Arama

E-Mail Sorunları - Sayfa 9

Güncelleme: 12 Ocak 2013 Gösterim: 94.678 Cevap: 141
tyrung - avatarı
tyrung
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #81
tyrung - avatarı
Ziyaretçi
Yeni wlm ile şöyle bir sorunum var 2 mail hesabm var ve birincil tarayıcım firefox. Bir hesabı otomatik login olmaya ayarladığımda diğeriyle messengerdan mail tuşuna bastıpımda benden login olmamı istiyor.

Sponsorlu Bağlantılar
eski sürümde IE ile kendisi otomatik algılar ve bu sorun olmazdı. 3 tanede hesabım olsa bastığımda direk gelen kutusunda olurdum.

Bu sprunu ansıl çözebirlim ? (birincil tarayıcı firefox olarak kalmak suretiyle)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ekim 2009       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm benm mail adresime mail gelmiyo kendimde denedim hepsini almıyor maıllerın farklı bı msn actım yolladım maıll fakat gelmıyo neden olabılır acaba
Sponsorlu Bağlantılar
daviofbg - avatarı
daviofbg
Ziyaretçi
18 Ekim 2009       Mesaj #83
daviofbg - avatarı
Ziyaretçi
messenger açıldığında mail kutusuna tıklıyorum fakat otomatik olarak mail sayfama girmiyo parola ve şifrew soruyo önceden böyle değildi.ne yapmam lazım ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gönderilenler kutusunda silinen mesajlarımı geri alabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2009       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bende gelen maillerimi okuyamiyorum neden ve nasil olacagini da bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz lütfen?
Son düzenleyen _cesminaz_; 30 Ekim 2009 01:13
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2009       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
e mailmi açamıyorum üzerine tıklıyorum açılmıyo
garfieldx - avatarı
garfieldx
Ziyaretçi
15 Kasım 2009       Mesaj #87
garfieldx - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar .Bu gün bir sorunla karşılaştım .Messengerı açıyorum daha sonra maillerimi kontrol etmek için posta kutuma gitmek için tıkladığım anda messenger devre dışı kalıyor saatin oradan bile siliniyor? Bu sorunun çözümünü bilen varmı?
ehveN - avatarı
ehveN
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #88
ehveN - avatarı
Ziyaretçi
merhaba, mail kutumu ve facebook gibi adresleri açmaya çalıştığımda böyle bir ekranla karşılaşıyorum. 2antivürüs programı ile tarattım ve bulunan virüsler temizlendi. vista kullanıyorum. bütün güncellemelerim tam. fakat mail kutuma giriş yaptığımda hep bu sorunla karşılaşıyorum. başka bir bilgisayarda açabiliyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim...
mailhatas
LuisaN - avatarı
LuisaN
Ziyaretçi
2 Ocak 2010       Mesaj #89
LuisaN - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar öncelikle basıma gelen olayın daha önce kimsenin basına gelmedigine eminim .
Durumun farkına Facebook hesabım calınınca vardım.
Sifre dogrulama kodunu istedigimde msn adresime mail gelmiyor.

İnternette yaptıgım arastırmadan sonra ; Engellenen adresler kısmında facebookla ilgili bir e-posta oldugu söleniyor fakat bende orda bir mail adresi cıkmadı . işin garibi bana sadece facebookdan mail gelmiyor değil hiç bir siteden hiç bir kişiden mail gelmiyor. Facebook hesabım hala epostam üzerine sifre dogrulama kodunu almak icinde mail gelme sorununu cözmem gerekiyor yardımcı olucak arkadaslar bana ulasırsa cok sevinirim.
Msn CryMsn Cry
msn = [email]xxxxxx@xxxxxxx/email]
Son düzenleyen ahmetgns; 13 Ocak 2010 23:21 Sebep: E-posta adresi kaldırıldı.
chichil - avatarı
chichil
Ziyaretçi
12 Ocak 2010       Mesaj #90
chichil - avatarı
Ziyaretçi
konular çok karışık en az 10 başlık var burda düzenle iyi olur...