pekı abı bunun cokluy oturum acma dıee bı ozellıgı yokmu
Hayır. Bunda sadece messenger ın görünümü değiştirilebiliyor. Başka herhangi bir özellik katamıyorsunuz. Çoklu oturum yaması uygulamak için siteden şu kelimeleri arayınız. Messenger Plus Live, Messenger Discovery, Mess Patch, A-Patch, Çoklu Oturum
Sponsorlu Bağlantılar
Not : Çoklu oturum yamalarından hangisini indirecekseniz öncelikle onun hangi messenger sürümüne destek verdiğini kontrol edin ve ondan sonra indirin.
ya tmm kardeş Allah razıolsunda kuruldu hepsi
anlık ileti göndermeye çalışınca hata verio
Arayüzü uyguladığınız messenger sürümü 8.1 se bazı messengerlarda sorun gösterebiliyor. Bunun için Vista Transformation Pack den alıntı yaptığım ve messenger kurulum klasörüne atılan küçük bir dosyacık var. Bu dosya arayüzün daha sağlam çalışmasını sağlıyor.
Not: Bu dosyacık 8.5 da kesin çalışır diye birşey denilemez. Yanlış bir bilgi edinmediysem arayüz uygulanmasında karşılaşılan sorun sadece Windows XP Home kullananlarda oluyor. Şahsen kendim PRO sürümünde bununla ilgili yakından bir problem görmedim.
msn 9 ve de son plus ı yükledim ama nedense skin i indirip eklentiyi massenger dosyasına kaydediyorum hiçbir değişiklik olmuyor
.dll ve .exe olarak uygulanan arayüzlerden hiçbirinde 9.0 sürümüne destek verilmemektedir. Bunun için Messenger Plus Live ın arayüzlerini kullanmanız gerekiyor. Onda da uygulamak istediğiniz arayüzün destek verdiği sürümü kontrol etmeniz gerekiyor.