| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Hata Kodu 80048820 : Üzgünüz, şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn yi Açamıyorum ? 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorer'ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum? Hepsini denedim olmadı,çalıştır a yazacağım komutları vermemişsiniz? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum? Tarih ve saat özelliklerinden internet saatinizin doğrulayın (güncelleyin) ßaşlat >> çalıştır >> regsvr32 Softpub.dll | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum? İlginize teşekkür ederim ama yine olmadı,başka bir yolu yok mu bunun ? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum? Atladığınız birşeyler var olmalı.. Yukarı da yazdıklarımı sırayla uygulayın.. Bunlar dışında; Başlat >> çalıştır regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll tek tek deneyin.. Bu da olmazsa yapabilecek birşey yok malesef... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum?
Selamlar, aynı sorun bendede vardı, yukardaki yolların hiçbiri işe yaramadı. Sorun IE7 de olabilir, format atıp Opera yükleyin veya eski IE ile devam edin, sorun çözülebilir | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Aç**ıyorum? ( 80048820 Hata Kodu)
diğer adresimi aç**ıyorum ya yardım lütfen biri açılıyor diğeri açılmıyor kafayı yiyeceğim hata kodu 81000306 yardım lütfen | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn'imi Açamıyorum? ( 80048820 Hata Kodu)
Not : Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun. Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn'imi Aç**ıyorum? ( 80048820 Hata Kodu)
ya diğer adresim açılıyor ama ****hotmail.de uzantılı olanı açamıyorum bu üstte belirtilenleride yaptım ama hiç bi şekilde olmuyor | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 80048820, 80048820 hata kodu, 80048820 msn hata, hata kodu 80048820, msn hata kodu 80048820, |
MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 155 | 13 Saat Önce 12:54 |
| MSN Hata Kodu 80048831 Windows Live Messenger Hatası | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 1 Hafta Önce 17:07 |
| MSN Hata Kodu 81000378 Windows Live Messenger Hatası | trantmurat | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 108 | 25-09-2009 03:05 |
| MSN Hata Kodu 80048826 Windows Live Messenger Hatası | webbdersleri | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 23-03-2008 09:32 |
| MSN Hata Kodu 81000365 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 20:07 |