Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-02-2009   #11 (mesaj-linki)
GÜNIŞIĞIM
Cvp: Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu

Arkadaşlar WLM 9 da küçük bi sorunum var nick im renkli sorun yok ancak konuşma sayfasında nick çok büyük görünüyo ayrıca ileti saatide aynı şekilde çok büyük bu arada nicki renklendirince bu sorunu yaşıyorum renk kodu olmadan normal boyutta acaba plus la ilgili bi sorunmu yoksa WLM denmi kaynaklı anlıyamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-03-2009   #12 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

GÜNIŞIĞIM adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar WLM 9 da küçük bi sorunum var nick im renkli sorun yok ancak konuşma sayfasında nick çok büyük görünüyo ayrıca ileti saatide aynı şekilde çok büyük bu arada nicki renklendirince bu sorunu yaşıyorum renk kodu olmadan normal boyutta acaba plus la ilgili bi sorunmu yoksa WLM denmi kaynaklı anlıyamadım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Renksiz ve renkli* adlarınızı buraya yazabilir misiniz? Bir de ben kendi Messenger'ımda deneyeyim. Normalde ben böyle bir sorun görmüyorum adımı renklendirdiğim halde.

* Messenger Plus! biçim kodlarının forumda işlenmemesi için renkli adı [noparse] [/noparse] etiketleri içine yazın.
Eski 08-08-2009   #13 (mesaj-linki)
Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum

Öncelikle Herkese Merhaba
Arkadaşlar vista kullanıcısı olarak live messenger sorunlarından bıktıktan sonra 7.5 yükledim tabiki onla uyumlu olan Plus 3.63'ü de yükledim ancak şöyle bir sorunum var kişi listesinde ve konusma penceresinde plus yüklü olmasına rağmen nickleri renkli değil kodları gösteriyor.Sadece bu özellik çalışmıyor bir çözüm yolu varmıdır ?
Herkese şimdiden Teşekkürler.
Eski 08-08-2009   #14 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum

Spesifik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Öncelikle Herkese Merhaba
Arkadaşlar vista kullanıcısı olarak live messenger sorunlarından bıktıktan sonra 7.5 yükledim tabiki onla uyumlu olan Plus 3.63'ü de yükledim ancak şöyle bir sorunum var kişi listesinde ve konusma penceresinde plus yüklü olmasına rağmen nickleri renkli değil kodları gösteriyor.Sadece bu özellik çalışmıyor bir çözüm yolu varmıdır ?
Herkese şimdiden Teşekkürler.
Burada cevabını bulabilirsiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 08-08-2009   #15 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Plus Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Burada cevabını bulabilirsiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs
Çok teşekkürler anladım yalnız ben Live Messenger'a malesef geçemiyorum ya çalışmayı durdurdu diyor ya da baska bir sorun 7.5 kullanmak zorundayım sanırım herhangi bir çözümü yok
Eski 27-09-2009   #16 (mesaj-linki)
Misafir

Live messenger ile messenger plus live! 4.82.0.368 sürümünü kullanıyorum, bir kaç gün öncesine kadar renkli nickte problem yoktu, MSN kişi listesi - ana pencerede sorunsuz görünüyor ancak konuşma penceresinde yazdığım zaman kodlari ile görünmeye başladı... plus ayarlarinda da gelişmiş metin biçimlendirme olarak geçen kutucuk da görünmüyor konuşma penceresinin alt tarafındaki ikonlarda... sorun ne olabilir?
Eski 10-10-2009   #17 (mesaj-linki)
msn yazı yazdığımız yerin rengi

arkadaşlar benim msn yazı yazdığım bölge bembeyaz renkte.onu nasıl istediğim renge çeviririm mesela boş ve beyaz renkte olan arka planın rengini tamamen nasıl pembe yaparım
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
2009da, live, messenger, nick, renkli, sorunu, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger 2009'da Messenger Plus! Live Renkli Nick Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Windows Live Messenger Plus neden renkli nickleri göstermiyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 20-12-2008 23:00
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40