MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-10-2008   #1 (mesaj-linki)
ismailklc
MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu

Merhaba arkadaşlar Msn i her açtığımda beni ekleyip kabul etmediklerim ve sildiklerim karşıma tekrar yeni kişi olarak olarak çıkıyor. Bi fikri olan var mı?
Şimdiden Tşkler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-10-2008   #2 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu

Aynı bilgisayardanmı açıyorsunuz msn adresinizi sürekli ?
Eski 16-10-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu

ismailklc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar Msn i her açtığımda beni ekleyip kabul etmediklerim ve sildiklerim karşıma tekrar yeni kişi olarak olarak çıkıyor. Bi fikri olan var mı?
Şimdiden Tşkler
Benim fikrim MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen programla izinli ve engelli listelerinizi temizlemek. Sadece "Clean Lists..." (Listeleri Temizle) özelliğini kullanın, "Manually Manage Lists..." (Listeleri Elle Yönet) i değil!
Eski 17-10-2008   #4 (mesaj-linki)
ismailklc

Yalnızca kendi bilgisayarımda açtığımda bu sorun olmuyor o dediğiniz programlarıda kullandım ilk başta 300 kişi eklediğini gösteriyordu kullandıktan sonra 800 kişi oldu.
Eski 17-10-2008   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ismailklc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yalnızca kendi bilgisayarımda açtığımda bu sorun olmuyor o dediğiniz programlarıda kullandım ilk başta 300 kişi eklediğini gösteriyordu kullandıktan sonra 800 kişi oldu.
Hım, programı kullanırken sizi eklemiş bulunanları silmediniz, öyle mi? Sadece listelerinde olmadığınız kişileri izinli ya da engelli listenizden kaldırdınız? Bu artı 500 kişi hangi listeden silinen kişilerin sayısını gösteriyor acaba?

Engelli & İzinli listenizin kapasitesini doldurmuş olabilirsiniz ya da hesabınızla ilgili başka bir sorun vardır. Bu uyarıları almak istemiyorsanız Messenger Seçenekleri > Gizlilik'te bulunan "Başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar" seçeneğini iptal edebilirsiniz, bu durumda herkese toptan izin vermiş olursunuz ama.
Eski 17-10-2008   #6 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı

Windows messenger'dan aç adresini, gerekli işlemleri yap oturumu kapat.

Windows live messenger'dan aç adresini bütün ekleme talepleri tekrar gelecek bunlarıda kabul et yine oturumunu kapat...

Üstteki şeyleri bir kaç defa tekrarlarla arka arkaya windows messenger'ı aç oturumu kapat bir kaç kez uğraştıktan sonra sorunun düzelmesi lazım...

Biraz sıkıcı be uğraştırıcı fakat düzelecektir bu uğraşım sonucu...

Kolay gelsin...
Eski 20-10-2008   #7 (mesaj-linki)
ismailklc

evet ilginç bi durum
Eski 20-10-2008   #8 (mesaj-linki)
Daygrameon

Açıklamıştım ama yönetici silmiş. Kısaca özet geçeyim;

Araçlar > Seçenekler > Gizlilik

Oradan Engellenenler Listesindeki kişileri a'dan z'ye üstüne tıklayarak (tek tek) delete tuşuna basın. Her silinen 1 kişi için 1 ekleme talebi iptal olur..
Eski 21-10-2008   #9 (mesaj-linki)
elf358

iyi de engellenen listesinde onlar seni silmediyse silinmiyorki adresler!!!
Eski 21-10-2008   #10 (mesaj-linki)
Daygrameon

Seni silen varsa şanslısın işte.. Yoksada artık bekleyeceksin ama illaki çıkar dert etme
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açılışında, Çıkması, kayıt, kişilerin, msn, olarak, oturumunun, silinen, sorunu, yeni
msn de silinmek,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Oturumunun Her Açılışında Silinen Kişilerin Yeni Kayıt Olarak Çıkması Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
UndeleteMyFiles (Silinen Dosyaları Kurtarın) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 3 Hafta Önce 23:59
Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) The Unique Süper Kahramanlar 1 30-09-2008 14:25
Silinen Konu ve Mesajlar Hakkında NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 26 25-08-2008 21:05