| | #1 (mesaj-linki) |
Görüntü Resimlerini Değiştirme Sorunu
selam arkadaşlar msn görüntü resmimi değiştremiyorum. beni buraya yönlendiriyor durmadan. sebebi nedir? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
|
Öncelikle Windows Güvenlik Uyarısından ''Engellemeyi Kaldır '' Secenegını tıkla.Aksı Halde MDL 'nın bı cok ozellıgınden yararlanamazsın Buna Goruntu resmını degıstırmende Dahıl... İşte Bu Messenger Discovery Live'nin Resimli Kullanım Klavuzu >> http://www.msxlabs.org/html/messengerdiscovery-live.php İnceleyın bi.. Saygılar... | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) |
MSN/Hotmail Dısında bir hesaptaki Görüntü Resmi Sorunu !!! merhabalar, arkadaslar benim MSN / Hotmail hesabindan farkli olarak kendi websayfam uzantili bir hesabim var ve zaten buna passport.com dan kaydolmustum. simdi arkadaslar benim görüntü resmiyle ilgli söyle bir sorunum var ki oda sudur ; ben msn de oturum actigim zaman görüntü resmimi ekliyorum ve o zaman gözüküyor fakat daha sonra baska bir bilgisayardan oturum acinca görüntü resmim yine kaybolarak onun yerine sari civciv oluyor. ustalarim, ben görüntü resmimi kalici olarak nasil msn ye kaydedebilirim acaba ?? anlayisiniz icin cok tskler cevabinizi bekliyorum en derin saygilarimla anatomie | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Bu seçenek adresin uzantısından bağımsızdır. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
| selam arkadaşlar msn görüntü resmimi değiştremiyorum. beni buraya yönlendiriyor durmadan. sebebi nedir? birde bu soruya yanıt olarak Windows Güvenlik Uyarısından ''Engellemeyi Kaldır '' soylenmıs pekı windows güvenlik uyarısı nerde | |
|
![]() |
| Etiketler |
| değiştirme, görüntü, resimlerini, sorunu | facebook goruntu degistirme, facebook gorunum degistirme, msn goruntu resmi degismiyor, resimlerde gorunum degistirme, |
Görüntü Resimlerini Değiştirme Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Firefox'un Tv eklentisindeki görüntü sorunu neden kaynaklanıyor olabilir? | Abdullah123123 | Soru-Cevap | 0 | 31-05-2009 00:30 |
| Görüntü - Görüntü Nedir - Görüntü Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 09-03-2009 21:13 |
| Dinamik görüntü resimlerini nasıl yüklerim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 11-12-2008 12:38 |
| Msn şifre değiştirme sorunu | DeAtH_RoCk | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 24-08-2008 02:00 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 09:55 |