Arama

Vista Live Messenger (Vista Skin - 8.1) - Sayfa 3

Güncelleme: 16 Ocak 2009 Gösterim: 86.341 Cevap: 56
esesliformen - avatarı
esesliformen
Ziyaretçi
13 Ocak 2008       Mesaj #21
esesliformen - avatarı
Ziyaretçi
Live Messenger hangi modeline kurcaz ben live messenger 8.5 kurdum yanlız mesaj yazdığım sayfayı tıkladığımda hata raparu veriyor ne yapabilirim yardım lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #22
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
esesliformen adlı kullanıcıdan alıntı

Live Messenger hangi modeline kurcaz ben live messenger 8.5 kurdum yanlız mesaj yazdığım sayfayı tıkladığımda hata raparu veriyor ne yapabilirim yardım lütfen

Bu arayüz sadece Windows Live Messenger 8.1 içindir. 8.5 arayüzlerini vereceğim linkten bulabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar
Windows Live Messenger ve 8.5 için Arayüzler
caTRap_06 - avatarı
caTRap_06
Ziyaretçi
29 Ocak 2008       Mesaj #23
caTRap_06 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba;

Skin Windows Vista 8.5 Beta indirdim yabancı bir siteden, Fakat hata verdi!

Caps;
hataab2
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
31 Ocak 2008       Mesaj #24
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
caTRap_06 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba;

Skin Windows Vista 8.5 Beta indirdim yabancı bir siteden, Fakat hata verdi!

Bu sorunun sebebi, yamayı uygularken messenger ınızın açık olmanızdan kaynaklanmaktadır. Sistem çubuğuna bakın (Saatin yanına) orada yer almıyorsa CTRL+ALT+DEL tuşlarına basın ve görev yöneticisini açın. yukarıdaki sekmelerden işlemler bölümüne geçin. Burdan msnmsgr.exe isimli programın yer alıp almadığını kontrol edin. Burada var ise üstüne bi kere tıklayıp sonlandırın. Bundan sonra arayüzü yeniden kurun.
smok - avatarı
smok
Ziyaretçi
14 Şubat 2008       Mesaj #25
smok - avatarı
Ziyaretçi
ben kopyaladım ama degısen bırsey olmadı Msn Sad
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Şubat 2008       Mesaj #26
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
smok adlı kullanıcıdan alıntı

ben kopyaladım ama degısen bırsey olmadı Msn Sad

Burada yapılan bir hata veya gözden kaçılan birşey vardır. Öncelikle messenger ın 8.1 sürümünü kullandığınızı varsayıyorum. İndirdiğiniz zipli dosyanın içinde yer alan .dll i C:\Program Files\MSN Messenger\ içine kopyalayın. Bu kopyalama işlemini gerçekleştireceğiniz anda messenger ınızın kapalı ve sistem bölümünden (saatin yer aldığı yerden) çıkış yapılmış olduğuna dikkat edin. Aksi halde arayüz değişimi olmayacaktır

Ayrıca aşağıda vereceğim link de ararsanız değişik ve istediğiniz arayüzü bulabilirsiniz

Windows Live Messenger Arayüzleri, 8.1 ve 8.5 için
gunesevgi - avatarı
gunesevgi
Ziyaretçi
20 Şubat 2008       Mesaj #27
gunesevgi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilirmisiniz lüften, vistayı yeni kullanmaya başladım ve msn hiçbir şekilde açılmıyor. sölediğiniz gibi .dll uzantılı dosyayıı indirip ekledim ama yine bi faydası olmadı , vista da msn açmak için 8.1 versiyonuu indirip bu işlemleri yapmam gerekiyo sanırım ama işe yaramıyoorrr yardımm lütfennnnnnnnnn Msn Sad((
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #28
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gunesevgi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilirmisiniz lüften, vistayı yeni kullanmaya başladım ve msn hiçbir şekilde açılmıyor. sölediğiniz gibi .dll uzantılı dosyayıı indirip ekledim ama yine bi faydası olmadı , vista da msn açmak için 8.1 versiyonuu indirip bu işlemleri yapmam gerekiyo sanırım ama işe yaramıyoorrr yardımm lütfennnnnnnnnn Msn Sad((

Yoo yoo ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Vista işletim sisteminizde Messenger ı kullanabilmeniz için herhangi bir dll i değiştirmeniz gerekmiyor. Mevcut güvenlik duvarı da engelliyor olabilir. Ancak messenger oturumunu açmak istediğinizde "üzgünüz oturumu açamadık" gibi bir uyarı gelir karşınıza. Bu uyarıda yazan rakamları söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz (8000314 vb. gibi). Yani 8.1 kurmanıza gereksinim yok.

Burada yer alan .dll den kasıt; messenger ın alışılagelmiş görünümünü değiştirmesi.
gunesevgi - avatarı
gunesevgi
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #29
gunesevgi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Yoo yoo ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Vista işletim sisteminizde Messenger ı kullanabilmeniz için herhangi bir dll i değiştirmeniz gerekmiyor. Mevcut güvenlik duvarı da engelliyor olabilir. Ancak messenger oturumunu açmak istediğinizde "üzgünüz oturumu açamadık" gibi bir uyarı gelir karşınıza. Bu uyarıda yazan rakamları söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz (8000314 vb. gibi). Yani 8.1 kurmanıza gereksinim yok.

Burada yer alan .dll den kasıt; messenger ın alışılagelmiş görünümünü değiştirmesi.

öncelikle teşekkür ederim cevabınız içinn, msni açtığımda gelen hata kodu 80070005 hizmet geçici olarak kullanılmadığından açılamadı diyor,
benm kurmam gereken messenger versiyonu nedirr 8.1 kurmanıza gerek yok demişsiniz ya da şöyle sorayım versiyon farketmiyo sanırımMsn Thinking
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #30
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gunesevgi adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle teşekkür ederim cevabınız içinn, msni açtığımda gelen hata kodu 80070005 hizmet geçici olarak kullanılmadığından açılamadı diyor,
benm kurmam gereken messenger versiyonu nedirr 8.1 kurmanıza gerek yok demişsiniz ya da şöyle sorayım versiyon farketmiyo sanırımMsn Thinking

Benim önerim en son versiyon olan 8.5. Messenger ın son versiyonunu kullanırsanız daha iyi. Ancak size kalmış tabiki, 8.1 veya 8.5 arasındaki seçim. Farketmiyor yani hangisi olacağı. Bu hata kodunu "Vista" da güncelleştirmeler yapıldıktan sonra verdiğini okudum. Messenger ı tamamen kaldırın (kalıntılarını da silerseniz sonrası için hata verip vermemesinde herhangi bir kuşku bırakmazsınız, aşağıda vereceğim linkten tamamen nasıl kaldırılacağı hakkında geniş bilgi yer almaktadır. Oraya göz atmanızda yarar var) ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, tekrar kurulum yapın. Güncelleme öncesinde programların bağımlı olduğu dosyayı güncellemeyle değiştiğinde bu programlar hata vermesinde yoğunluk olabiliyor. Böyle bir durum olduğunda kaldırıp yeniden bir kurulum yapın.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?