| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu
Merhaba arkadaşlar Msn i her açtığımda beni ekleyip kabul etmediklerim ve sildiklerim karşıma tekrar yeni kişi olarak olarak çıkıyor. Bi fikri olan var mı? Şimdiden Tşkler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu
Aynı bilgisayardanmı açıyorsunuz msn adresinizi sürekli ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen programla izinli ve engelli listelerinizi temizlemek. Sadece "Clean Lists..." (Listeleri Temizle) özelliğini kullanın, "Manually Manage Lists..." (Listeleri Elle Yönet) i değil!
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu
Yalnızca kendi bilgisayarımda açtığımda bu sorun olmuyor o dediğiniz programlarıda kullandım ilk başta 300 kişi eklediğini gösteriyordu kullandıktan sonra 800 kişi oldu.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması SorunuEngelli & İzinli listenizin kapasitesini doldurmuş olabilirsiniz ya da hesabınızla ilgili başka bir sorun vardır. Bu uyarıları almak istemiyorsanız Messenger Seçenekleri > Gizlilik'te bulunan "Başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar" seçeneğini iptal edebilirsiniz, bu durumda herkese toptan izin vermiş olursunuz ama. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu![]() Windows messenger'dan aç adresini, gerekli işlemleri yap oturumu kapat. Windows live messenger'dan aç adresini bütün ekleme talepleri tekrar gelecek bunlarıda kabul et yine oturumunu kapat... Üstteki şeyleri bir kaç defa tekrarlarla arka arkaya windows messenger'ı aç oturumu kapat bir kaç kez uğraştıktan sonra sorunun düzelmesi lazım... Biraz sıkıcı be uğraştırıcı fakat düzelecektir bu uğraşım sonucu... Kolay gelsin... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
evet ilginç bi durum
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu Açıklamıştım ama yönetici silmiş. Kısaca özet geçeyim; Araçlar > Seçenekler > Gizlilik Oradan Engellenenler Listesindeki kişileri a'dan z'ye üstüne tıklayarak (tek tek) delete tuşuna basın. Her silinen 1 kişi için 1 ekleme talebi iptal olur.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
iyi de engellenen listesinde onlar seni silmediyse silinmiyorki adresler!!!
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu Seni silen varsa şanslısın işte.. Yoksada artık bekleyeceksin ama illaki çıkar dert etme | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açılışında, Çıkması, kayıt, kişilerin, msn, olarak, oturumunun, silinen, sorunu, yeni |
| msn de silinmek, |
MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 3 Hafta Önce 23:59 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 26 | 25-08-2008 21:05 |