| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
YA AYNEN BENIM DE O SORUNUM VAR HATA RAPORU CIKIYO SONRA KAPANIO SYN HERRPOLAT DEDIGINIZ DOSYAYI BULAMIYORUM NE YAPMALIYIM | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
abı ne denesek olmuo bu nası bıse yha kafayı yıcem sımdı bı yardımcı olan yokmu ne denesek olmuo
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
malwarebytes indirip tarattım sorun ortadan kalktı arada oluo yine taratıyorum halloluyo inş. yardımım dokunur | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
wiperone adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim şimdi C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü allah razı olsun çıldırmak üzereydim | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
üstte yazılanların hepsini denedim nafile xD bişeyler önerin
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar gizli dosyarı göster dedikten sonra hala göremiyorsanız, problem oradan kaynaklanıyor. ben henüz bu virüsü temizleyecek prog bulamadım. şimdilik çare yeni bir işletim cd si ile format atıp eski olan hiçbişeryi yüklememek.
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim şimdi C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz ve bu klasör içindeki wldlog.dll uzantılı dosyayı siliyoruz bu illetten kurtuluyoruz bizzat denenmiştir.... | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
Kardeşim Allah razı olsun söylediğin işlem oldu. Teşekkürler
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
eyvallah
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
Yazanı aynen eklıyorum ; Windows Live Messenger oturumunuzu acmak ıcın bır kac basarısız ıslemden gectı,Guvenlık duvarınız Wındows Lıve Messenger uygulamasının hızmete baglanmanızı engellıyor olabılır. Lütfen guvenlık duvarı ayarlarınızı gozden gecırın. Hata kodu : 81000306 Arkadaşlar guvenlık duvarını nasıl ayarlamalıyım ? Yardımcı olabılır mısınız böyle bır yazı cıktı. Son Düzenleyen mssecem; 18-09-2009 @ 17:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| communications, çözümü, hatası, live, platform, windows |
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 4 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 5 Gün Önce 22:34 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |
| Windows Live Messenger Yükleme Hatası | empaxcLuB | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 11-07-2008 13:56 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |