Arama

w.cn Uzantılı E-mail Adresi Alın (2 Gb) - Sayfa 5

Güncelleme: 30 Ekim 2012 Gösterim: 461.329 Cevap: 50
NucLeus - avatarı
NucLeus
Ziyaretçi
14 Kasım 2010       Mesaj #41
NucLeus - avatarı
Ziyaretçi
Peki Bu Resmi Açıklamamı Yoksa Duyduğunumu Söliyosun ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
offf 2 gündür giremiyorum w.cn msn me dilekcede yazdım bi siteden sifrem doğru ama girmiyor resimle gösteren arkadastaki gibi kapatıldı diyorlar ama yeni msn alıyorum w.cn li açılıyor ama eskisini neden açmıyor Msn Confused çözümü yokmu bunun içindeki kisileri almam lağzım ++ bütün sanal alemdeki üyeliklerim kayıtlarım o msn üzerine Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende de live ıd veya parolanız yanls dio bu ne demek oluo yardım ltfen Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Fr0nt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
S.a arkadaşlar ;
Aslında bir gün @w.cn uzantılı kullandığım özel mail’e girmeye çalıştım.Fakat karşıma ne çıksa beğenirsiniz.

Henüz gelen kutunuz yok
Windows Live Hotmail için kaydolun ve büyük miktarda depolama alanına ve mükemmel güvenliğe sahip ücretsiz, özelleştirilebilir bir gelen kutusuna sahip olun.
Not: Hotmail kullansanız da kullanmasanız da her zaman kişi listenize gidebilirsiniz.
biraz tırssakta çözümü bulduk : ) Bu sorunla karşılaşabileceğinizi düşünerek size bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatayım.
Öncelikle login.live.com’a giriş yapın. Karşınıza hesabı kapat ifadesi gelecektir.Oradan hesabınızı kapatınız.Hesabınızı kapattıktan sonra bu linke tıklayınız. ” https://signup.live.com/signup.aspx?...lic=1&id=66055
burada karşınıza @w.cn ile ilgili hesap alma çıkıyor. kapattığınız hesabını tekrar alınız.Hiçbir mailiniz silinmeden eskisi gibi kullanabilirsiniz : )
Aşırı Önemli Not : Hesabını kapatıp açtıktan sonra kişi listesiz otomatik olarak silinecektir.Bundan Dolayı kişi listesinizin yedeğini alınız.Daha sonra kaydeddiğiniz kişi listesini toplu olarak eklersiniz .

Alıntıdır..

hesap kapatmayı yapmadım dırek logın lıve a gırdım msn yardım gurubuna bılgılerımı werdım we eger ıd ' nin sahıbı oldugunu kanıtlarsanız yenı werdıgnız maıl adresınıze dırek olarak atıyolarmıs 24 saat ıcınde bende beklıyorum bakalım atıcaklarmı ... eger daha detaylı bılgısı olan warsa yardım rıca edıyorum cunku o mail adresımdekı ınsanlar benım ıcın cok önemli yardım edebılcek olan lutfen eklesın suankı aktif adresim xxxxxxxx@hotmail.com
Son düzenleyen ahmetgns; 29 Kasım 2010 15:53 Sebep: E-posta adresi sansürlendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@w.cn hesapları kapatıldı vee hiçbir kullanıcıya kapatılcagına dair mail atılmadı.facebook adresleriniz @w.cn ise değiştirmenizi öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
@w.cn hesapları hiçbir açıklama yapılmadan bloke edilmiştir. @w.cn hesapları da Hotmail alt yapısına bağlıdır. Zamanında hotmail güvencesiyle verilen bu hesaplar nasıl oluyorda hiçbir açıklama yapılmaksızın bloke ediliyor. Maillerde ki verilere,bilgilere yada ne bileyim en kötü e-dekont'larımıza ulaşamamamız tüm @w.cn kullanıcılarını mağdur etmiştir. Bu mailleri iş için kullanan birçok kullanıcı mevcut. Madem kapatma gibi durum var neden bu daha önce kullanıcılara bildirilmiyor? Yedeklemelerin yapılıp, mağduriyetlerin ortadan kalkması söz konusu olmasın diye mi? @w.cn kullanıcılarının hepsini facebook grubumuza bekliyoruz. Toplu olarak hareket edilirse daha etkili olacaktır. Gelişmeleri güncel olarak paylaşalım.

Giriş Yap | Facebook
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oturum açma engellendi maillere giremıorum yardım edebilcke warmı bn :/ nasıl etkinlestirebilirim Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben w.cn'li mail aldım ve çok memnunum.

Ve en önemlisi 2 saat hotmail yazmıyorum w.cn yazıp geçiyorum bu maili alma sebebimde buydu zaten.

Birde buradan deneyin...

@w.cn ? Windows Live Mail
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İsteğinizi tamamlayamıyoruz
Windows Live ID'de teknik sorunlar var. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

HATAS ALYORUM!!!!!!!!!!!!!!!
aLiCaN66 - avatarı
aLiCaN66
Ziyaretçi
17 Mart 2012       Mesaj #50
aLiCaN66 - avatarı
Ziyaretçi
Bende açtım saol