| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme
mrb arkadaşlar bende kamera kaydetme tuşu çıkmıyor,kamera ile ilgili ayarlarda yok norton antivirüs ve messenger plus kullanıyorum onlarla bi alaksı olabilir mi...yardım ederseniz sevinirim bu resimdeki gibi webcam simgesi çıkmıo bende demek istediğim buydu ayrıca konuşmalardada kaydetme tuşu çıkmıyor ![]() Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 12-07-2009 @ 16:19. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetmehttp://www.msxlabs.org/forum/messeng...ld-0048-a.html Saatin yanındaki MD2 sembolüne sağ tıklayın ve Web Kamerası Kaydedici'yi çalıştırın. | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
dediklerinizi yaptım web cam kaydedici diye bişey çıkıo web kamerası kaydediciyi başlatmak için bir kişiye çift tıklatın diyo ama kişileri göstermio listemde kamerası olan kişiler olmasına rağmen...
| |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim yaaaa çooook saolunnn sonunda başarabildim | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
ben msn discovery 2 yüklemistim.... bunda web cam kaydetme özelligi yok mu? bilenler yardimci olursa sevinirim.... kaydetmek icin ne yapmak lazim.
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
webcam kaydetme özelliğini çalıstıramadım acaba neden ki kullandıgım msn sürümü 2009 (14.0.8064.206) acaba kullandıgım sürümden olabilirmi ki
| |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
merhaba bende msn olarak sürüm 2009 (yapı ..) diye devam eden sürüm var burdan olurmu bunu üzerine MessengerDiscovery Live 1.5 yükleyebilirmiyim ? cevap veirseniz çok memnun olurum iyi günler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme | kaan777 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 91 | 10 Saat Önce 14:33 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 09-10-2009 23:01 |
| Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) | Blue Blood | Diğer MSN Messenger Programları | 13 | 16-09-2009 04:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |