| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1)
çok teşekkür ederim
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
ben kurdum ama nasıl calısacak bu program yaha nasıl calısacagını bılennını z var mı Son Düzenleyen fg_fg; 13-06-2008 @ 23:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Bunu eski haline getirebilmemiz için eski dll dosyasını gönderebilecek olan var mı acaba. windows live messenger da bunu kaldırabileceğiniz bir seçenek bulamıyorum ben, msn messenger için anlatılmış ama o da tarih oldu. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1)Program Ekle / Kaldırdan Windows Live Messenger'ı bulun ve bir kere tıkladığınızda Destek ile başlayan linki tıklayın. Küçük pencerede Onar butonuna tıkladığınızda Windows Live Messenger'ın ilk hali geri gelecektir. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| msn için vista skini 8.1e uyumlu
güzel bir tema kullanılıyor xp ye uyumludu ![]() http://rapidshare.com/files/55768597...theme.rar.html kurulum: msgsres.dll isimli dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger Klasörü içine atın. eskisinin yedeğini almayı unutmayın sıkılırsanız eskisine çevirirsiniz valla ben kullanıyorum bu temayı çok ta harikta![]() | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
eWeT SüPeR Bir Tema BayıLdım ![]() Ve Su anDa KuLLanıYorUm | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) Msn'im Çok Jix Oldu Saol ![]() Bu Arada Yeni Fark Ettim Hata Var Son Düzenleyen Sui_; 10-07-2008 @ 12:15. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ben yapamadım.. dediğiniz gibi yapıp msn messenger klasörü içine attım ve "değiştirilsin mi?" sorunusa evet diye cevap verdim.ama görüntüm aynı.. yardımcı olabilirmisiniz?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, skin, vista |
Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins | ufuktekir | MSN Messenger Arayüzleri | 29 | 10-09-2009 01:13 |
| Vista Dark Blue Skin 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 08-05-2009 22:18 |
| Windows Live Vista - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 10 | 12-04-2009 21:52 |
| Vista Dark Blue Skin V2 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 1 | 04-01-2009 03:54 |
| Vista Ultimate - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 2 | 12-01-2008 17:41 |