| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb)
evet arkadaşım bende 1 haftadır giremiyorum sanırım bi sorun var bu uzantılarda veya yapım aşamasında olabilir benim sorunum halaa devam ediyor - Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun. Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) @w.cn Domainin sahibi olan siteye e-posta atalım bence... ![]() Kod: http://www.ename.com/contact.html 1000@ename.com 1000@mail.ename.cn | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
yıllardir kullandıgım w.cn uzantılı msn adresim bi anda iptal oldu parola unuttum diyeiyorum resimlerle karsilastirilamiyor maillerimde olan linkleri görmem lazim fakat bir türlü mail açamıyorum büyük bir kayıba malum oldu birden bire giden mail adresimi nasıl geri alabilirim yardımlarinizi bekliyorum
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
S.a arkadaşlar ; Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz. Henüz gelen kutunuz yok Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun. Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz. biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım. Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ” https://signup.live.com/signup.aspx?...lic=1&id=66055 ” burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : ) Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz . Alıntıdır.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
mail adresim açılmıyor outlook açılıyor mail adresimi nasıl geri alabilirim.
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
fr0nt çok sağol, sayende maillerime ulaştım, bakmam gereken çok önemli maillerim vardı. Sayende ulaştım.
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |||||
login live ye giriş yapılmıyor | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| @wcn, adresi, almak, email, olmak, sahibi, uzantılı |
@w.cn Sahibi Olmak için (@w.cn uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| @msn.com Sahibi Olmak için (@msn.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 53 | 1 Gün Önce 19:22 |
| @Live.nl Sahibi Olmak için (@Live.nl uzantılı E-mail adresi almak - 2 Gb) | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 17 | 3 Hafta Önce 12:11 |
| @passport.com Sahibi Olmak için (@passport.com uzantılı E-mail adresi almak) | Alex_Taylor | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 11 | 24-12-2008 20:25 |
| Msn Adresi Almak | musti26 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 21-09-2008 00:22 |
| @live.com uzantılı email adresi almak (xxx@live.com) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 101 | 07-11-2007 08:53 |