Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-07-2008   #11 (mesaj-linki)

Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme

Alıntı:
zossia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim sorunum ple uzantılı olan günlük dosyasının şifresini giriyorum fakat açamıyorum sürekli (dosyanızın şifresini çözmeye çalışırken bir hata oluştu lütfen yeniden başlatın veya başka bir bilgisayarda deneyin ) hatasını veriyor aslında diğer dosyalara bunu yapmıyor sadece ebatı büyük olan iki dosya için yapıyor ne denediysem açamadım.
Ben msg live 8,5 ve plus 4,6 kullanıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Görünüşe bakılırsa dosyalarınız bozulmuş. Başka bir bilgisayarda da aynı hatayı veriyorsa korkarım yapabileceğiniz bir şey yok, üzgünüm.

Düzenleme: Bu konunun ilk iletisinde anlatılan komut satırından şifre çözme yöntemini "/Partial" anahtarıyla kullanmanızı öneririm. Böylece dosyadan mümkün olan herşeyi şifresinin çözülmesini sağlayabilme şansınız olabilir.

Son Düzenleyen ahmetgns; 05-07-2008 @ 15:40. Sebep: Partial anahtarıyla ilgili bilgi eklendi.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-07-2008   #12 (mesaj-linki)

partialı denedim ama pek başrılı olamadım. bu konuda bana daha detaylı bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmlar
Eski 07-07-2008   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
zossia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
partialı denedim ama pek başrılı olamadım. bu konuda bana daha detaylı bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmlar
Komutu düzgün bir şekilde yazdığınız halde bir sonuç elde edemediyseniz ben de bu konuda pek yardımcı olamam. Ancak komutu yanlış yazma ihtimaline karşı komutun nasıl yazılmasını gerektiğini yazayım:

Kod:
"C:Program Files\Messenger Plus! Live\Log Viewer.exe" /Decrypt="C:\Documents and Settings\zossia\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim\eposta@adresi.com.ple" /Partial
Yukarıdaki konumları örnek olması açısından yazdım. Sizin bilgisayarınızda Log Viewer.exe'nin olduğu konum, sohbet günlüğünüzün bulunduğu konum farklı olabilir. Ona göre onları kendiniz düzeltin. Bu komutu girdiğinizde sizden dosyanın parolasını isteyen bir pencere açılmalı, açılmazsa kodda ya da kodun başvurduğu konumlarda bir sorun var demektir. Parolayı girdikten sonra şifresi çözülmüş dosya için asıl şifreli dosyanın olduğu konuma bakmalısınız. Orada da hiçbir şey yoksa korkarım işlem başarısız olmuş demektir

Komutu bir konuşma penceresinde /run komutunu kullanarak da girebilirsiniz. Messenger Plus! Live komutları hakkında daha fazla bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.
Eski 16-07-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
ozamanolur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bunlar maalesef çözüm olmuyor arkadaşlar.. İğnenin deliğinde ipi atıpta sokabildiğimiz bir devirde şu dandirik ple uzantısının ne bileyim bi dönüştürücüsü, şifresiz açılması için bir yolu hâlâ bulunamadı.. Günlerdir araştırıyorum, bakmadığım yer kullanmadığım program kalmadı. Amacıma ulaşamadım, lâkin bir şekilde bir yerlerde çözümü olduğundan eminim..
katılıyorum benim için de çok önemli bunu açmam lazım, iş yerinde bi hırsızlık olayı oldu bunu kanıtlamam lazım ama emin olmam lazım tam isimden o yüzden önce kendim uğraşıyorum, lütfen kesin bi çözüm bulan varsa yardım etsin
Eski 20-09-2008   #15 (mesaj-linki)

Arkadaşlar benim sorunum şöyle ki normal günlüğü görüntüle diyorum ve şifresini giriyorum. Şifreyi normal çözüyor ama günlüğü açmıyor. Herşey açılıyor ama yazılar yok konuşmalarım olmasına rağmen. Anlamadım gitti.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
belgelerim sohbet günlüklerim, konuşma günlükleri, messenger sohbet günlüğü, msn günlükleri, msn konuşma günlükleri, ple decrypt, plus sohbet günlükleri, sohbet günlüklerim programı, sohbet günlüklerim yükle, sohbet günlüğü yükle,
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 0 16-01-2008 10:53
Blowfish Advanced CS 2.57 (Dosya şifreleme) Aynacan Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 23-12-2007 12:20
RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması.. [ResimLi] ozti PC/Internet Teknik Destek 1 06-02-2007 19:22
Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları Tigin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 23-01-2006 02:55
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11140394 saniyede (60.52% PHP - 39.48% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz