| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu
Arkadaşlar WLM 9 da küçük bi sorunum var nick im renkli sorun yok ancak konuşma sayfasında nick çok büyük görünüyo ayrıca ileti saatide aynı şekilde çok büyük bu arada nicki renklendirince bu sorunu yaşıyorum renk kodu olmadan normal boyutta acaba plus la ilgili bi sorunmu yoksa WLM denmi kaynaklı anlıyamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu* Messenger Plus! biçim kodlarının forumda işlenmemesi için renkli adı [noparse] [/noparse] etiketleri içine yazın. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar vista kullanıcısı olarak live messenger sorunlarından bıktıktan sonra 7.5 yükledim tabiki onla uyumlu olan Plus 3.63'ü de yükledim ancak şöyle bir sorunum var kişi listesinde ve konusma penceresinde plus yüklü olmasına rağmen nickleri renkli değil kodları gösteriyor.Sadece bu özellik çalışmıyor bir çözüm yolu varmıdır ? Herkese şimdiden Teşekkürler. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum
| |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu
Live messenger ile messenger plus live! 4.82.0.368 sürümünü kullanıyorum, bir kaç gün öncesine kadar renkli nickte problem yoktu, MSN kişi listesi - ana pencerede sorunsuz görünüyor ancak konuşma penceresinde yazdığım zaman kodlari ile görünmeye başladı... plus ayarlarinda da gelişmiş metin biçimlendirme olarak geçen kutucuk da görünmüyor konuşma penceresinin alt tarafındaki ikonlarda... sorun ne olabilir?
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| msn yazı yazdığımız yerin rengi
arkadaşlar benim msn yazı yazdığım bölge bembeyaz renkte.onu nasıl istediğim renge çeviririm mesela boş ve beyaz renkte olan arka planın rengini tamamen nasıl pembe yaparım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| 2009da, live, messenger, nick, renkli, sorunu, windows |
Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 20-12-2008 23:00 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |