Arama

MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Şubat 2012 Gösterim: 64.137 Cevap: 76
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaslar lutfen banada yardimci olun kameram var ama pc yeni aldik usb de sorun varmis yani webcam acabilmek icin qerekli proqram yuklu deqilmis nasi yukleyebilirm yardim ederseniz cok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
discover kuramadım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende programı yeni kurdum daha denemedm ama hala video kaydedici ismini görmeyenlere şunu söylüyüm msn nii açın sağ altta fare işareti var tıklayın webcam recorder yazıo sanırım ona ıklıcaksınız eğer türkçeye çevirmişsenz video kamera kaydedicisi yazıyor... (mahmut&merve <3 sçs asqmm..)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende msn 2009 var ve msn discovery 2 yi kurudum. kamera kaydı yapak için önce oturumu açıyorum ve kayıt etmk istediğim kişinin üstüne cif tıklayıp cıkan ekranda kadet tuşuna bastığımda bana LÜTFEN KAYIT YAPILCAK ALANI SECİN şeklinde uyrı veriyo..kayıt yapılacak alanı sectiğim halde yine sürekli aynı uyarı ile karşılaşıyom..kayıt alanını defalarca kez değiştirdim ama hala aynı iletiyi alıyorum lütfen yardımcı olun
elmakara - avatarı
elmakara
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #65
elmakara - avatarı
Ziyaretçi
tesekkür ederim.silip yükleyince sorun ortadan kalkti...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben indirmek için linki göremdim yazarsanız sevinirim
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
26 Şubat 2010       Mesaj #67
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben indirmek için linki göremdim yazarsanız sevinirim

İndirilecek bir link bulamazsınız çünkü MessengerDiscovery Live 1.5 ve sonrakilerden indirip kurduğunuzda ilk mesajdaki gibi adımları inceleyerek MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme işlemini yapacaksınız.
Kolay Gelsin.
exit07 - avatarı
exit07
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #68
exit07 - avatarı
Ziyaretçi
ben discovery kurdum ama kamera kaydı yapamıyorum çünkü Record Contact Webcam simgesi yok ne yapmam gerekiyor
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
21 Mart 2010       Mesaj #69
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
exit07 adlı kullanıcıdan alıntı

ben discovery kurdum ama kamera kaydı yapamıyorum çünkü Record Contact Webcam simgesi yok ne yapmam gerekiyor

Sebep şu olabilir: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme - Tekil Mesaj - MsXLabs
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #70
misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm cam açarken bazi kişiler kameradaki görüntülerini bozuk gösteriyorlar kamera bozuk diyor ama kendileri yapıyor onu nasıl yapıyorlar bilginiz varmı görüntü puslu net yüzleri görükmüyor şimdiden tşk ederim