Arama

Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) - Sayfa 4

Güncelleme: 16 Ocak 2009 Gösterim: 86.350 Cevap: 56
benbekirya - avatarı
benbekirya
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #31
benbekirya - avatarı
Ziyaretçi
pekı abı bunun cokluy oturum acma dıee bı ozellıgı yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #32
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
benbekirya adlı kullanıcıdan alıntı

pekı abı bunun cokluy oturum acma dıee bı ozellıgı yokmu

Hayır. Bunda sadece messenger ın görünümü değiştirilebiliyor. Başka herhangi bir özellik katamıyorsunuz. Çoklu oturum yaması uygulamak için siteden şu kelimeleri arayınız. Messenger Plus Live, Messenger Discovery, Mess Patch, A-Patch, Çoklu Oturum
Sponsorlu Bağlantılar

Not : Çoklu oturum yamalarından hangisini indirecekseniz öncelikle onun hangi messenger sürümüne destek verdiğini kontrol edin ve ondan sonra indirin.

bluechatlaq - avatarı
bluechatlaq
Ziyaretçi
15 Mart 2008       Mesaj #33
bluechatlaq - avatarı
Ziyaretçi
ya tmm kardeş Allah razıolsunda kuruldu hepsi
anlık ileti göndermeye çalışınca hata verio
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Mart 2008       Mesaj #34
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bluechatlaq adlı kullanıcıdan alıntı

ya tmm kardeş Allah razıolsunda kuruldu hepsi
anlık ileti göndermeye çalışınca hata verio

Arayüzü uyguladığınız messenger sürümü 8.1 se bazı messengerlarda sorun gösterebiliyor. Bunun için Vista Transformation Pack den alıntı yaptığım ve messenger kurulum klasörüne atılan küçük bir dosyacık var. Bu dosya arayüzün daha sağlam çalışmasını sağlıyor.

Msgsres.vlm

Not: Bu dosyacık 8.5 da kesin çalışır diye birşey denilemez. Yanlış bir bilgi edinmediysem arayüz uygulanmasında karşılaşılan sorun sadece Windows XP Home kullananlarda oluyor. Şahsen kendim PRO sürümünde bununla ilgili yakından bir problem görmedim.

ahmetabi - avatarı
ahmetabi
Ziyaretçi
8 Nisan 2008       Mesaj #35
ahmetabi - avatarı
Ziyaretçi
msn 9 ve de son plus ı yükledim ama nedense skin i indirip eklentiyi massenger dosyasına kaydediyorum hiçbir değişiklik olmuyor
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #36
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetabi adlı kullanıcıdan alıntı

msn 9 ve de son plus ı yükledim ama nedense skin i indirip eklentiyi massenger dosyasına kaydediyorum hiçbir değişiklik olmuyor

.dll ve .exe olarak uygulanan arayüzlerden hiçbirinde 9.0 sürümüne destek verilmemektedir. Bunun için Messenger Plus Live ın arayüzlerini kullanmanız gerekiyor. Onda da uygulamak istediğiniz arayüzün destek verdiği sürümü kontrol etmeniz gerekiyor.

Messenger Plus Live Arayüzleri

king1 - avatarı
king1
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #37
king1 - avatarı
Ziyaretçi
bu skin 8.1 içinde oluyormu???Msn Surprised
teksas35 - avatarı
teksas35
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #38
teksas35 - avatarı
Ziyaretçi
eline saglık
sefra - avatarı
sefra
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #39
sefra - avatarı
Ziyaretçi
Çok guzeL bir sKin fakat bn 8.5 kullanıorum Msn Happy keşke 8.5 için de olsa Msn Happy
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #40
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sefra adlı kullanıcıdan alıntı

Çok guzeL bir sKin fakat bn 8.5 kullanıorum Msn Happy keşke 8.5 için de olsa Msn Happy

8. 5 sürümü için daha güzel Vista arayüzlerinin bulunduğunu söyleyebilirim ancak bunun için aşağıda vereceğim linkten sayfaları aramanız gerekiyor.

Windows Live Messenger için Arayüzler

Ayrıca eklenti olarak Messenger Plus Live yüklerseniz bu programın destek verdiği arayüzleri de kullanabilirsiniz.

Messenger Plus Live

Messenger Plus Arayüzleri