| | #81 (mesaj-linki) | |
| firefox ile mail açarken auto login olmuyor
Yeni wlm ile şöyle bir sorunum var 2 mail hesabm var ve birincil tarayıcım firefox. Bir hesabı otomatik login olmaya ayarladığımda diğeriyle messengerdan mail tuşuna bastıpımda benden login olmamı istiyor. eski sürümde IE ile kendisi otomatik algılar ve bu sorun olmazdı. 3 tanede hesabım olsa bastığımda direk gelen kutusunda olurdum. Bu sprunu ansıl çözebirlim ? (birincil tarayıcı firefox olarak kalmak suretiyle) | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: E-Mail Sorunları
slm benm mail adresime mail gelmiyo kendimde denedim hepsini almıyor maıllerın farklı bı msn actım yolladım maıll fakat gelmıyo neden olabılır acaba
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| msn e-posta sorunu
messenger açıldığında mail kutusuna tıklıyorum fakat otomatik olarak mail sayfama girmiyo parola ve şifrew soruyo önceden böyle değildi.ne yapmam lazım ?
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
gönderilenler kutusunda silinen mesajlarımı geri alabilirmiyim
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
Bende gelen maillerimi okuyamiyorum neden ve nasil olacagini da bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz lütfen?
Son Düzenleyen _cesminaz_; 3 Hafta Önce @ 02:13. | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
e mailmi açamıyorum üzerine tıklıyorum açılmıyo
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar .Bu gün bir sorunla karşılaştım .Messengerı açıyorum daha sonra maillerimi kontrol etmek için posta kutuma gitmek için tıkladığım anda messenger devre dışı kalıyor saatin oradan bile siliniyor? Bu sorunun çözümünü bilen varmı?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| email, sorunları |
E-Mail Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mevcut E-mail Hesabını Diğer E-mail Adresine Yönlendirme | hghghg | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 12 | 03-10-2009 00:35 |
| Donanım Sorunları | efsanemre | PC/Internet Teknik Destek | 25 | 16-09-2009 00:34 |
| MSN Nick Sorunları | udjat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 08-09-2009 00:44 |
| Türkiye Üniversitelerinin Sorunları | Blue Blood | Üniversitelerimiz | 2 | 09-02-2009 16:23 |
| Gebelikte Mide Sorunları | Gabriella | Kadın ve Sağlık | 1 | 11-12-2007 21:16 |