| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme
Kolay gelsin öncellikle... Acaba bu kayıt yapma olayı msn açılır açılmaz otomatik olarak devreye giremezmi? Yani ilk seferden sonra bu işlem sürekli tekrar yapmmızmı gerekiyor?
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
bu özellik yeni yüklediğim live sürümünde 9 da yani yok nası yapacağım onu güncellemeside yok
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Cok güzel programda Kardes bu kaydedirorum 5 dk yazior durdur diorum kaydetigi yerden vidyoyu aciorum vidyoo 1 yada 2 dk düsüor vee cok hizli gidior bunun icin napaliyim ??
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
tmmm denicem cvp icin tesekkülerr
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşım ben bu kamera kayıt etme işlemini bi türlü yapamadım webcam görüntüsüne tıklıyorum ekran geliyo kaydedeceğim yeri işaretliyorum kaydet tuşuna bastıkdan sonra kendisi direk kapanıyo ve video yerine resim olarak kaydediyo yardımcı olursan çok sevinirim
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme işime yarıyacak inşallah denemedim ama bakacağım
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
Tebrik ederim.Başarılarınızın devamını dilerim.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ekran resmini kaydetme, msn kamerasından kayıt, msn web kayıt, web kamera kayıt programı, web kamerasından kayıt, |
MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme | kaan777 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 88 | 1 Gün Önce 21:43 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 4 Hafta Önce 23:01 |
| Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) | Blue Blood | Diğer MSN Messenger Programları | 13 | 16-09-2009 04:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |