Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-02-2007   #1 (mesaj-linki)
Msn Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Msn Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası

Hata Kodu 80048820 : Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
  2. Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
  3. Explorer'ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
  4. explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
  5. MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
  6. Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
  7. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
  8. "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
  9. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
  10. "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
  11. Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
  12. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.
26 Şubat 2008: Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-02-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Msn yi Açamıyorum ? Cvp: Msn yi Açamıyorum ?

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorer'ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.
Eski 12-02-2007   #3 (mesaj-linki)
Kenan01
Cvp: Msn'imi Açamıyorum? Cvp: Msn'imi Açamıyorum?

Hepsini denedim olmadı,çalıştır a yazacağım komutları vermemişsiniz?
Eski 12-02-2007   #4 (mesaj-linki)

Tarih ve saat özelliklerinden internet saatinizin doğrulayın (güncelleyin)
ßaşlat >> çalıştır >> regsvr32 Softpub.dll
Eski 12-02-2007   #5 (mesaj-linki)
Kenan01

İlginize teşekkür ederim ama yine olmadı,başka bir yolu yok mu bunun ?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
80048820, 80048820 hata kodu, 80048820 messenger hata kodu, 80048820 msn hata, 80048820 msn hatası, hata kodu 80048820, hata kodu: 80048820, hata kodu:80048820, msn 80048820 hata kodu, msn hata 80048820, msn hata kodları 80048820, msn hataları 80048820, msni açamıyorum, msnimi açamıyorum, windows live messenger hata kodu,
Konu Araçları

Msn Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3846 11 Saat Önce 21:35
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 140 22 Saat Önce 10:14
Msn Hata Kodu 80048834 Windows Live Messenger Hatası İsyanAteşİ MSN Teknik Destek/Bilgiler 4 09-08-2007 21:32
Hata Kodu ve Kaynağı virtuecat PC/Internet Teknik Destek 0 16-03-2007 18:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:03Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.35528588 saniyede (19.12% PHP - 80.88% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR