| | #11 (mesaj-linki) | |
| | Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Alıntı:
Düzenleme: Bu konunun ilk iletisinde anlatılan komut satırından şifre çözme yöntemini "/Partial" anahtarıyla kullanmanızı öneririm. Böylece dosyadan mümkün olan herşeyi şifresinin çözülmesini sağlayabilme şansınız olabilir. Son Düzenleyen ahmetgns; 05-07-2008 @ 15:40. Sebep: Partial anahtarıyla ilgili bilgi eklendi. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme
partialı denedim ama pek başrılı olamadım. bu konuda bana daha detaylı bir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. iyi çalışmlar
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Alıntı:
Kod: "C:Program Files\Messenger Plus! Live\Log Viewer.exe" /Decrypt="C:\Documents and Settings\zossia\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim\eposta@adresi.com.ple" /Partial ![]() Komutu bir konuşma penceresinde /run komutunu kullanarak da girebilirsiniz. Messenger Plus! Live komutları hakkında daha fazla bilgi için burayı inceleyebilirsiniz. | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Alıntı:
| ||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Arkadaşlar benim sorunum şöyle ki normal günlüğü görüntüle diyorum ve şifresini giriyorum. Şifreyi normal çözüyor ama günlüğü açmıyor. Herşey açılıyor ama yazılar yok konuşmalarım olmasına rağmen. Anlamadım gitti. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| belgelerim sohbet günlüklerim, konuşma günlükleri, messenger sohbet günlüğü, msn günlükleri, msn konuşma günlükleri, ple decrypt, plus sohbet günlükleri, sohbet günlüklerim programı, sohbet günlüklerim yükle, sohbet günlüğü yükle, |
Messenger Plus! Sohbet Günlüklerini Şifreleme, Şifrelerini Çözme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sohbet - Sohbet Nedir - Sohbet Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 16-01-2008 10:53 |
| Blowfish Advanced CS 2.57 (Dosya şifreleme) | Aynacan | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-12-2007 12:20 |
| RSA Şifreleme Algoritmasının Uygulaması.. [ResimLi] | ozti | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 06-02-2007 19:22 |
| Windows Unutulan/Kaybedilen Admin Şifrelerini Değiştiren Araçlar- Kurtarma Konsolları | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 23-01-2006 02:55 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||