| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini ÇözmeDüzenleme: Bu konunun ilk iletisinde anlatılan komut satırından şifre çözme yöntemini "/Partial" anahtarıyla kullanmanızı öneririm. Böylece dosyadan mümkün olan herşeyi şifresinin çözülmesini sağlayabilme şansınız olabilir. Son Düzenleyen ahmetgns; 05-07-2008 @ 15:40. Sebep: Partial anahtarıyla ilgili bilgi eklendi. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme
partialı denedim ama pek başrılı olamadım. bu konuda bana daha detaylı bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmlar
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
Kod: "C:Program Files\Messenger Plus! Live\Log Viewer.exe" /Decrypt="C:\Documents and Settings\zossia\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim\eposta@adresi.com.ple" /Partial ![]() Komutu bir konuşma penceresinde /run komutunu kullanarak da girebilirsiniz. Messenger Plus! Live komutları hakkında daha fazla bilgi için burayı inceleyebilirsiniz. | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Arkadaşlar benim sorunum şöyle ki normal günlüğü görüntüle diyorum ve şifresini giriyorum. Şifreyi normal çözüyor ama günlüğü açmıyor. Herşey açılıyor ama yazılar yok konuşmalarım olmasına rağmen. Anlamadım gitti. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini ÇözmeYapabileceğiniz şey, okumak istediğiniz günlük dosyasının şifresini çözdükten sonra kendi klasöründe oluşturulan tmp####### adlı dosyayı açarak okumak. Günlük Görüntüleyici'deki sorun nedeniyle, hiçbir dosya, şifreli ya da şifresiz, orada görüntülenemeyecektir. Dosyaların şifreli olmasının özel bir nedeni yoksa, bu konunun ilk gönderisindeki yöntemle bütün dosyaların şifrelerini çözüp, okumak için Günlük Görüntüleyici dışındaki programları kullanmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, bunu yaparsanız, Messenger içinden günlüğü açmaya çalıştığınızda da Günlük Görüntüleyici'nin kullanılmaması için Messenger Plus! için Ek Seçenekler, Kayıt Defteri Ayarları konusunda anlatılan şekilde "ChatLogOpenWithViewer" ayarını değiştirebilirsiniz. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Teşekkürler cevap için. Sen diyince aklıma geldi Explorer'ı kaldırıp eski sürümünü kurmuştum. Belki o yüzden olabilir. Kolay gelsin. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
Şifre kırmayı anladımda benim şifre kırmam değil şifreyi bulmam lazım acaba böyle birşey mümkünmü ?
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var,günlüklerin şifresini biliyorum,düzgünce açabiliyorum ama onları eskisi gibi şifresiz hale getirmek istiyorum.Çünkü şifreyi çözmesi vs.. biraz vakit alıyo üstelik uğraşmakta istemiyorum her seferinde şifre yazmakla...Şifreli olan sohbet günlüklerini şifresiz hale getirebilme imkanım varmı acaba?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözme, günlüklerini, messenger, sohbet, Şifreleme, Şifrelerini |
| messenger plus sifremi unuttum, msn plus gunluk sifre kirma, msn plus sifre kirma, |
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 08-03-2009 03:58 |
| Blowfish Advanced CS 2.57 (Dosya şifreleme) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-12-2007 12:20 |
| RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması [Resimli] | ozti | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 25-08-2006 22:41 |
| Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-01-2006 02:55 |