| | #161 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü
yaw diyaorsunuz kaldırında daha yüklenmese ne yapacaz o konudada yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
Delete C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wldlog.dll Silin.Bide bunu deneyin... bunu denedim oldu | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |
wiperone arkadasım helal olsun senin dedigin gibi dll dosyasını sildim oldu şimdi sorunsuz çalısıyo msn cokkkk saooll | |
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
-------------------------------------------------------------------------------- Delete C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wldlog.dll Silin.Bide bunu deneyin... bunu denedim oldu ama şimdide kişi eklenmiyor buna cözüm bulusanuz sevinirim arkadaşlar | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
bene bu şekilde yaptım sorun haloldu teşekkurler ![]() ama tabii o sildiğimiz dosyanın asıl görevi neydi acaba | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |
ya kod böLümünü anLamadım ypamıorm ooof | |
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
evt arkadaşlar uğraşınca yaptım bu hatayı düzelttim şimdi C:\Program Files\Windows Live\Contacts buraya giriyoruz ve bu klasör içindeki dll. uzantılı dosyaların birini silip msn yi yine açıyoruz olmadımı o nu geri yükleyip ötekini siliyoruz bende bu sorun böle çözüldü Arkadaşlar bende bu yolu izledim ve başarılı oldu. Çok teşekkür ederim. 2 gündür sürekli bu hata ile ilgileniyorum. Baştan yükle sil tüm programları çok sıkılmıştım. Bu yolun başarılı olduğunu okuyunca bende denedim. Ve gerçektende sorunsuz çalışmakta şuan Msn'im. " abssm.dll " bu dosyayı siliyorsunuz. | |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |
senin buldugun çözümsadece bir tek msn acmak icin oluyor o msn den başka msn acamıyommm
| |
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
Merhaba ben bu sorunu yardım ve destek merkezinden yararlanarak çözdüm. Burdan program uyumluluk sihirbazını çalıştırdım; 1) listeden msn masenger ı seçtim,2) daha sonra önce microsoft windows 2000 sonrada görsel temaları devredışı bırakı seçtim zaten sihirbaz sizi yönlendiriyor arkadaşlar burdaki bilgilerde çok yardımcı oldu 3 gündür uyku uyuyamıyordum hepinize tşk ederim ) ebruli
| |
|
| | #170 (mesaj-linki) | |
C:\Program Files\Windows Live\Contacts dosyasının içindeki abssm.dll dosyasını sildikten sonra acılmaya ve hata vermemeye baslıyor.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| communications, çözümü, hatası, live, platform, windows |
Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 4 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 37 | 5 Gün Önce 22:34 |
| Windows Live Communications Platform Sorunu | vechy | Arşive Kaldırılan Konular | 7 | 11-01-2009 15:25 |
| Windows Live Messenger Yükleme Hatası | empaxcLuB | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 11-07-2008 13:56 |
| MSN Hata Kodu 800b0001 Windows Live Messenger Hatası | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 0 | 15-08-2007 21:06 |