Arama

Facebook'ta arkadaşım göndermediği halde hesabı spam paylaşıyor, sorun nedir?

Güncelleme: 21 Haziran 2013 Gösterim: 9.854 Cevap: 1
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Haziran 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Arkadaşımın hesabı duvarımda spam paylaşıyor, ancak bunu arkadaşım yapmıyor.
MsXLabs.org

Arkadaşınızın hesabı spam veya reklam mesajları ya da bağlantıları paylaşıyorsa, arkadaşınızın bilgisayarına kötü niyetli yazılım indirilmiş veya giriş bilgileri profilinden spam göndermek amacıyla bir başkası tarafından çalınmış olabilir. Lütfen arkadaşınızı Yardım Merkezimiz'in e-dolandırıcılık sayfasını ziyaret etmeye teşvik edin. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.

Arkadaşınızın hesabı başka bir kişi tarafından ele geçirildiyse, bunu buraya tıklayarak da şikayet edebilirsiniz. Ne yazık ki, bir kullanıcının hesabıyla ilgili bilgileri hesap sahibinden başka kimseye veremiyoruz. Bu sorunu daha kapsamlı incelememizi istiyorsanız, lütfen arkadaşınızın kendi hesabından veya e-posta adresinden Yardım Merkezi'nin Gizlilik ve Güvenlik sayfalarına bakmasını sağlayın.

Ek Bilgi:
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşınız bilmeden adres çubuğuna kötü niyetli bir kod yapıştırmış olabilir. Size reklamını yaptığı şeyi (örneğin, profilinizi/zaman tünelinizi kimlerin görüntülediği) göstermek yerine, bu kodlar hesabınızdan etkinlik ve sayfalar oluşturur veya arkadaşlarınıza spam bağlantılar gönderir.

Saldırıyı durdurması ve hesabını güvene alması için lütfen arkadaşınıza internet tarayıcısını kapatmasını veya Facebook'tan çıkış yapmasını söyleyin.


Arkadaşınız tarayıcısına bir metin yapıştırmadıysa,
kötü niyetli yazılımı bilgisayarına indirmiş veya bir şifre tuzağına olabilir. Hesabını güvene alması için lütfen arkadaşınıza Yardım Merkezimizin Şifre tuzakları kısmını ziyaret etmesini söyleyin.

Son düzenleyen _Yağmur_; 21 Haziran 2013 12:18
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
30 Haziran 2012       Mesaj #2
Mira - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Çok da dikkat ederim bilmediğim uygulamalara girmemeye uygulamalarada girmem zaten ama geçen gün benim sayfamda ve bütün arkadaşlarımın sayfasında diyet meyvesi gibi bir şey paylaşmışlar ben kendi sayfamdan kaldırdım ama arkadaşlarımın sayfasında kaldı oradan silemiyorum kaldır seçeneği yok sadece spam olarak işaretle var işaretledim ama bir faydası olmadı facebookumu dondurmak zorunda kaldım arkadaşlarımın sayfasında paylaşılması ve benim kaldıramamam kötü bunun çaresini bilen var mı???

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kardeşler benm timelineson.com daki lanet olası şeye tıkladım her bağlantının altına yorum yapılıyor hep abone olunuyor birine bıktım yeni hesap açtım ondanda başkalarına abone olunuyor yeter artık yardım edebilicek ?

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benimde mesaj olarak iphone kazandınız diye falan gönderiyo benden habersiz Msn Sad ne yapmalıyım ????

Facebook profilinizi virüslere, kötü yazılımlara, spam içeriklere karşı korumak ve bunlardan kurtulmak için konumuzu inceleyiniz: ^Facebook Virüslerinden Kurtulma Yöntemleri
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

24 Mayıs 2014 / Misafir Soru-Cevap
29 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Soru-Cevap
9 Haziran 2014 / _Yağmur_ Sosyal Ağlar