olunuz fakat kendinizi dengeli ve ölçülü bir şekilde ifade ediniz. Sırf ne kadar kuvvetlisiniz diye göstereyim derken, ilişkilerinizde uyumsuzluk yaratmanız aleyhinize olabilir. Ya hep ya hiç tavrı içinde hareket etmeye yatkın olacağınız bugün, bu enerjiyi olumlu anlamda kullanabilirseniz, olayların her iki boyutunu da görmeniz, incelemeniz mümkün olabilir bu sizi iki tercih içeren konularda güçlü kılacaktır, fakat üçüncü bir seçenek lehinize bile olsa gözardı edebilirsiniz. O nedenle daha geniş düşünmeyi, sabit fikirli olmamayı ve dikkatli karar vermeyi bilmelisiniz.

Gün içindeki diğer bir enerji ise, kendi kimliğinizle, bilinçaltınızdaki içgüdüsel tepkileriniz arasındaki dengeyi muhakkak kurmanız gerektiğini gösteriyor. Çünkü bu durum, hem iş hem de ilişkiniz açısından gereğinden fazla tepkili davranmanıza neden olacaktır. Bunu nasıl başarabilirsiniz? Öncelikle karşınızda kim olursa olsun dinlemeye anlamaya çalışmalısınız. Bu aslında son derece zeki bir taktiktir. Onlar konuşacak siz dinleyeceksiniz ve onların bakış açılarını ve stratejilerini öğrenmeye çalışacaksınız. Kendi duygularınızı biraz geri planda tuttuğunuzda onlar sizin hakkınızda bilgi sahibi olamayacaklardır. Böyle düşünürseniz çok daha fazla yol katedebilirsiniz. Sessiz kalmak bazen çok işinize yarayabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar